35 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Sivuilla esitellään kiinalaista ruumiin ja mielen harjoitusmenetelmää Falun Dafaa, josta käytetään myös nimitystä Falun Gong. Sivuilla selostetaan menetelmän tavoitteita ja annetaan ohjeita menetelmän viidestä harjoitusliikkeestä. Falun Dafaa voi opiskella joko itsenäisesti sivuilla olevan materiaalin avulla tai Falun Dafa –ryhmissä (yhteystiedot annettu). Sivuilla voi katsoa harjoitusliikkeiden videoesityksen, kuunnella harjoitusmusiikin ja kopioida menetelmän oppikirjat Falun Gong ja Zhuan Falun.
Sivuston kieli: 
http://www.falundafa.fi

Näytä enemmän
Sivulla katsaus baha'i-uskonnon historiaan Suomea painottaen, perustaja Baha'u'llahin (1817-1892) elämään ja liikkeen periaatteisiin sekä sen kannanottoja ajankohtaisiin kysymyksiin.
Sivuston kieli: 
http://www.bahai.fi

Näytä enemmän
Webbplats för organisationen MIKI - Maharish Institut för Kreativ Intelligens. Information om TM. TM i arbetslivet presenteras i ett antal artiklar.
Sivuston kieli: 
http://www.tm-meditation.se

Näytä enemmän
Kurssissa tutustutaan kaikkiin muihin merkittäviin maailmanuskontoihin paitsi kristinuskoon.
Sivuston kieli: 
http://www02.oph.fi/etalukio/uskonto/kurssi4/index.html

Näytä enemmän
Opettajille tarkoitetussa opetuspaketissa on kolme hindulaisuutta, buddhalaisuutta ja islamia käsittelevää tekstiä, faktalaatikko ja lähdeluettelo.
http://global.finland.fi/Public/default.aspx?contentid=70590

Näytä enemmän
Sivuilla on tietoa transsendenttisesta meditaatiosta ja siihen liittyvistä tutkimustuloksista sekä TM-liiton toiminnasta, luennoista ja kursseista.
Sivuston kieli: 
http://tm.maharishi.fi

Näytä enemmän
Alunperin painettuna ilmestynyt kirja julkaistaan verkossa kokotekstinä.
Sivuston kieli: 
http://www.kokugakuin.ac.jp/ijcc/wp/cpjr/folkbeliefs

Näytä enemmän
Bahá'í är en religion med uppskattningsvis 6 miljoner anhängare över hela världen. Den föddes 1844 i Persien och har sitt urspung i islam. Religionens anhängare i Esbo har en egen webbplats. På den svenska delen av sidan finns allmän information om baháí tron, information om verksamheten i Esbo samt länkar till andra resurser om Bahai.
http://www.kolumbus.fi/bahai/svenska.htm

Näytä enemmän
Monenlaista zarathustralaisuuteen liittyvää aineistoa: pyhiä tekstejä, kalenteri, sanasto, kuvauksia rituaaleista.
http://www.avesta.org/avesta.html

Näytä enemmän
Tietoa zarathustralaisuudesta, WZO:n organisaatiosta, tapahtumista ja alan kirjallisuudesta.
http://www.w-z-o.org

Näytä enemmän
Buddhalaisen yhteisön ja meditaatiokeskuksen kotisivulla on mm. kirjoitus Bodhisattva-ihanteesta sekä nettiversiot kuudesta buddhalaisuuden perusteoksesta.
http://www.dharmakeskus.fi

Näytä enemmän
Presentation av Soka Gakkai-rörelsen, dess stadgar och uppkomst. Fakta om buddhistisk livsfilosofi. Länkar till Soka Gakkaiföreningar världen runt.
Sivuston kieli: 
http://www.ssgi.se

Näytä enemmän
Sivuilla esitellään neljännentoista Dalai Laman, Tenzin Gyatson, elämänvaiheita ja elämäntyötä, opetuksia ja puheita, mm. puhe Nobel-palkinnon luovutustilaisuudessa. Sivuilta löytyy myös tiedot Dalai Laman tulevista opetustilaisuuksista, yhteystiedot, yhteyshenkilöt ja lippujenvarausmahdollisuus.
Sivuston kieli: 
http://www.dalailama.com

Näytä enemmän
Zeniin ja buddhalaisuuteen liittyvää aineistoa: historiaa, periaatteet, luettavaa ja lukuvinkkejä ja kommentoituja linkkejä.
http://www.zenguide.com

Näytä enemmän
Lyhyen johdatuksen buddhalaisuuteen on tehnyt uskonnonopettaja Timo Muola.
http://www.lukio.palkane.fi/raamattunet/buddhal1.html

