64 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Tarjoaa asiallista tietoa retkeilytarvikkeista. Gear Reviews arvioi telttoja, reppuja, makuupusseja, vaelluskenkiä...
Sivuston kieli: 
http://www.trailspace.com

Näytä enemmän
Yksinvaeltaja Antti Kalliokosken vaellus- ja kalastuspäiväkirjoja useilta vuosilta, mm. Ruotsin Lapissa 2005, Enontekiön Tarvantovaara heinäkuussa 2004, Retkikuvia Inarilta ja Vätsäristä elokuussa 2004, Sääsketön vaellus Enontekiöllä 2001.
Sivuston kieli: 
http://personal.inet.fi/koti/antti.kalliokoski

Näytä enemmän
Retkeilijän ABC:n retkiruokaosion aiheita ovat energiantarve, retkiruoan suunnittelu, juomavesi, ruoka-aineiden kuivatus ja retkiruoan pakkaaminen.
http://www.luontoon.fi/retkeilynabc/retkiruoka/Sivut/Default.aspx

Näytä enemmän
Sivusto tarjoaa tarinoita ja kuvia vaelluksilta, linkkivalikoiman sekä keskustelualueen. Voit saada myös omia tuotoksiasi esille.
http://www.vaell.us

Näytä enemmän
Suomen Ladun kotisivu sisältää tietoa erilaisista kuntoliikuntalajeista ja -tapahtumista sekä sen alaisten paikallisyhdistysten toiminnasta
Sivuston kieli: 
http://www.suomenlatu.fi

Näytä enemmän
Halti 1993 ja 1995, UKK-puisto 1997, Irlanti Western Way 1999, Aconcagua 2000.
http://gamma.nic.fi/~citybear/satuja.html

Näytä enemmän
Verkkokaupasta saa retkeily- ja partiovarusteita. Sivuilla on myös ohjeita ja vinkkejä varusteiden valinnasta ja hoidosta, ruoka- ja nestehuollosta, kerrospukeutumisesta sekä rinkan, teltan ja makuupussin pakkaamisesta.
Sivuston kieli: 
http://www.partioaitta.fi

Näytä enemmän
Peruslehti retkeilijöille, kiipeilijöille, kalastajille - monipuolinen, paljon asiallista, tosin jenkkipainotteista tietoa.
http://outside.away.com

Näytä enemmän
Metsähallituksen eräasiat ja retkeily -sivut tarjoavat tietopaketin retkeilystä, kalastuksesta, metsästyksestä, moottorikelkkailusta, virkistyskäytön suunnittelusta, luvista ja päätöksistä sekä erävalvonnasta.
Sivuston kieli: 
http://www.metsa.fi/sivustot/metsa/fi/Eraasiatjaretkeily/Sivut/Eraasiatjaretkeily.aspx

Näytä enemmän
Polyteknikkojen Partioklubin vaelluskertomuksia, kuvia, retkeily- ja varustetietoa, kiipeilyä, kanoottiretkeilyä ja retkilinkkisivu
http://teepakki.tky.fi

Näytä enemmän
Tavallisen retkeilijän ja vaeltajan äänitorveksi ja julkaisukanavaksi tarkoitettuun verkkolehteen voi kuka tahansa tarjota retkeilyyn ja erämaihin liittyviä juttuja. Lehti toimii harrastuspohjalta ja ilmestyy, kunhan kiinnostavaa asiaa on kertynyt tarpeeksi.
http://www.outa.fi

Näytä enemmän
Laajaan ja tiuhaan päivitettyyn linkkihakemistoon on koottu mm. retkeilyvälineiden vuokraajien sekä retkeilytarvikekauppojen ja -valmistajien sivuja.
Sivuston kieli: 
http://www.saunalahti.fi/~rance/rruutu/retkilink.htm

Näytä enemmän
Kertomus kehäkettu Manfredin ja toisen vuosikurssin oppilaan kolmen päivän vaelluksesta Kuusamon Karhunkierroksella vuonna 2006.
http://pokis.net/vaellus/karhu06

Näytä enemmän
Retkeilyvarusteita alusasuista valaisimiin. Maksu postiennakolla tai tilisiirrolla.
http://www.reittipiste.fi

Näytä enemmän
Metsähallitus tarjoaa tietoa ja palveluja luontoelämyksiä hakevalle: vuokrakämppiä, moottorikelkkauria, luontomatkailutuotteita, metsästystä ja kalastusta, esittelyssä ovat Ruunaa, Evo, Teijo, Hossa ja Peurajärvi.
http://www.villipohjola.fi

