Työoikeus

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
Lättnavigerad och tydligt uppställd sida om arbetsförhållanden, arbetsavtal, löner och det mesta som har med arbete att göra.
Sivuston kieli: 
http://www.tyosuojelu.fi/web/sv

Näytä enemmän
Arbetsdomstolen behandlar tvistemål och arbetsfredsbrott som hänför sig till tillämpningen och tolkningen av arbets- och tjänstekollektivavtal.
Sivuston kieli: 
http://tyotuomioistuin.fi/sv/index.html

Näytä enemmän
Tietopaketti yhteiskunnallisesta uudistuksesta yli viidenkymmenen vuoden takaa, jolloin eduskunta sääti ensimmäisen yksityisiä työntekijöitä koskevan eläkelain.
Sivuston kieli: 
https://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/kirjasto/aineistot/yhteiskunta/historia/Eduskunta-to...

Näytä enemmän
Työtuomioistuimen sivut, joilla tietoa työoikeuteen liittyvistä asioista. Istuimen kokoonpano ja jäsenet, tehtävät, tiedotteet, toiminta, yhteystiedot.
Sivuston kieli: 
https://www.tyotuomioistuin.fi/fi/

Näytä enemmän
Ammattiliitto Pro:n, SAK:n ja sen jäsenliittojen laatima yhteistoimintalakia käsittelevä verkko-opas on tarkoitettu luottamusmiehille, työsuojeluvaltuutetuille ja kaikille yhteistoimintalaista ja sen tulkinnasta kiinnostuneille.
Sivuston kieli: 
https://www.sak.fi/aineistot/julkaisut/opas-yhteistoimintalaista-luottamushenkiloille

Näytä enemmän
Hallitus esittää, että vuorotteluvapaasta ja aikuiskoulutustuesta luovutaan kumoamalla vuorotteluvapaalaki ja aikuiskoulutusetuuksista annettu laki. Eduskunnan kirjasto on julkaissut aiheesta tietopaketin. Tietopaketti sisältää hankkeen lainvalmisteluaineistoa, tietoa aiheen aiemmasta käsittelystä eduskunnassa, kansainvälistä vertailua sekä aiheeseen liittyvää uutisointia ja kirjallisuutta. Tietopakettia päivitetään hankkeen edetessä.
Sivuston kieli: 
https://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/kirjasto/aineistot/kotimainen_oikeus/LATI/Sivut/vuor...

Näytä enemmän