Pikkunisäkkäät

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
Laaja tietopaketti lemmikkihiiristä : hiiren hankinta, hoitaminen, terveys ja kasvattaminen. Sivuilla myös hiirinäyttelyt ja niiden tuloksia sekä yhdistysasiaa. Lisäksi hyviä linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.hiiret.fi/fin

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy perustietoa hamsterin hankinnasta ja hoitamisesta, hamsterinäyttelyistä ja kasvattajista. Sivuilta löytyy kuvauksia eri hamsteriroduista.
Sivuston kieli: 
http://hamsteriyhdistys.fi

Näytä enemmän
Suomen gerbiiliyhdistys ry:n virallisilla kotisivuilla tarjotaan tietoa gerbiilien, degujen ym. yhdistyksen alaisten hyppymyyrien hoidosta. Sivuilla annetaan tietoa myös yhdistys- ja näyttelytoiminnasta, välitetään osto- ja myynti-ilmoituksia, annetaan vastauksia ongelmatilanteisiin sekä julkaistaan keskustelupalstaa. Sivustoon kuuluu myös linkkilista alan Internet-aineistoon.
Sivuston kieli: 
https://www.gerbiiliyhdistys.fi

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy SJL ry:n alayhdistykset, kasvattajat, luettelot muotovalioista, tapahtumakalenteri sekä jyrsijöiden hoito-ohjeita.
Sivuston kieli: 
https://www.skjl.net/

Näytä enemmän
Suomen Kaniyhdistys ry:n kotisivuilla on tietoa monipuolisesti kanin hankkimisesta ja hoitamisesta. Sivuilla kuvaillaan eri kanirotuja ja sieltä löytyy myös kasvattajien yhteystiedot. Lisäksi sivuilla on tietoa yhdistys- ja näyttelytoiminnasta.
Sivuston kieli: 
https://www.kaniyhdistys.com

Näytä enemmän
Suomen lemmikkikanit antaa kaninkasvatusohjeita sekä tarjoaa Papanaattori-lehden luettavaksi. Sivulla ovat myös yhdistyksen jäsentiedot sekä tapahtumat.
Sivuston kieli: 
https://www.lemmikkikanit.com

Näytä enemmän