63 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Siipi.net tarjoaa tietoa siipikarjatuotannosta, ruokinnasta, eläinsuojista ja hyvästä tuotantotavasta. Luomusiipikarjatuotantoa käsitellään erillisessä osiossa.
Sivuston kieli: 
http://www.siipi.net

Näytä enemmän
Tietoa mehiläisistä, mehiläishoidosta ja hunajasta. Sivuilta löytyy myös hunajaisia ruokaohjeita.
Sivuston kieli: 
http://www.hunaja.net

Näytä enemmän
Tietoa porosta ja poronhoidosta. Aihetta käsitellään laajasti: historia, tutkimus, poro liikenteessä, poro ja pedot, porokäsityöt, poromatkailu, pororuoat ja poromuoti. Tietoa myös itse yhdistyksestä ja poronhoitoon liittyvästä lainsäädännöstä.
Sivuston kieli: 
http://www.paliskunnat.fi

Näytä enemmän
Elinkeinon esittely, tietoa turkiseläimistä, niiden jalostuksesta, ravinnosta, terveydenhoidosta ja elinkeinon ympäristövaikutuksista. Tilastotietoa Suomessa ja maailmassa turkiseläimiksi kasvatetuista ketuista ja minkeistä.
Sivuston kieli: 
http://www.profur.fi/Etusivu

Näytä enemmän
Oppimateriaalissa kerrotaan lehmän vuosikierrosta, lypsystä, ruokinnasta ja terveydestä. Aineisto sisältää videoleikkeitä ja animaatioita.
Sivuston kieli: 
http://www.edu.fi/oppimateriaalit/lypsylehma

Näytä enemmän
Sivuilla tietoa mehiläisistä, hunajasta ja hunajaan perustuvista ruoista. Kirjallisuus -linkin takana on Penan oma kirjahylly ja lista puuttuvista kirjoista.
Sivuston kieli: 
http://www.hirvilammi.com

Näytä enemmän
Info om föreningens verksamhet samt om biodling, honung, varroa-kvalstret mm. Dessutom ingår ett antal honungsrecept och en förteckning över biodlare med (direkt)försäljning i svenska Österbotten.
Sivuston kieli: 
http://www.multi.fi/~svobbiodlare

Näytä enemmän
Om renskötsel ur många olika aspekter. Från förvaltning och lagstiftning till renmärkning, ekologi och hälsoaspekter. För information om renskötsel i Finland, se www.paliskunnat.fi (på finska och engelska).
Sivuston kieli: 
https://www.sametinget.se/rennaring_sverige

Näytä enemmän
Turkistieto jakaa tietoa turkisalasta, turkiseläinten kasvatuksesta ja hoidosta sekä turkiksista.
http://www.turkistieto.fi/

Näytä enemmän
Information om Finlands pälsdjursuppfödares förbund, och länkar som riktar sig till verksamma i branschen: Veterinärer, avbytare, forskning m.m. Tidningen Finsk pälstidskrift.
Sivuston kieli: 
http://www.profur.fi/Framsida

Näytä enemmän
Lypsykarjan jalostusta käsittelevä oppimateriaali sisältää videoleikkeitä ja animaatioita.
Sivuston kieli: 
http://www.edu.fi/oppimateriaalit/lypsykarjanjalostus

Näytä enemmän
Oppimateriaalissa kerrotaan naudanlihan tuotannosta, tuotantotiloista, eläinten käsittelystä ja ruokinnasta. Sisältää videoita.
http://www.edu.fi/oppimateriaalit/naudanlihantuotanto

Näytä enemmän
Keskustelua lampaan hoidosta, terveydestä, ravinnosta, lampoloista, lammastalouteen liittyvästä byrokratiasta ja käsitöistä.
http://www.lampola.org/

Näytä enemmän
Kirjassa on julkaistu Europan paikallisia nautarotuja tutkineen EURECA-hankkeen tärkeimmät tulokset. Kirjassa käsitellään eri maissa tapahtunutta kehitystä, kansallisten ohjelmien nykytilaa ja suosituksia rotujen tilan parantamiseksi. Julkaisu on pdf-muodossa.
http://www.regionalcattlebreeds.eu/publications/documents/9789086866977cattlebreeds.pdf

Näytä enemmän
Nautatiedosta selviää, millainen eläin nauta on ja mitä käyttäytymistarpeita sillä on. Sivuilla kerrotaan, miten nautoja pidetään maidon- ja naudanlihantuotannossa, millaisia hyvinvointiongelmia naudoilla on ja miten niitä voidaan ratkaista.
Sivuston kieli: 
http://www.nautatieto.fi/

