42 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Näkövammaisten Keskusliiton sivuilla kerrotaan liiton toiminnasta sokeiden ja heikkonäköisten etu-, asiantuntija- ja palvelujärjestönä. Runsaasti tietoa näkövammaisuudesta ja näkemisestä, myös opetustarkoituksiin. Näkövammaistyön ja -asiain sanastoa suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Sivuston kieli: 
http://www.nkl.fi

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy tärkeää tietoa ja käyttökelpoisia vinkkejä piilolaseja hankkivalle. Mukana on mm. eri linssityyppien edut ja haitat, piilolasien käyttäjän meikkausopas, tietoa kuivista silmistä ja linssejä myyvien nettikauppojen hintavertailu.
http://www.linssit.net

Näytä enemmän
Toimintatiedot sekä kuuloinfo: artikkeleita kuulosta, apuvälineistä, kommunikaatiosta, melusta, digitelevisiosta, sosiaaliturvasta sekä kuulovammaisryhmistä
Sivuston kieli: 
http://www.kuuloliitto.fi

Näytä enemmän
Kuurojen ja vaikeasti kuulovammaisten yhdistyksen sivut. Tietoa koulutuksesta, sosiaalipalveluista, kuurojen yhteisöistä ja kielestä sekä kulttuuritoiminnasta. Artikkeleita kuuroudesta ja viittomakielestä äidinkielenä. Viittomakielisen virtuaalikoulun projektisivut.
Sivuston kieli: 
http://www.kl-deaf.fi/

Näytä enemmän
Verkkonäyttelyn osio värisokeudesta. Miten värisokeat näkevät värejä ja mistä värisokeus johtuu?
Sivuston kieli: 
http://webexhibits.org/causesofcolor/2.html

Näytä enemmän
Kansainvälisen ikärappeumajärjestön sivuilla on tietoa sairaudesta sekä potilaille ja heidän läheisilleen että hoitoalan ammattilaisille. Sairauden ja sen hoidon perustietojen lisäksi käsitellään mm. näön heikkenemisen aiheuttamaa masennusta ja näön menetykseeen sopeutumista.
http://www.amdalliance.org

Näytä enemmän
Sivuilla voi katsella, miltä kuvat tai kokonaiset verkkosivut näyttävät värisokeille. Saatavilla myös Java-ohjelmana tai Photoshop-suodattimena. Sivuilla viitteitä värisokeutta käsitteleviin kirjoihin ja sivuihin.
Sivuston kieli: 
http://vischeck.com

Näytä enemmän
Optisen alan tiedotuskeskuksen tuottamaa tietoa näkemisestä ja optiikan alasta. Mukana myös optikkoliikeiden haku.
Sivuston kieli: 
http://www.optometria.fi

Näytä enemmän
Tietopankin aiheita ovat kuulovammaisten määrä Suomessa, ikähuonokuuloisuus, kuulokojeet ja muut kuulon apuvälineet sekä tulkkipalvelu (myös tulostettavana oppaana pdf-muodossa). Voit myös kysyä kuuloon liittyvistä asioista asiantuntijoilta. Vastauksen saat sähköpostiisi.
http://www.kuuloliitto.fi/fin/kuulo

Näytä enemmän
Sisältää tietoa mm. eri piilolinssityypeistä, piilolinssien käsittelystä ja hoidosta, piilolinssisanaston, usein kysyttyjä kysymyksiä, video-oppaita ja piilolinssien hintavertailun.
http://piilari.info

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy tinnituksen ja yliherkän kuulon määritelmät, tietoa tinnituksen syistä ja hoitokeinoista. Lisäksi on tietoa vertaistukiryhmistä.
Sivuston kieli: 
http://www.tinnitusyhdistys.fi

Näytä enemmän
Tinnitus-tietoa sekä potilaille että ammattilaisille.
Sivuston kieli: 
http://www.ata.org/

Näytä enemmän
Yleistajuisen ja selkeän esityksen aiheena on silmän rakenne ja toiminta sekä tavallisimmat näköön liittyvät ongelmat.
http://www.1800contacts.com/vision101

