7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Svärd och svärdsfäktning. Detaljerad fakta om olika historiska svärd. Virtuellt svärdsmuseum. Svärdets form och funktion. Ordlista.
Sivuston kieli: 
http://bjorn.foxtail.nu/swords.htm

Näytä enemmän
Lyhyt biologisen sodankäynnin historia, bioaseita käyttäneiden venäläisten ja amerikkalaisten sotilaiden haastatteluja, maat, joissa tiedetään biologisia aseita tutkitun, kahdeksan tärkeimmän sota-aseena käytetyn taudin oireet ja hoito, mahdollisuudet puolustautua biologisessa sodankäynnissä.
http://www.pbs.org/wgbh/nova/bioterror

Näytä enemmän
Tietoa järjestöstä, artikkeleita, raportteja ja analyyseja kansalliseen ja kansainväliseen turvallisuuteen ja ympäristöön liittyvistä kysymyksistä, biologisista ja kemiallisista aseista sekä opetusteknologiasta.
http://www.fas.org

Näytä enemmän
Presentation av finländskt krigsmateriel. Om såväl utrustning, vapenslag och krigsföring som arbetet med att ytterligare utveckla Finlands försvarsberedskap - bl.a. behandlas minor och kamouflage.
Sivuston kieli: 
http://www2.mil.fi/maavoimat/kalustoesittely/index_sv.dsp

Näytä enemmän
Asehistoriallisen yhdistyksen sivuilla on asehistoriaa, tietoa yhdistyksen toiminnasta sekä artikkeleita.
Sivuston kieli: 
http://www.armaaboa.fi/?Etusivu

Näytä enemmän
Japanilaisista miekoista kertova sivusto. Miekkojen esittelyä, historiaa, käsittelyä ja miekkaseppiä laajalla sivustolla. Sivuilla on myös sanastoja ja apuvälineitä käännöstyöhön. Linkkejä muille eri kulttuurien miekoista kertoville sivuille, alan yrityksiin ja yhdistyksiin.
Sivuston kieli: 
http://www.japaneseswordindex.com/nihonto.htm

Näytä enemmän
Puolustusvoimien Maavoimien kalustoesittelyssä kuvataan maavoimien kalusto ja aseet.
Sivuston kieli: 
http://maavoimat/kalustoesittely

Näytä enemmän