Näytä enemmän
Laskuvarjojääkärikillan Grönlannin retkikunnan 1999 kesän reissu halki lumen ja jään. Matkaa taittui lähes 600 kilometriä ilman ulkopuolista apua. Retkikunnan etenemistä seurattiin näillä sivuilla lähes reaaliajassa satelliitin välityksellä. Täältä löydät tarkat päiväraportit, päiväkirjamerkinnät, varusteluettelon ja kuvagallerian.
http://www.saunalahti.fi/gronlant/

Näytä enemmän
Erkki Lampén käveli pitkän matkan ja kirjoitti kokemuksistaan kesällä 2000. Matkapäiväkirja on julkaistu myös Aamulehti.fi:ssä.
http://www.saunalahti.fi/~elampen/lahdin_kavelemaan/lahdin_kavelemaan.html

Näytä enemmän
Ohjelman tavoitteena on valistaa innokkaita ulkoilijoita ja luontomatkailijoita toimimaan niin, että he jättäisivät mahdollisimman vähän jälkiä kohteisiin. Sivulla on mm. seitsemän periaatetta ja toiminnan esittely.
http://www.lnt.org

Näytä enemmän
Ruotsalaisen retkeilylehden sivulla on mm. tilaustiedot, numeroiden esittelyt, asiantuntijoiden vastauksia lukijoiden kysymyksiin ja varustetestejä.
Sivuston kieli: 
http://www.utemagasinet.se

Näytä enemmän
Saksankielinen retkeily- ja patikointijulkaisu.
Sivuston kieli: 
http://www.outdoorchannel.de

Näytä enemmän
Kokemuksia ja mielipiteitä talvitelttailusta, Tatonka Sherpa Dome -teltan seikkaperäinen esittely, käyttökokemuksia ja vinkkejä.
Sivuston kieli: 
http://kotisivu.dnainternet.net/luontola/retkeily

Näytä enemmän
Kehäkettu Manfred ja kaksi amatööriä Urho Kekkosen kansallispuistossa, Nuorttijoen retkeilyreitillä.
http://pokis.net/vaellus/nuortti05

Näytä enemmän
Kertomuksia vaellusreissuilta: Saariselkä 1989, Halti 1990, Kevon kanjoni 1993, Kuusamo 2004, Naruska 2005...
http://vapaalla.retropaja.com/Retkeily.htm

Näytä enemmän
Palveluun kootaan tietoa metsien ja luonnon virkistyskäytöstä ja muusta metsien monikäytöstä. Toistaiseksi perustietoa luonnon liikunta- ja virkistyskäytön tutkimuksesta sekä Metlan julkaisemat marja- ja sienisatoennusteet.
Sivuston kieli: 
http://www.metla.fi/metinfo/monikaytto

Näytä enemmän
Hiihtovaellus Nellimistä Haltille. Sivulla voit tutustua niin varusteluetteloon, muonaluetteloon, reittiin kuin on-line -matkapäiväkirjaan.
http://koti.kainuu.com/joula/pp/pp.htm

Näytä enemmän
Sivuston sisällöstä vastaavat luonnosta ja eräretkeilystä kiinnostuneet Robert Örthén ja Eero Happonen. Remmi on retkeillyt UKK-puistossa, Itävallassa ja Ruotsin Lapissa. Kalastusta on harrastettu Kuusamossa. Reissuista on kuvat ja kertomukset. Myös valmisteluista kerrotaan.
http://www.retkiremmi.net

Näytä enemmän
Sivulla on uusimman numeron sisällysluettelo, toimittajien esittelyt sekä lehden virallisen seikkailijan, Veikka Gustafssonin kuulumisia. Verkkokaupasta voi tilata mm. vanhoja numeroita.
Sivuston kieli: 
http://www.retkilehti.fi

Näytä enemmän
Kotisivulla on tietoa helsinkiläisestä retkeily-yhdistyksestä, sen toiminnasta ja historiasta sekä jäsenille osoitettuja linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://helsinginlatu.sporttisaitti.com/

Näytä enemmän
Alkuvuodesta 2004 Erkki Lampén hiihti Porvoosta Nuorgamiin. Päiväkirjamerkinnät yli kaksi kuukautta kestäneeltä reissulta ovat lyhyitä mutta riittäviä. Sivulla on mukana sananen varusteista ja valokuvia.
http://www.saunalahti.fi/~elampen/hiihto/hiihto.html

Näytä enemmän
Retkeilijän ABC:ssä on yleistä asiaa ja vinkkejä varusteista, majoitteista, keittimistä sekä varusteluetteloita pdf-muodossa: päiväretken varusteet, yön yli kestävän retken varusteet, ensiapuvälineet, korjausvälineet, viikon retkiruoat ja -juomat kahdelle hengelle. Varusteluetteloissa on otettu huomioon sekä talvi- että kesäolosuhteet.
Sivuston kieli: 
http://www.luontoon.fi/retkeilynabc/varusteet/Sivut/Default.aspx

Näytä enemmän

Sivut