Lasten ja nuorten kulttuuri

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
10 osumaa haulle. Näytetään 1 - 10 tulosta.
Projektbanken www.bolla.se är en svensk webbplats om barn- och ungdomskultur som ges ut av svenska Kulturrådet. I projektbanken samlar Kulturrådet lärande exempel inom barn- och ungdomskultur från hela Sverige. Projekten är indelade efter ålder, län och konstform. Varje projekt har en kontaktperson Bolla vill inspirera genom att visa goda exempel på barn- och ungdomsprojekt inom olika konstområden, samt förmedla nyheter och aktuell forskning om barn- och ungdomskultur. Bolla vill sprida kunskap om olika arbetssätt som främjar barns och ungas delaktighet och möjligheter till eget skapande. Bolla riktar sig i första hand till vuxna som arbetar med barn- och ungdomskultur:
Sivuston kieli: 
http://www.bolla.se/

Näytä enemmän
Barnkultur.fi är en riksomfattande barnkulturportal. Portalen fungerar som databank och nätverksverktyg inom barnkulturområdet och är till för såväl organisationer, aktörer som publik. På sidorna hittar du aktuell information om barnkulturområdet och kommande evenemang. På webbplatsen finns också metodhandböcker som man kan ladda ner och skriva ut för undervisningsbruk.
http://www.lastenkulttuuri.fi/sv/

Näytä enemmän
Nuori Taide nostaa nuoret esille taiteen tekijöinä. Se järjestää valtakunnallisia nuorten taiteen tapahtumia sekä alueellisia ja paikallisia työpajoja ja koulutuksia. Kohderyhmänä ovat 13–29 -vuotiaat.
Sivuston kieli: 
https://www.nuoritaide.fi/

Näytä enemmän
Lasten ja nuorten kulttuurikeskus ARX yhdistää hämeenlinnalaiset lastenkulttuurin tekijät. Arx on talo, ja se on myös tekijöiden verkosto.
Sivuston kieli: 
https://www.kulttuurikeskusarx.fi/

Näytä enemmän
Lapsille ja nuorille suunnattu sivusto, josta löytyy ohjeita ja ideoita taiteen kokemiseen, kokeilemiseen ja harrastamiseen kotona, vapaa-ajalla tai osana opetusta.
Sivuston kieli: 
https://www.harrastakotona.fi/

Näytä enemmän
Kultus.fi -kulttuurikalenterista löytyy tietoa lasten ja nuorten tapahtumista, taideprojekteista ja työpajoista pääkaupunkiseudulla. Kulttuuritarjonta on luokiteltu taidealoittain, oppiaineittain ja ikäryhmittäin.
Sivuston kieli: 
https://www.kultus.fi

Näytä enemmän
Lastenkulttuuri.fi on verkostoitumisväline ja tietopankki lastenkulttuuriorganisaatioille ja -toimijoille sekä lastenkulttuurin yleisöille. Sivustolta löytyy tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Materiaalit-osiossa on menetelmäoppaita eri taiteenaloilta opetuskäyttöön.
Sivuston kieli: 
https://lastenkulttuuri.fi/

Näytä enemmän
Nuori kulttuuri on nuorten jokavuotisen taidetapahtumatn sivusto. Sivustossa kerrotaan tapahtuman aikataulusta sekä myös edellisten vuosien tapahtumista. Sivustossa annetaan tiedot toimikunnan kokoonpanosta sekä luetellaan mm. Nuori kulttuurilähettiläät.
Sivuston kieli: 
https://nuorikulttuuri.fi/

Näytä enemmän
Nuorisotutkimusseura ry. on perustettu 1988 ja sen tarkoituksena on edistää monitieteistä nuorisotutkimusta Suomessa. Nuorisotutkimusseura kehittää nuorisotutkijoiden, tutkimuslaitosten, korkeakoulujen sekä nuorten kanssa työskentelevien ammattiryhmien välistä kansallista ja kansainvälistä yhteistoimintaa.
Sivuston kieli: 
https://www.nuorisotutkimusseura.fi/

Näytä enemmän
Virtuaalinen Annantalo antaa vinkkejä perheille, kouluille ja kiinnostuneille kuinka taidetta voi tehdä kotona nykyhetken poikkeuksellisen arjen keskellä. Sivu sisältää ohjelmaa perheen pienimmille, sekä Tehdään taidejuttuja-nimisen lehtisen jossa on ohjeita taiteen tekemiseen kotona ja joka sisältää m.m. materiaalilistan, ohjeet ja kaavoja erilaisten teosten tekemiseen.
Sivuston kieli: 
https://www.annantalo.fi/fi/virtuaalinenannantalo

Näytä enemmän