Ooppera

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
Berliinin filharmonikkojen konserttitaltiointeja ja live-striimejä nautittaviksi etäällä. Sivustolta löytyy myös haastatteluja ja esittelyfilmejä sekä oopperafilmatisointeja. Suurimpaan osaan esityksistä on ostettava lippu, joitakin vapaasti katsottavia löytyy myös.
https://www.digitalconcerthall.com/en/home

Näytä enemmän
Richard Straussin sukulaisten ylläpitämä sivusto sisältää säveltäjän elämäkerran sekä tuotannon historiaa, dokumentteja ja kuvia säveltäjästä sekä hänen yhteyksistään muihin säveltäjiin.
Sivuston kieli: 
http://www.richardstrauss.at/english.html

Näytä enemmän
Internet Archiven savikiekkoäänitteiden osastossa voi kuunnella musiikkia aarioista viihteeseen 1900-luvun alkupuolelta. Sieltä lötytyvät vaikkapa aikansa supertähden Caruson kootut sekä House of the Rising Sun Josh Whiten tulkintana.
Sivuston kieli: 
https://archive.org/details/78rpm

Näytä enemmän
Tutkielma käsittelee Richard Wagnerin Lohengrin-oopperaa sekä sen esitys- ja vaikutushistoriasta Saksassa ja Neuvosto-Venäjällä. Analysoitavia tapauksia on neljä: oopperan vastaanotto ja tulkinta nationalistisessa Saksassa, Bayreuthin esitys 1936 kansallissosialistisessa Saksassa, asema Neuvosto-Venäjällä ja sosialistisessa Saksassa sekä esitys Hampurissa 1998.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-51-1415-0

Näytä enemmän
Valtakunnallinen Wagner-seura kuuluu kansainväliseen Wagner-seurojen kattojärjestöön. Se järjestää luento- ja muita yleisötilaisuuksia sekä oopperamatkoja, jakaa stipendejä, julkaisee kirjoja (vasta yksi) sekä Wagneriaani-lehteä. Seuran jäsentiedotteet, vuosikertomukset ja toimintasuunnitelma löytyvät etusivulta.
Sivuston kieli: 
https://www.suomenwagnerseura.org

Näytä enemmän
Deutsche Grammophon Stagella voi katsoa oopperaesityksiä ja klassisen musiikin konsertteja. Osaan esityksistä voi lunastaa lipun, osa materiaalista on kuunneltavissa kirjautuneille käytäjille.
Sivuston kieli: 
https://www.stage-plus.com/discover

Näytä enemmän
Oopperasammossa voi etsiä ooppera- ja musiikkiesityksiä Suomessa vuosien 1830-1960 väliltä. Tarjolla ovat näkymät, jossa voi etsiä esityksiä, henkilöitä, sävellyksiä, roolihahmoja sekä esityspaikkoja.
Sivuston kieli: 
https://oopperasampo.fi/fi/

Näytä enemmän