7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Kirjanmerkit on työväline, jonka avulla opettajat ja muut kasvattajat voivat käsitellä vihapuheen ongelmaa. Kirja on suunniteltu työskentelyyn 13–18-vuotiaiden kanssa, mutta harjoituksia voidaan muokata myös muille ikäryhmille sopiviksi.
Sivuston kieli: 
https://rm.coe.int/16806f9ac3

Näytä enemmän
Kampanja nostaa esiin urheiluun liittyvät ihmisoikeuskysymykset. Sivuilla on urheilijoiden tarinoita ja tietopaketti, jossa kerrotaan, mitä urheiluseurat, lajiliitot ja muut toimijat voivat tehdä ongelmien korjaamiseksi.
Sivuston kieli: 
https://alarikourheilua.fi/

Näytä enemmän
Mediakasvatusmateriaalien avulla voi tutustua joidenkin Euroopan maiden sananvapaustilanteisiin sekä sananvapauden historian merkkipaaluihin. Sivuilta löytyy myös nuorten vinkit turvallisempaan ja avoimempaan keskusteluun.
https://mediakasvatus.fi/materiaali/nuoret-ja-sananvapaus-euroopassa/

Näytä enemmän
Suomen journalistiiiton sivulla on määritelmä sananvapaudesta sekä linkit Suomen perustuslakiin sekä Euroopan ihmisoikeussopimukseen.
Sivuston kieli: 
https://journalistiliitto.fi/fi/pelisaannot/sananvapaus/

Näytä enemmän
Maailma.netissä voi seurata sananvapauteen ja sen rajoittamiseen liittyviä uutisia maailmalta.
Sivuston kieli: 
https://www.maailma.net/asiasanat/media/sananvapaus

Näytä enemmän
Ihmisoikeuksia koskevan verkkotiedonhankinnan parhaita aloituspaikkoja. Sivustolla on järjestön vuosi- ja maaraportit, kampanjatiedot, lehdistötiedotearkisto sekä järjestön ulkopuoliset tiedonlähteet.
Sivuston kieli: 
https://www.amnesty.org

Näytä enemmän
Aiheen mukaisia linkkejä esim. EU:n hallintoelimiin ja vastaaviin järjestöihin maailmalla. Tietoa myös tiedotustoiminnasta, julkaisuista sekä koulutuksesta.
Sivuston kieli: 
https://ihmisoikeusliitto.fi/

Näytä enemmän