Orgaaniset ja fossiiliset polttoaineet

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
Oppaassa on asiaa kasvutavasta ja kasvupaikkavaatimuksista aina viljelyn kustannuksiin ja ympäristövaikutuksiin. Julkaisu on pdf-tiedostona.
http://www.mtt.fi/met/pdf/met1b.pdf

Näytä enemmän
Sivuilla on uusimman Lämmöllä-lehden näköiseversio ja vanhojen lehtien arkisto.
Sivuston kieli: 
http://www.lammolla.fi

Näytä enemmän
Webbplats för Svenska Petroleuminstitutet med bl.a. studiematerialet \Om olja\ - från råolja till oljeprodukter (plast, bensin...). Olja och miljö samt prissättning av bensin behandlas också. Oljeindustri, svensk statistik samt energikällor och -analys.
Sivuston kieli: 
http://www.spi.se

Näytä enemmän
Jenni Sirosen tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, miten kokopuuhakkeen joukkoon silputtu ruokohelpi toimii pienissä (alle 1 MW) lämmitysjärjestelmissä. Opinnäytetyö tehtiin Jyväskylän ammattikorkeakoulun Luonnonvarainstituutissa ja se on internetissä pdf-muodossa.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:NBN:fi:jamk-1207897304-1

Näytä enemmän
SPBI är en branschorganisation för drivmedel, bränsle- bitumen- och smörjmedelssektorerna i Sverige. Sidorna innehåller information och en faktadatabas om användning, hantering och framställning av oljeprodukter.
Sivuston kieli: 
http://spbi.se/

Näytä enemmän
Turveinfo tiedottaa, mitä turve on, mihin sitä käytetään ja millaiset ympäristövaikutukset turvetuotannolla ja turpeella tuotetulla energialla on.
http://www.turveinfo.fi/

Näytä enemmän
Järjestön tavoitteena on mm. ylläpitää ja kehittää maakaasun imagoa ja edistää biokaasualan kehitystä. Sivuilla ontietoa yhdistyksen toiminnasta, tilastoja, tietoa kursseista ja tilaisuuksista, asiaa maakaasun turvallisuudesta, Suomen kaasukartta sekä Maakaasukäsikirja, jossa käsitellään maakaasun perusteita ja maakaasutekniikkaa.
Sivuston kieli: 
https://www.kaasuyhdistys.fi/

Näytä enemmän
Halkoliiteristä löytyvät polttopuiden myyjien ja myyntipisteiden yhteystietojen lisäksi ohjeet, kuinka puulla lämmitetään.
Sivuston kieli: 
https://www.halkoliiteri.com/polttopuuinfo

Näytä enemmän
Yleistietoa pellettilämmityksestä sekä tietopaketti suurkäyttäjille lämmitysmuodosta ja sen toteutuksesta.
Sivuston kieli: 
https://www.bioenergia.fi/tietopankki/pellettienergia/

Näytä enemmän
Sivuilla annetaan perustietoa hiilestä ja kivihiilestä, kerrotaan hiilestä energianlähteenä ja käydään läpi hiilen haittoja ja etuja. Kuvapankkiin on koottu sivuilla olevia kuvia ja graafeja. Sivustoa julkaisee Hiilitieto ry., jonka jäseninä on alan yrityksiä.
Sivuston kieli: 
https://www.hiilitieto.fi

Näytä enemmän
Tilastokeskus on julkaissut kasvihuonekaasujen inventaarion ja energiakyselyissä käytetyn polttoaineluokituksen sekä päästökertoimet. Sivu sisältää myös polttoaineiden määritelmät.
Sivuston kieli: 
https://www.stat.fi/tup/khkinv/khkaasut_polttoaineluokitus.html

Näytä enemmän