Tanssi

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
12 osumaa haulle. Näytetään 1 - 12 tulosta.
Portalen omfattar en danskalender, med uppgifter om föreställningar i Sverige, Danmark och Norge. Länkar till viktiga resurser i ämnet i Europa och övriga världen. Nyhetsartiklar om balettkonst i Norden. I balettens ABC får man de vanligaste stegen och termerna inom baletten klargjorda.
Sivuston kieli: 
http://www.dansportalen.se

Näytä enemmän
Yle Areenan kahdeksanosaisessa radiosarjassa keskustelunaiheina ovat mm. suomalaisen taidetanssin uranuurtaja Maggie Gripenberg, sota-ajan tanssikielto, diskotanssi sekä nykykansantanssi. Sarjaa toimittaa Liisa Vihmanen.
Sivuston kieli: 
https://areena.yle.fi/audio/1-50844432

Näytä enemmän
Jukka O. Miettinen esittelee kirjassaan kahdentoista Aasian maan teatteri- ja tanssiperinnettä.
Sivuston kieli: 
https://disco.teak.fi/asia/

Näytä enemmän
Vaasassa toimivan tutkimusinstituutin sivulla on luettelo kirjallisista julkaisuista ja äänitteistä.
Sivuston kieli: 
https://www.sls.fi/sv/finlands-svenska-folkmusikinstitut

Näytä enemmän
Manna Satama on suomentanut toisella vuosisadalla eläneen Lukianoksen Tanssista-tekstin, joka on ainoa antiikista säilynyt tanssia käsittelevä kokonainen teksti. Suomennoksen lisäksi julkaisu sisältää selitysosan sekä tietoa antiikin pantomiimitanssista, tanssiin liittyvästä kreikankielisestä terminologiasta ja tanssijan ammattitaidosta.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-353-021-8

Näytä enemmän
Helsingin tanssiopiston esittelysivu. Sivu sisältää ilmoittautumislomakkeen, lukujärjestyksen, opettajalistan ja uutisia.
Sivuston kieli: 
https://www.helsingintanssiopisto.fi/

Näytä enemmän
Mistä on tanssin hyvä tehty? Miksi tätä työtä tehdään ja mitä sillä tavoitellaan? Onko tanssi Suomessa altavastaajaan asemassa? Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan tässä Taideyliopiston julkaisemassa tutkimuksessa.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-353-036-2

Näytä enemmän
Pohjoismaiden vanhimman tanssifestivaalin sivulta löytyvät tapahtuman ohjelmisto, kurssit sekä ajankohtaisasiat.
Sivuston kieli: 
https://www.kuopiodancefestival.fi/

Näytä enemmän
Jyväskylässä vuosittain järjestettävän tanssitapahtuman esitykset, esiintyjät ja liput.
Sivuston kieli: 
http://tanssinaika.tanssinkeskus.fi/

Näytä enemmän
Finland Festivals kattaa kaikki taiteen alat ja koko maan. Jäsenjuhlien tietoja voi hakea taiteenalan, alueen ja ajankohdan mukaan. Kulttuurikanavan ilmoitukset voi tilata omaan sähköpostiin tai niitä voi seurata mielenkiintonsa mukaan kanavatekniikkaa käyttämällä; ohjeet löytyvät sivuilta.
Sivuston kieli: 
https://festivals.fi/

Näytä enemmän
Tanka on suomalaisen tanssin tietokanta. Tankaan on tallennettu tietoja kaikista tällä hetkellä toimivista kotimaisista ammattitanssiryhmistä sekä kantaesitysten tietoja vuodesta 2000 eteenpäin. Lisäksi Tankassa on tietoja noin 30 koreografista ja heidän teoksistaan koko heidän uransa ajalta. Tietokannassa on haku- ja selausmahdollisuus.
Sivuston kieli: 
https://tanka.danceinfo.fi/

Näytä enemmän
Sivuilla esitellään tiedotuskeskuksen toimintaa. Palvelusta löytyvät ajankohtaista-palsta, esityskalenteri, tanssitilastoja sekä kokoelma alaan liittyviä linkkejä. Lisäksi sieltä löytyvät Sirkka- ja Tanka-tietokannat, joista voi etsiä tietoa suomalaisista sirkys- ja tanssitaiteilijoista, heidän teoksistaan sekä tanssiryhmistä.
Sivuston kieli: 
https://circusdance.fi/

Näytä enemmän