Kriminologia. Kriminaalisosiologia

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Palvelun tarjoaa maksutonta ammattiapua seksuaalisen väkivallan ja hyväksikäytön uhreille, heidän läheisilleen ja heitä työssään kohtaaville.
Sivuston kieli: 
https://www.nettitukinainen.fi/

Näytä enemmän
Yhdenvertaisuusvaltuutetun sivustosta saa selville, mitä on syrjintä ja miten siihen kannattaa puuttua. Siellä on myös tietoa ihmiskaupasta ja sen tunnistamisesta. Ohjeet avun hakemiseksi valtuutetun toimistosta annetaan. Sivulta löytyy myös kantelulomake.
https://www.syrjinta.fi/

Näytä enemmän
Raiskauskriisikeskus Tukinainen on valtakunnallinen kriisipalvelun seksuaalirikoksen uhriksi joutuneelle. Tukinaisen sivuilla ohjeita seksuaalisen väkivallan kohteiksi joutúneille, tiedot juristipäivystyksestä ja kriisipuhelimesta.
Sivuston kieli: 
https://tukinainen.fi/

Näytä enemmän
Nuoret ja rikollisuus sisältää tietoa rikoksista, niiden kohtaamisesta ja tunnistamisesta sekä avun hakemisesta. Se on suunnattu noin 12-18 -vuotiaille lapsille ja nuorille, mutta se toimii apuna myös nuorten kanssa toimiville ammattilaisille.
Sivuston kieli: 
https://www.nuoretjarikollisuus.fi/

Näytä enemmän
Nuorten Exit tarjoaa 13–29-vuotiaille tietoa omista rajoista ja seksuaalisesta itsemääräämisoikeudesta sekä tukea seksuaaliväkivallan ja häirinnän tilanteissa. Palvelussa toimii chat ja nettikirjepalvelu. Omaa tietämystään seksuaalisesta itsemääräämisoikeudesta voi testata minivisassa.
Sivuston kieli: 
https://nuortenexit.fi/

Näytä enemmän
Ihmiskauppa.fi kuvaa, mitä ihmiskauppa on, miten se toimii ja miten sen voi tunnistaa. Sivustossa on myös ohjeita avun hakemiseen.
https://www.ihmiskauppa.fi/

Näytä enemmän