Näytä enemmän
Hörselkunskap. Om örat, hörseln och hörselskador, samt om hörselskadade barns särskilda behov. Riktar sig särskilt till unga med hörselskadade, samt personer i deras närhet. Med audiologisk ordlista.
http://www.horselboken.se

Näytä enemmän
Omfattande material om ögat och synsinnet: läs mer om ögats anatomi, optiska synfel, kontaktlinser, barnets ögon, färgblindhet, ögonsjukdomar, aktuell forskning, historiska vårdformer mm.
http://www.medocular.se/ogonfakta

Näytä enemmän
Suomen Kuurosokeat -yhdistys toimii kuurosokeiden edunvalvojana ja palvelujen järjestäjänä. Sivuilla runsaasti tietoa aiheesta.
http://www.kuurosokeat.fi

Näytä enemmän
Optikoille ja raskaana oleville naisille tarkoitettu sivusto kertoo odottavien ja imettävien äitien näkemiseen liittyvistä muutoksista.
http://raskausjasilma.metropolia.fi/

Näytä enemmän
Kuulovammaisten lasten vanhemmille tarkoitettu Kuuloavain.fi tarjoaa vertaistukea ja tietoa kuulon kuntoutuksesta, kommunikaatiosta ja erilaisista palveluista.
Sivuston kieli: 
http://www.kuuloavain.fi/

Näytä enemmän
Teos tarjoaa tietoa tinnituksen syistä, syntytavasta ja tyypillisistä piirteistä sekä ohjaa asiantuntevan avun ja vertaistuen piiriin.
Sivuston kieli: 
http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_osio=107&p_teos=ati

Näytä enemmän
Retinitis-yhdistys on perinnöllistä silmänpohjan rappeumaa sairastavien etujärjestö. Sivuilla kerrotaan yhdistyksen toiminnasta ja retinitis-sairauksista. Sivuilla ilmestyvässä yhdistyksen jäsen- ja tiedotuslehdessä RP-Uutisissa julkaistaan ajankohtaisia lääketieteellisiä tutkimustuloksia ja kertomuksia retiniitikkojen elämästä.
Sivuston kieli: 
http://www.retina.fi

Näytä enemmän
Lättläst, men mångsidigt om ögon och syn - texten användes ursprungligen inom arbetet med dövblinda. Även om barns och äldre personers synutveckling, om att välja glasögon och ev. förstoringsglas mm.
Sivuston kieli: 
http://www.lea-test.fi/sv/ogat

Näytä enemmän
Suomen Työnäköseuran sivu sopii parhaiten työterveyshuollossa työskenteleville ja työsuojeluvastaaville. Käsiteltävät vaivat ovat sarveiskalvon haava, hitsaajan silmä, työhön liittyvä harmaakaihi, sidekalvon allergiset reaktiot ja sidekalvon ärtyminen.
Sivuston kieli: 
http://www.tyonako.fi/?silmasairaudet

Näytä enemmän
Blogin ylläpitäjä on ammatiltaan optikko, ja hän kirjoittaa piilolinsseistä, näkemisestä ja optikon ammatista. Hän myös rohkaisee lukijoita kyselemään, jos joku aiheisiin liittyvä asia askarruttaa.
Sivuston kieli: 
http://www.piilolinssioptikko.net

Näytä enemmän
Artikkeleita ja kirjallisuutta Ménièren taudista. Suomen Meniere-liiton ja paikallisyhdistysten esittelyt.
Sivuston kieli: 
http://www.suomenmeniereliitto.fi

Näytä enemmän
Kuulokojeita ja kuulemisen apuvälineitä valmistavan yrityksen kotisivut. Tietoa myytävistä tuotteista, henkilökunnasta ja kuulokojeen hankinnasta. Sivuilla sekä päätoimipisteen että myymälän yhteystiedot.
Sivuston kieli: 
http://www.audium.fi

Näytä enemmän
Monipuolista tietoa glaukoomasta, mukana myös glaukoomariskitesti.
Sivuston kieli: 
http://www.glaukooma.com

Näytä enemmän

Sivut