Työterveyshuolto. Opiskeluterveydenhuolto

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
24 osumaa haulle. Näytetään 1 - 24 tulosta.
Presentation av Studenternas hälsovårdsstiftelse, som betjänar merparten av landets högskolestuderande. Kontaktuppgifter till hälsovårdsstationerna, behändig \Hälsoinformation A-Ö\, länkar mm.
Sivuston kieli: 
http://www.shvs.fi/netcomm/default.asp?strLAN=SV

Näytä enemmän
Mannerheimin Lastensuojeluliitto tarjoaa tietoa tukioppilaille ja kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita tukioppilastoiminnasta.
Sivuston kieli: 
https://www.mll.fi/ammattilaisille/kouluille-ja-oppilaitoksille/tukioppilastoiminta/

Näytä enemmän
Työterveyslaitoksen tuottama palvelu kokoaa työelämätietoa eri lähteistä avoimesti kaikkien käyttöön. Tietoa on tarjolla esimerkiksi ammattitaudeista, työtapaturmista, työhyvinvoinnista sekä työ- ja toimintakyvystä.
Sivuston kieli: 
https://www.tyoelamatieto.fi/#/fi/

Näytä enemmän
Kykyviisari on työ- ja toimintakyvyn itsearviointimenetelmä kaikille työikäisille. Kykyviisarin avulla vastaaja voi selvittää omaa tilannettaan, vahvuuksiaan ja kehittämiskohteitaan.
Sivuston kieli: 
https://sivusto.kykyviisari.fi/

Näytä enemmän
Työterveyslaitoksen oppimateriaaleja työhyvinvoinnin ja -terveyden edistämiseksi. Esimerkkeinä Hyvän mielen työpaikka sekä Työterveysneuvottelu – ratkaisuja työhön.
Sivuston kieli: 
https://www.ttl.fi/oppimateriaalit/

Näytä enemmän
Työkirjassa käsitellään unta työhyvinvoinnin- ja terveyden kannalta. Se sisältää tietoa unen merkityksestä, unenpuutteen vaikutuksista ja unenlaatuun vaikuttavista tekijöistä sekä vinkkejä uniterveyden edistämiseen. Esimiestehtävissä oleville löytyy materiaalia, jonka avulla voi kehittää oman työyhteisön uniterveyttä ja löytää ratkaisuja työperäisiin uniongelmiin ja niiden ennaltaehkäisyyn.
Sivuston kieli: 
https://sleepandwork.karelia.fi/tyokirja/

Näytä enemmän
Liikkuva opiskelu -ohjelman tavoitteena on lisätä liikkumista ja opiskelukykyä toisella asteella ja korkeakouluissa. Sivuilla on liikuntavinkkejä, esimerkkitarinoita ja julkaisuja.
Sivuston kieli: 
https://www.liikkuvaopiskelu.fi/fi

Näytä enemmän
Hyvinvoiva amis -sivusto on SAKU ry:n koordinoima sivusto ammatillisen koulutuksen hyvinvoinnin tukemiseen. Siinä kerrotaan hyvinvoinnin verkostosta, oppilashuollosta sekä Sakun palveluista.
Sivuston kieli: 
https://hyvinvoivaamis.fi/

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy tietoa etuuksista: asumistuesta, eläketurvasta, perhe-etuuksista, sairausvakuutuksesta, sotilasavustuksista, työttömyysturvasta ja vammaisetuuksista. Palvelussa voi asioida sekä seurata ajankohtaistiedotteita ja tilastoja.
Sivuston kieli: 
https://www.kela.fi/

Näytä enemmän
Työterveyslaitoksen sivuilla on laitoksen esittely sekä tietoa toimivasta työkykyisestä työntekijästä sekä turvallisesta ja toimivasat työyhteisöstä. Sivustossa on esitelty myös koulutusta ja palveluja työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin turvaamiseksi.
Sivuston kieli: 
https://www.ttl.fi/

