106 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Verkkokauppa myy karttoja eri tarkoituksiin: marjastukseen, metsästykseen, retkeilyyn, melontaan ja pyöräilyyyn. Maksutapoja ovat kolmen pankin verkkomaksu ja tilisiirto.
http://www.mapline24.com

Näytä enemmän

Näytä enemmän
Yhteistyöhankkeella luodaan Suomessa ja Luoteis-Venäjällä sijaitsevien linna- ja linnoituspaikkakuntien välille kulttuurimatkailuverkosto. Sivustolla on tietoa kohteista ja linnoitusten historiasta keskiajalta 1800-luvun alkuun.
http://www.fort.fi

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy kotiseututyön tavoitteita ja historiaa sekä Suomen Kotiseutuliiton tehtävät. Luettelo Suomen Kotiseutuliiton jäsenyhteisöistä sekä kotiseutyhdistyksen mallisäännöt ja -työjärjestys. Lomakkeella voi jättää hakemuksen jäseneksi liittymisestä. Tietoa valtakunnallisista kotiseutupäivistä, Euroopan rakennusperintöpäivistä sekä seurojentalojen korjaustoiminnasta. Lisäksi linkkejä kylien, kaupunginosien ja projektien kotisivuille.
Sivuston kieli: 
http://www.suomenkotiseutuliitto.fi

Näytä enemmän
Kotimaan matkailun linkkihakupalvelu. Haun avulla löytää kuntaesittelyt, palvelut ja yritykset sekä tapahtumat ympäri Suomea alueittain.
Sivuston kieli: 
http://www.suomiopas.fi

Näytä enemmän
Kansalaisen karttapaikasta voi etsiä osoitteella, paikannimellä, karttanumerolla sekä koordinaateilla karttaa. Karttojen kokoja voi muuttaa ja sivuilta voi tilata painetun kartan tai tulosteen. Karttapaikan käytön avuksi tarjotaan myös käyttäjätukea.
Sivuston kieli: 
http://kansalaisen.karttapaikka.fi/kartanhaku/osoitehaku.html?lang=FI

Näytä enemmän
Viitostie -sivustossa esitellään Suomen halki kulkevan Valtatie 5:n kehitystä, historiaa ja ajankohtaisasioita. Sivustossa kerrotaan kulttuurista, luonnosta ja ympäristöstä tien varrella. Väylä ja sen esittely on jaettu kolmeen alueeseen: Via Lapland - Pohjoista eksotiikkaa, Via Wilderness - Erämaan kutsu, Via Lakeland - vesistöjen kirjo.
http://www.kansallisvayla.fi

Näytä enemmän
Matkailun edistämiskeskuksen julkaisema matkailuportaali Suomesta kiinnostuneille. Sivusto sisältää Suomi-oppaan, ohjeita matkan suunnitteluun sekä yhteisöllisen Our Finland-osuuden.
http://www.visitfinland.com

Näytä enemmän
Näiltä sivuilta löydät tietoa suomalaisista leirintäalueista. Palvelu on Suomen Leirintäalueyhdistys ry:n tarjoama.
Sivuston kieli: 
http://www.camping.fi/yritysluettelo.asp?lang=1&sua=2

Näytä enemmän
Suomi kaikille -palvelu tarjoaa tietoa majoituspaikoista, ravintoloista, harrastusmahdollisuuksista ja kulttuurikohteista eri puolilla Suomea. Kohteiden kuvailuissa kerrotaan niiden soveltuvuudesta liikuntaesteisille. Esteettömyys-osiossa tarkastellaan matkailupalveluiden esteettömyyttä ja saavutettavuutta matkailijan ja palveluntarjoajien näkökulmista.
Sivuston kieli: 
http://www.suomikaikille.fi

Näytä enemmän
Hakemiston tavoitteena on kuvata kaikki kotimaiset paikkatietoaineistot, joita tarjotaan ulkopuoliseen käyttöön, esim. erilaiset kartat, hallintorajat, kaavat, kiinteistörekisteri jne.
http://www.paikkatietohakemisto.fi

Näytä enemmän
Jyväskylän yliopiston julkaisuarkistossa on digitoituna venäläisten sotilastopografien laatima kartasto 1850-luvulta. Kartasto sisältää 85 karttalehteä eri puolelta Suomea. Kartat ovat pdf-muodossa.
Sivuston kieli: 
https://jyx.jyu.fi/dspace/handle/123456789/6534

Näytä enemmän
Monipuolinen kartta- ja reittihakupalvelu, josta voi hakea auto- tai kävelyreittejä ympäri Suomea. Haluamasi alueen tai määränpään voit hakea paikan tai myös kaupunginosan nimellä. Palvelusta voit klikata hakemasi kartta-alueen lähimmät palvelut, Etuovi.com:n kohteet tai tieliikennehäiriöt. Lisäksi palvelu tarjoaa Suomen kattavat satelliitikartat, ilmakuvia kaupungeista sekä hybiridikarttoja.
Sivuston kieli: 
http://www.fonecta.fi/karttahaku.html

