76 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
11 kunnan palvelut yhden osoitteen alle kokoava portaali.
http://www.salonseutu.fi

Näytä enemmän
Kemiönsaaren matkailuneuvonna sivut palvelevat Suomen suurimpaan saareen suuntaavia matkailijoita. Tarjoa tietoa majoituksesta, aktiviteeteista, nähtävyyksistä, ostosmahdollisuuksista, liikenneyhteyksistä ja paljosta muusta turistia kiinnostavasta asiasta.
http://www.kimito.fi/turisti/indexfi.htm

Näytä enemmän
Ruskon kunnan kotisivu, joka sisältää tietoa kunnan organisaatiosta, palveluista, yritystoiminnasta ja karttoja. Sivuilla on tietoa myös kunnassa myynnissä olevista tonteista.
Sivuston kieli: 
http://www.rusko.fi

Näytä enemmän
Webbsida med turistinformation om Åbolands skärgård. Möjlighet till direktbokning av inkvartering på webben. Desutom information om bl.a. transporter, måltider, programservice m.m. Information även till den som vill hyra ut sin stuga via Skärgårdsbokning.
Sivuston kieli: 
http://www.suomensaaristovaraus.fi/index.php?l=sv

Näytä enemmän
Laitilan kaupungin kotisivu, joka sisältää tietoa kaupungin organisaatiosta, palveluista, yritystoiminnasta, tapahtumista sekä matkailuinformaatiota ja karttoja. Sivuilla on tietoa myös kaupungissa myynnissä olevista tonteista sekä vapaista vuokra-asunnoista. Linkit ystäväkuntien sivuille.
Sivuston kieli: 
http://www.laitila.fi

Näytä enemmän
Nousiaisten kunnan kotisivu, joka sisältää tietoa kunnan organisaatiosta, palveluista, yritystoiminnasta, tapahtumista sekä matkailuinformaatiota ja karttoja. Sivuilla on tietoa myös kunnassa myynnissä olevista tonteista.
Sivuston kieli: 
http://www.nousiainen.fi

Näytä enemmän
Sisältää Salon kaupunkikuvauksen, kaupungin palveluhakemiston, eri toimialojen esittelyt, tapahtumakalenterin ja matkailupalvelut. Vinkeissä ja linkeissä mm. salolaisia yrityksiä ja yhteisöjä.
Sivuston kieli: 
http://www.salo.fi

Näytä enemmän
Raision kaupungin kotisivu sisältää tietoja kaupungin organisaatiosta, kaupunginhallituksen ja -valtuuston päätöksistä, kaupunkilaisille ja matkailijoille tarjolla olevista palveluista, nähtävyyksistä, tapahtumista yms. sekä kaupungin kartan.
http://www.raisio.fi

Näytä enemmän
Pyhärannan kunnan kotisivu, joka sisältää tietoa kunnan organisaatiosta, palveluista, tapahtumista sekä matkailuinformaatiota ja karttoja. Sivuilla on tietoa myös kunnassa myynnissä olevista tonteista sekä vapaista vuokra-asunnoista.
Sivuston kieli: 
http://www.pyharanta.fi

Näytä enemmän
Sivuilla esitellään Loimaan kunnan Kauhanojan alueen tapahtumia, matkailukohteita, nähtävyyksiä ja yrityksiä.
Sivuston kieli: 
http://www.kauhanoja.fi

Näytä enemmän
Majoitus ja muut palvelut, kalastus, meriretket ja venepalvelut, aikataulut, harrastukset, tapahtumat.
http://www.nauvo.net

Näytä enemmän
Saaristomeri.info sisältää tietoa Saaristomeren suojelusta, havainnoista ja muista ajankohtaisista asioista.
Sivuston kieli: 
http://www.saaristomeri.info

Näytä enemmän
Sivulla on reittiselostus Pikku Rengastien matkailureitistä Turun saaristossa, jokunen retkivinkki ja kuvia matkan varrelta. Sivusto on kokonaan suomeksi; tiivistelmä on myös ruotsiksi, englanniksi ja saksaksi.
http://www.pikkurengastie.fi

Näytä enemmän
Alueen esittely, historiaa, luonto, matkailua, kalastusmahdollisuudet...
http://www.travel.fi/saaristomeri

Näytä enemmän
Paitsi matkailijoille, myös paikallisille yrittäjille, Turun ystävyyskaupungeille ja kaikille Turusta kiinnostuneille suunnattu sivusto. Sivuilla on Turun historiaa, matkailunähtävyyksiä, luontokohteita, paikallisia yrityksiä... Keskeiset kohteet esitellään 360-asteisilla panoraamakuvilla.
http://www.turku360.fi

