8 osumaa haulle. Näytetään 1 - 8 tulosta.
Teatterimuseon verkkonäyttely esittelee Helsingin katukuvasta kadonneita teattereita ja rakennuksia, jotka eivät enää ole säännöllisessä teatterikäytössä. Tarinat alkavat 1700-luvulta.
Sivuston kieli: 
https://www.teatterimuseo.fi/fi/Mobiiliopastus-Helsingin-menneet-teatterit

Näytä enemmän
Verkkojulkaisu liittyy Teatterimuseossa syksyllä 2013 esillä olleeseen näyttelyyn. Artikkeleissa käsitellään mm. antiikin kreikkalaisten tragedioiden ihmiskuvaa sekä modernin ajan esityskäytäntöjä Euroopassa ja Suomessa. Julkaisussa on listattuna Suomessa esitetyt tragediat sekä tehdyt käännökset.
Sivuston kieli: 
https://www.teatterimuseo.fi/fi/Tragedia-ajassa-ajaton-tragedia

Näytä enemmän
Julkaisun avulla voi tutustua epookkipukujen historiaan sekä ajatteluun ja käytäntöihin, jotka vaikuttivat pukujen suunnittelun, toteutuksen, käytön ja vastaanoton taustalla Suomessa 1800-luvulta alkaen. Julkaisu liittyy Teatterimuseossa esillä olleeseen näyttelyyn.
Sivuston kieli: 
https://www.teatterimuseo.fi/fi/Unelmien-kuteita

Näytä enemmän
Valokuvaaja Eino Partanen kuvasi viipurilaista teatteria vuosina 1929−39. Verkkonäyttely vie 1930-luvulle, keskelle Viipurin vilkasta teatterielämää. Suomeksi, englanniksi ja venäjäksi julkaistu näyttely pohjautuu kokonaisuuteen, joka on ollut esillä Viipurin Eremitaasissa, Suomen Pietarin instituutissa sekä Teatterimuseossa.
Sivuston kieli: 
https://www.teatterimuseo.fi/fi/Tunteita-ja-eleganssia

Näytä enemmän
Julkaisussa tarkastellaan maamme tanssitaiteen kansainvälisiä yhteyksiä 1900-luvun alkuvuosikymmeniltä 2000-luvulle. Aiheina ovat suomalaistaiteilijoiden työskentely ulkomailla sekä Suomeen kulkeutuneet ulkomaiset vaikutteet.
Sivuston kieli: 
https://www.teatterimuseo.fi/fi/Weimarista-Valtoihin

Näytä enemmän
Teatterimuseon verkkonäyttely lavastustaiteen vaiheista Suomessa 1920- ja 30-luvulla. Uusien suuntausten lisäksi kerrotaan lavastajien ammattikunnan muotoutumisesta. Näyttelyyn on valittu lavastuksia viideltä alan uranuurtajalta: Wäinö Aaltonen, Jussi Kari, Yrjö Ollila, Eero Snellman ja Matti Warén.
Sivuston kieli: 
https://www.teatterimuseo.fi/uuttatuntematonta/

Näytä enemmän
Teatterimuseon verkkonäyttely esittelee suomalaisen teatterin historiaa 1700-luvun puolivälistä 2000-luvulle.
Sivuston kieli: 
https://www.teatterimuseo.fi/verkkonayttelyt/voimajalumo/

Näytä enemmän
Voiman vuodet -verkkonäyttelyssä tarkastellaan aatteen ja viihteen merkitystä työväenteatterissa sekä ohjelmiston monimuotoisuutta. Näyttelyn kuvamateriaali käsittää noin kaksisataa esitys- ja roolikuvaa TTT:n Teatterimuseolle lahjoittamasta valokuva-arkistosta.
Sivuston kieli: 
https://www.teatterimuseo.fi/verkkonayttelyt/voimanvuodet/

Näytä enemmän