Näytä enemmän
Etelä-Suomen matkailureitti seuraa vanhaa postitietä. Kuninkaantie-hankkeen kotisivuilta löytyvät reitin varrelta löytyvät palvelut, nähtävyydet, kartta ja pyöräilyreittejä.
http://www.kuninkaantie.net

Näytä enemmän

Näytä enemmän
Oulussa asuvien ulkomaalaisten tekemä julkaisu palvelee matkailijoita ja pyrkii edistämään Oulun kansainvälistymistä.
Sivuston kieli: 
http://www.65degreesnorth.com

Näytä enemmän
Kirjoita kunta ja katuosoite, saat kartan, josta näkyy kohde talon tarkkuudella. Reittihaulla voit laskea ajoreittien pituuksia Suomen paikkakuntien välillä. Palvelu antaa myös ajo-ohjeen ja kertoo, mitä palveluita reitin varrella on. Hakee myös muiden Euroopan maiden osoitteita ja reittejä.
Sivuston kieli: 
http://www.fonecta.fi/karttahaku.html

Näytä enemmän

Näytä enemmän
Project Finland on Yhdysvaltain Suomen suurlähetystön laatima interaktiivinen oppimateriaali Suomesta. Se on suunnattu Pohjois-Amerikan koululaisille, lähinnä ala-asteikäisille. Suomea lähestytään ympäristö-, sosiaalisesta sekä globaalista näkökulmasta.
Sivuston kieli: 
http://www.projectfinland.org

Näytä enemmän
Sivustolla on vuokrattavien kesämökkien ja loma-asuntojen kuvaus ja sijainti, yhteystiedot ja linkki kotisivulle, jos sellainen on. Ei sisällä varausmahdollisuutta.
Sivuston kieli: 
http://www.kesamokki.info

Näytä enemmän

Näytä enemmän
Museoviraston julkaisemilla sivuilla esitellään eri puolella Suomea sijaitsevia polkuja, joiden varrelta löytyy muinaisjäännöksiä sekä kulttuuriperintö- ja luontokohteita. Polkujen kuvauksissa kerrotaan nähtävyyksien lisäksi reitin pituus ja saavutettavuus sekä ajo-ohje.
http://www.muinaispolut.fi/index

Näytä enemmän
Sisältää monipuolisen valikoiman Suomi- ja matkailuaiheisia linkkejä englanninkielisin selostuksin.
Sivuston kieli: 
http://sites.google.com/site/finlandtravelclub/Home

Näytä enemmän
Palvelun avulla voi määrittää vaikkapa oman kesämökin koordinaatit. Palvelu on suunniteltu erityisesti auttamaan hätään joutuneiden sijaintikoordinaattien selvittämiseksi.
Sivuston kieli: 
http://www.112.fi/index.php?pageName=koordinaattipalvelu

Näytä enemmän
Kouvolassa sijaitsevan Tykkimäen huvipuiston sivut, joilla tietoa huvipuistosta aukioloaikoineen ja liikenneyhteyksineen. Myös tietoa majoituksesta Kouvolassa muualta huvipuistoon saapuvia varten.
http://www.tykkimaki.fi

Näytä enemmän
Kartta-sivustolta löytyvät Suomen kaupunkien kartat. Karttasivuilla on linkkejä vaihoehtoisiin karttoihin ja karttapalveluihin.
Sivuston kieli: 
http://www.kartta.ws

Näytä enemmän
Metsähallitus tarjoaa tietoa ja palveluja luontoelämyksiä hakevalle: vuokrakämppiä, moottorikelkkauria, luontomatkailutuotteita, metsästystä ja kalastusta, esittelyssä ovat Ruunaa, Evo, Teijo, Hossa ja Peurajärvi.
http://www.villipohjola.fi

Näytä enemmän
Ulkoasiainministeriön englanninkielinen verkkojulkaisu sisältää artikkeleita Suomesta, suomalaisesta elämänmuodosta, taiteista, ruoasta, kielestä... Sivuilla on myös uutisia, fakta ja kartta -osio sekä käytännön informaatiota matkailijalle ja Suomeen muuttavalle.
http://finland.fi

Näytä enemmän
Kotimaan matkailuportaalista löytyy tietoa kohteista, nähtävyyksistä, majoituksesta, tapahtumista sekä matkanjärjestäjistä.
Sivuston kieli: 
http://www.travel.fi

Näytä enemmän
Sivuille on kerätty eri puolilla Suomea olevia erilaisia liikuntaesteisille soveltuvia matkailu- tai majoituskohteita.
Sivuston kieli: 
http://www.esteetontamatkailua.fi

Näytä enemmän

Sivut