Näytä enemmän
BBC:n sivuilla on lyhyt buddhalaisuuden esittely sekä artikkeleita, joiden aiheita ovat mm. usko ja opetukset, kanta eettisiin kysymyksiin, tavat, historia, pyhäpäivät sekä buddhalaisuuden kahdeksan alasuuntaa.
http://www.bbc.co.uk/religion/religions/buddhism

Näytä enemmän
Suomen Buddhalainen Unioni tiedottaa tapahtumista sekä hankkeista. Sivusto sisältää myös Suomessa toimivien buddhalaisten ryhmien yhteystietoja sekä infopaketin buddhalaisuudesta.
Sivuston kieli: 
https://sbu.fi/

Näytä enemmän
Tiibetinbuddhalaiseen perinteeseen liittyvän mietiskelykoulun kotisivu. Tietoa buddhalaisuudesta ja mietiskelystä (usein kysyttyä, esitelmiä, artikkeleita, huumoria).
Sivuston kieli: 
http://www.timanttipolku.org

Näytä enemmän
Sisältää opiskeluaineistoja buddhalaisuudesta, linkkihakemiston, verkkolehden ja tiedostokirjaston.
http://www.buddhanet.net

Näytä enemmän
Kotisivuilla kuvataan Helsinki Zen Centerin toimintaa, opetusta ja opettajia. Keskuksen opetus perustuu lähinnä ohjattuun zen-meditaatioon, eli zazeniin. Zen-mietiskelyyn osallistuneella on mahdolisuus liittyä ryhmän jäseneksi. Keskuksessa otetaan myös vastaan koululais- ja aikuisryhmiä.
Sivuston kieli: 
http://www.zazen.fi/

Näytä enemmän
Muun muassa buddhalaisuutta, teosofiaa ja rajatietoa käsittelevää kirjallisuutta julkaisevan Biokustannuksen verkkosivut.
http://www.biokustannus.com

Näytä enemmän
Sivulla on tietoa yhdistyksen toiminnasta, artikkelit Korean buddhalaisuudesta ja son-harjoituksesta sekä linkki- ja lukuvinkkejä.
http://www.bodhidharma.fi

Näytä enemmän
Aikakauslehti, jonka tarkoitus on mm. edistää hindujen välistä yhtenäisyyttä ja levittää tunnustuksellista tietoa hindulaisuudesta ja sen periaatteista.
Sivuston kieli: 
http://www.hinduismtoday.com

Näytä enemmän
Sivuilla esitellään liikkeen perustaja Srila Prabhupada ja sen uskonnonfilosofinen maailmankatsomus mietiskely- ja hartausmuotoineen. Sivuilta on yhteys Bhagavadgita-teoksen englantilaiseen (tulevaisuudessa myös suomalaiseen) tekstiin sekä ulkomaisiin Hare Krishna -sivuihin.
http://www.krishna.fi/

Näytä enemmän
Sivuilla esitellään sikhiläisyyttä uskontona ja elämäntapana sekä kerrotaan sikhiläisyyden taustasta, historiasta ja filosofiasta. Sivuilta löytyy lisäksi mm. sikhiläisten pyhiä kirjoituksia, rukouksia äänitiedostoina ja kuvauksia seremonioista. Sanastossa selitetään uskonnollisia termejä.
Sivuston kieli: 
http://www.sikhs.org

Näytä enemmän
Sivuilla on tieoa Sahaja Yogasta, meditaatiosta ja chakroista sekä eri puolella Suomea järjestettävistä joogakursseista.
Sivuston kieli: 
http://www.jooga.org

Näytä enemmän
Sivujen kautta voi tutustua astangajoogan taustoihin ja filosofiaan. Sivuilta löytyy myös tietoja eri puolilla maailmaa olevista astangajoogakouluista ja opettajista - myös Suomessa olevista kouluista ja niiden opettajista. Lisäksi linkkejä ja artikkeleita.
Sivuston kieli: 
http://www.ashtanga.com

Näytä enemmän
Verkkopalvelussa mm. dharman (uskonnon) esittely, keskeisiä kirjoja kokoteksteinä, luettelo temppeleistä, tietoa hindulaisesta kulttuurista ja historiasta, kalenteri juhlapäivistä ja linkkejä muihin hindulaisuuteen liittyviin sivustoihin.
Sivuston kieli: 
http://www.hindunet.org

Näytä enemmän
Laaja sivusto Krishna -liikkeestä. Tietoa alkuperästä, perustajasta, organisaatiosta ja päämääristä. On line -kirjallisuutta, taidegalleria, linkkejä, kirjakauppa ja FAQ.
Sivuston kieli: 
http://www.iskcon.com

Näytä enemmän
Hindujen jumaltarusto tekstein ja kuvin, mm. jumalat ja jumalattaret, pyhät tekstit, eläinjumalat, pyhät symbolit, luonnonpalvonta ja demonit.
http://webonautics.com/mythology

Näytä enemmän

Sivut