Näytä enemmän
Työelämän mielenterveysohjelma tarjoaa neuvoja ja materaalia työpaikoille hyvinvointia vahvistaviin muutoksiin. Palvelussa on ohjeita mielenterveyden johtamiseen sekä strategian laadintaan, esimerkkejä ja mielenterveyden tuen työkalupakki.
Sivuston kieli: 
https://hyvatyo.ttl.fi/mielityo/

Näytä enemmän
Program för psykisk hälsa i arbetslivet ger råd och medel till att arbestplatserna att stöda orkandet i jobbet. Det bjuds på material om strategi, ledning, samt en verktygslåda för att stöda psykisk hälsa.
Sivuston kieli: 
https://hyvatyo.ttl.fi/sv/sinneocharbete

Näytä enemmän
Opiskelijoiden oma mielen hyvinvointia edistävä yhteisö Nyyti ry, esittelee henkiseen hyvinvointiin liittyviä teemoja sekä lähinnä pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijoille suunnattuja palvelujaan. Niitä ovat mm. erilaiset henkistä tukea tarjoavat ryhmät, tukikeskus ja sähköpostipäivystys Virtuaaliolkapää, jossa vapaaehtoiset opiskelijapäivystäjät vastaavat luottamuksellisesti kysymyksiin. Yhdistyksen taustalla on pääkaupunkiseudun opiskelijajärjestöjä, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö ja Suomen mielenterveysseura.
Sivuston kieli: 
https://www.nyyti.fi

Näytä enemmän
Työnäköseuran sivuille on koottu tietoa työnäöstä, erikoistyölaseista, silmäsairauksista ja eri ammatteja koskevista näkövaatimuksista.
Sivuston kieli: 
http://www.tyonako.fi

Näytä enemmän
Pohjoismaiden työterveyslaitosten julkaisema lehti käsittelee työ- ja ympäristöterveydellisiä kysymyksiä.
Sivuston kieli: 
https://www.sjweh.fi/

Näytä enemmän
Tie työelämään -blogeista löytyy ohjeita ja malleja osatyökykyisten työssä jaksamiseen ja työhön paluuseen. Tarjolla on keinovalikoimia työelämässä ja työelämää kohti tähtäävien avuksi sekä työntekijälle tai työhön palaavalle että työpaikoille ja työyhteisöille.
Sivuston kieli: 
https://thl.fi/fi/tutkimus-ja-kehittaminen/tutkimukset-ja-hankkeet/tyokykyohjelma/tyokykyohjelmassa-...

Näytä enemmän
Työ, Terveys, Turvallisuus -lehden teemat käsittelevät keskeisiä työterveyteen ja työturvallisuuteen liittyviä kysymyksiä.
Sivuston kieli: 
https://tttlehti.fi/

Näytä enemmän
Työterveyshuolto ja sen osa-alueet, lakeja ja säädöksiä,vastuut sekä ohjeita.
Sivuston kieli: 
https://stm.fi/tyoterveyshuolto

Näytä enemmän
Tutkimuksessa selvitettiin, voidaanko mindfulness-, hyväksyntä- ja arvopohjaisen (MIHA) -ohjelman avulla lievittää työuupumusoireita tehokkaasti. Tulokset osoittivat, että vaikutukset olivat laaja-alaisesti työuupumusta lievittäviä ja hyvinvointia edistäviä. Ohjelman todettiin myös suojaavan uusien elämänhaasteiden tuomilta stressivaikutuksilta.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-39-6562-4

Näytä enemmän
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö vastaa yliopistojen ja korkeakoulujen opiskelijoiden terveydenhuollosta. Sivuilta löytyvät terveydenhoitoasemien yhteystiedot, tietoa terveyden- ja sairaanhoitopalveluista sekä mielenterveys- ja hammashuoltopalveluista. Sivusto sisältää myös tietoa terveydestä ja yleisimmistä sairauksista sekä ajankohtaisia terveysvinkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.yths.fi

Näytä enemmän
Sivuilla esitellään hauskoin piirroskuvin ja tekstein ratkaisukeskeistä lastenkasvatus- ja ongelmanratkontamenetelmää. Muksuoppi kuuluu Lyhytterapiainstituutin Reteaming -sivustoon.
Sivuston kieli: 
https://www.muksuoppi.fi/

Näytä enemmän