Näytä enemmän

Näytä enemmän
Kuvakertomus Halikosta ja sen eri kylistä ja nähtävyyksistä.
http://www.halikko.com

Näytä enemmän
Kaarinan kaupungin yleisesittely, tietoa palveluista, osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksista.
http://www.kaarina.fi

Näytä enemmän
Turun seudun kesätarjonta 2010 avautuu riemukkaasti leskirouva Marja Tyrnin opastuksella.
http://www.lomaturussa.fi

Näytä enemmän
Åbolands Ungdomsförbund är en politiskt obunden ungdomsorganisation som består av 31 medlemsföreningar. Medlemsföreningarna representerar ungdoms-, amatörteater- och intresseföreningar. På webbplatsen presenteras aktuella projekt, föreningens verksamhetsområden och ÅUF:s organisation. Kontaktuppgifter ingår på sidan. Vidare ingår en anslagstavla med bl.a. evenemang och diskussionsforumet.
http://www.auf.fi

Näytä enemmän
Dragsfjärdin kunnan kotisivut. Sivuilla on tietoa kunnan palveluista, historiasta ja matkailusta.
http://www.dragsfjard.fi/document.asp?id=start-fi

Näytä enemmän
Tietoa somerolaisesta kotiseutuyhdistyksestä ja sen toiminnasta. Someron museoiden esittely.
http://www.someroseura.net

Näytä enemmän
Kotiseutuyhdistys Turkuseuran sivuilta löytyy seuran ja siihen kuuluvien kaupunginosayhdistysten yhteystiedot, ajankohtaisia tiedotuksia, tapahtumakalenteri, toimintakertomus ja toimintasuunnitelma. Sivuilla on myös Turku-aiheisia kilpailuja.
http://www.turkuseura.fi

Näytä enemmän
Kojonkulma sijaitsee Loimaan kunnan pohjoispuolella ja muodostuu kuudesta kylästä. Sivuilla kerrotaan alueesta ja aktiivisen kyläyhdistyksen toiminnasta.
http://www.kojonkulma.fi

Näytä enemmän
Maskun kunnan kotisivu, joka sisältää tietoa kunnan organisaatiosta, palveluista, yritystoiminnasta, tapahtumista sekä matkailuinformaatiota ja karttoja. Sivuilla on tietoa myös kunnassa myynnissä olevista tonteista sekä vapaista asunnoista.
http://www.masku.fi

Näytä enemmän
Luettelo lietolaisista eri alojen yhdistyksistä ja niiden yhteystiedot.
http://www.lieto.fi/netcomm/default.asp?path=8,2492,2602

Näytä enemmän
Keskiaikaiset markkinat on jokakesäinen koko perheen tapahtuma Turun Vanhalla Suurtorilla. Tapahtuman sivustolta voi lukea, millainen oli Turku keskiajalla ja millä kaikilla tavoilla historiaa herätetään eloon.
http://www.keskiaikaisetmarkkinat.fi

Näytä enemmän
Sivustolla on informaatiota Turusta ja Varsinais-Suomesta, niiden nähtävyyksistä ja matkailupalveluista, tapahtumista, ryhmäretkistä ja ohjelmapaketeista, kiertoajeluista, kokous- ja juhlapalveluista, vierassatamista ja muusta alueen matkailutarjonnasta. Sivuston on tuottanut Turku Touring, joka on Varsinais-Suomen alueellinen matkailun myynti-, markkinointi- ja kehittämisorganisaatio, jonka toimintaan kuuluu matkailuneuvonta, kongressit ja muut suuret tapahtumat, Ruissalo Camping sekä Hostel Turku.
http://www.turkutouring.fi

Näytä enemmän
Sivusto esittelee Turkuun matkustavalle majoitus ja ruokapaikkoja, kertoo kulttuuritapahtumista, museoista ja muista nähtävyyksista ja tarjoaa vinkkejä tekemiseen ja liikkumiseen. Tietoa myös lähialueista sekä karttoja.
Sivuston kieli: 
http://www.visitturku.fi/

Näytä enemmän
Peltoisten kylä on yksi Loimaan kaupungin kaupunginosista. Sivuilla kerrotaan ja tiedotetaan kyläyhdistyksen toiminnasta ja erityisesti kerran vuodessa järjestettävistä Rompepäivistä.
Sivuston kieli: 
http://www.peltoinen.fi

Näytä enemmän

Sivut