Hengityselimet. Keuhkosairaudet

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
8 osumaa haulle. Näytetään 1 - 8 tulosta.
Andningsförbundets webbplats innehåller information om andningsförbundet, andningssjukdomar och inom- och utomhusluft.
http://www.hengitysliitto.fi/sv

Näytä enemmän
Käypä hoito -suosituksessa käydään läpi epidemiologia, riskitekijät, seulonta, oireet ja löydökset, kokeet, tutkimukset, luokitus sekä hoito. Keuhkosyövän hoidosta on suomen- ja englanninkielinen tiivistelmä. Potilasversiossa kerrotaan keuhkosyövän syistä, tutkimuksista, hoidosta ja uusiutumisesta.
Sivuston kieli: 
https://www.kaypahoito.fi/hoi06050

Näytä enemmän
Sivulla on toimintatietoja, koulutuskalenteri, yleisesitteitä ja tietoja tuberkuloosista, keuhkoahtaumataudista ja astmasta.
Sivuston kieli: 
https://www.filha.fi/

Näytä enemmän
Sivulla on mm. tietoa hengityselinsairauksista ja niiden hoidosta sekä terveellisestä hengitysilmasta sisällä ja ulkona.
Sivuston kieli: 
https://www.hengitysliitto.fi/

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy tietoa keuhkosyövästä ja sen hoitomuodoista, uutisia sekä potilaiden kertomuksia. Sivujen kautta voi esittää kysymyksiä verkkolääkärille keuhkosyövästä ja sen hoidosta.
Sivuston kieli: 
https://keuhkosyopa.fi/

Näytä enemmän
Joulumerkkikodit olivat osa tuberkuloosin vastaista työtä vuosina 1936-1973. Sivuilla on tietoa joulumerkkikotien historiasta ja yhdistyksen menneistä ja tulevista tapahtumista. Yhdistyksen tarkoituksena on koota yhteen osa 5335:stä varhaislapsuutensa joulumerkkikodeissa olleista henkilöistä. Yhdistykseen ovat tervetulleita myös muut asiasta kiinnostuneet, esim. joulumerkkikotilasten omaiset ja joulumerkkikodeissa olleet työntekijät.
Sivuston kieli: 
https://www.joulumerkkikotilapset.fi/

Näytä enemmän