Eri maiden poliittiset järjestelmät ja sisäpolitiikka

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Sivusto sisältää tietoa Yhdysvaltojen presidenteistä, presidentinvaaleista, poliittisista puolueista ja Yhdysvaltain poliittisesta järjestelmästä ja valtiomuodosta.
Sivuston kieli: 
https://millercenter.org/president

Näytä enemmän
Viron presidentin virallinen kotisivu. Viron presidentit ja pääministerit, Viron perustuslaki, kansalliset symbolit ja Kadriorgin palatsi.
Sivuston kieli: 
https://www.president.ee

Näytä enemmän
Sivulla käsitellään monipuolisesti Ranskan presidentti-instituutiota, esitellään Elysée-palatsi, selvitellään menneiden presidenttien henkilö- ja poliittinen historia, kerrotaan Marseljeesin syntyhistoria, miksi kukko on Ranskan symboli ja miksi kansallispäivää vietetään 14. kesäkuuta.
https://www.elysee.fr

Näytä enemmän
Valkoisen talon kotisivuille on koottu ajankohtaista tietoa Yhdysvaltojen koulutuksesta, sosiaaliturvasta, verotuksesta ja terveydenhuollosta. Uutisia ja linkit valtion virastoihin ja hallintoelimiin. Tietoa Yhdysvaltojen presidenteistä kautta aikojen. Lapsille omat sivut.
Sivuston kieli: 
https://www.whitehouse.gov

Näytä enemmän
Sivuilla on kronologiset luettelot maailman eri valtioiden johtajista. Esimerkiksi Suomen osalta kuvaus alkaa Suomen suuriruhtinaskunnan ajalta senaatin puheenjohtajiin ja edelleen presidentteihin ja pääministereihin. Sivuilla on myös karttahaku.
Sivuston kieli: 
http://rulers.org

Näytä enemmän