Näytä enemmän
Eviran julkaisemalla sivulla on tietoa BSE:stä eli hullun lehmän taudista ja sen oireista, siihen liittyvästä lainsäädännöstä, BSE-testeistä ja testauksesta. Sivustosta löytyy myös tietoa ihmisen TSE-taudeista, joista tunnetuin on Creuzfeldt-Jakobin tauti. Lisäksi tänne on koottu kysymyksiä ja vastauksia BSE:stä.
Sivuston kieli: 
https://www.evira.fi/elaimet/elainten-terveys-ja-elaintaudit/elaintaudit/naudat-ja-biisonit/bse/

Näytä enemmän
Eviran artikkelissa kirjoitetaan sikainfluenssan oireista sioilla, leviämisestä, hoidosta ja ennaltaehkäisystä sekä tilanteesta Suomessa ja muualla.
Sivuston kieli: 
http://www.evira.fi/portal/fi/elaimet/elainten+terveys+ja+elaintaudit/elaintaudit/siat/sikainfluenss...

Näytä enemmän
Opetusaineistossa käydään läpi maitotilan prosessit, johtamisen työkalut, suunnitelmat ja raportit. Testillä voi mitata tietämystään maitotilan johtamisesta. Sivuston jotkut osat vaativat flash-laajennuksen (jonka voi ladata sivun linkistä). Esityksen on toteuttanut Agropolis Oy.
Sivuston kieli: 
http://www.virtuaali.info/efarmer/maitotilan_johtaminen

Näytä enemmän
Yhdistyksen sivulla on tietoa sorkkahoidosta ja sorkkasairauksista sekä sorkkahoitajien yhteystietoja alueittain.
http://www.sorkkahoito.com

Näytä enemmän
Tyyliltään iskevän Meatrixin kohteena on erityisesti amerikkalainen teholihantuotanto, joka aiheuttaa kärsimystä eläimille, saastuttaa ja tuottaa antibiooteille vastustuskykyisiä bakteerikantoja.
http://www.themeatrix.com

Näytä enemmän
Karjanomistajille ja neuvojille suunnattu nautaeläinten verkkokauppapaikka. Verkkokaupassa näkyvät myytävät lypsyrotuiset, liharotuiset, alkiot, huuhdeltavat eläimet sekä tilahuutokauppojen huutokauppaluettelot. Myynti-ilmoituksen jättäminen on maksullista.
http://www.nautanetti.fi

Näytä enemmän
Suomen maitohygienialiitto valvoo maidon laatua. Liiton kotisivuilta löytyy monipuolista tietoa kuluttajamaidon laadusta, erityisesti bakteerimääristä sekä somaattisten solujen määristä maidossa. Palvelusta löytyvät myös maitoon liittyvät säädökset sekä liiton yhteystiedot, jäsenistö ja johtokunnan kokoonpano.
http://www.maitohygienialiitto.fi

Näytä enemmän
Metsänkylän alpakkatilan sivuilla tietoa alpakoista sekä eläintenhoitajaopiskelijan päiväkirja.
Sivuston kieli: 
http://www.metsankylanalpakat.fi

Näytä enemmän
Kotieläinjalostuksen yhteyssivut. Tietoa roduista ja jalostustoiminnasta. Yhteystietoja, myyntipalsta ja tilastoja. Sika-lehden ja Nauta-lehden sisällysluettelot.
Sivuston kieli: 
http://www.faba.fi

Näytä enemmän
Amerikkalaisen 4H-kerhon vuohisivu, paljon artikkeleita vuohen kasvatuksesta, ruokinnasta, ravinnosta, linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.ics.uci.edu/~pazzani/4H/Goats.html

Näytä enemmän
Hunajayhtymän sivuilla tietoa hunajasta, sen valmistuksesta ja käsittelystä sekä mehiläisistä ja niiden hoidosta.
Sivuston kieli: 
http://www.hunajayhtyma.fi

Näytä enemmän
Poikiminen ja vasikan alkuhoito, Porsiminen ja porsaan alkuhoito, Lampaan keritseminen.
Sivuston kieli: 
http://www.edu.fi/oppimateriaalit/kotu2/index.html

Näytä enemmän
Mehiläisenhoidon linkkihakemisto, josta löytyy mehiläisen biologiaa, tuotteita, kuten hunajaa ja mehiläisvahaa ja niiden käyttöä käsitteleviä sivuja.
Sivuston kieli: 
http://www.beehoo.com

Näytä enemmän
Tietoa mehiläishoidosta, yhdistysten ja kasvattajien yhteystietoja, mehiläistauti- ja loismuistio, kuvia Mehiläismuseon kokoelmista, linkkejä
Sivuston kieli: 
http://www.mehilaishoitajat.fi/

Näytä enemmän
Säätiö työskentelee harvinaisten kotieläinrotujen, maatiaisrotujen säilyttämiseksi Englannissa. Sivuilla on mm. informaatiota pelastamisprojekteista, taulukot uhanalaisten rotujen tilanteesta sekä maatiaiseläinten lihaa myyvien teurastajien yhteystiedot.
Sivuston kieli: 
http://www.rbst.org.uk

Näytä enemmän

Sivut