70 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Ekoinfo ry välittää sivuillaan tietoa ekologisesti ja eettisesti hyväksyttävistä keksinnöistä ja tuotteista sekä ekomatkailusta. Sivuilla on lisäksi tietoa käytännön ympäristökasvatukseen liittyvistä tapahtumista.
Sivuston kieli: 
http://www.ekoinfo.fi/

Näytä enemmän
Yhdysvaltalaisten kauppojen hintavertailut.
Sivuston kieli: 
http://www.mysimon.com

Näytä enemmän
Budjettimestari-pelin avulla voi harjoitella oman talouden hallintaa. Pelissä voi valita omaa tilannetta vastaavan profiilin. Vaihtoehtoina ovat opiskelijan, työttömän, pätkätyöläisen ja ammatissa toimivan profiilit.
Sivuston kieli: 
http://www03.edu.fi/oppimateriaalit/budjettimestari/index_flash.html

Näytä enemmän
Useiden järjestöjen yhteinen kampanja tekstiili- ja vaatetusteollisuuden monikansallisten yritysten työvoiman hyväksikäyttöä vastaan. Sivuilla kerrotaan yritysten eettisistä valinnoista ja erilaisista mahdollisuuksista vaikuttaa niihin. Linkkejä Euroopan maissa toimivien järjestöjen sivuille.
Sivuston kieli: 
http://www.cleanclothes.org

Näytä enemmän
MikroBitti seuraa tietokoneiden, komponenttien, muiden kotimikroiluun liittyvien tuotteiden sekä digikameroiden, kotiteatterilaitteiden ja muun elektroniikan myyntihintoja ja kertoo ostopaikat.
Sivuston kieli: 
http://www.mbnet.fi/hintaseuranta

Näytä enemmän
Kulutus.fi on Luonto-Liiton julkaisema kulutuskriittinen sivusto, jonne on koottu tietoa ekologisista arjen valinnoista. Sivuilta löytyy blogi, artikkeleita, vinkkejä ja niksejä sekä pelejä ja testejä.
Sivuston kieli: 
http://www.kulutus.fi

Näytä enemmän
FinnWatchin tehtävänä on hankkia, työstää ja levittää tietoa suomalaisten tai Suomeen vahvasti sidoksissa olevien yritysten toiminnasta etenkin suhteessa ihmis- ja työelämän oikeuksien toteutumiseen, luontoon ja sosiaaliseen kehitykseen eri kehitys- ja siirtymätalousmaissa. Sivulla on tietoa toiminnasta, uutisia ja raportteja PDF-muodossa.
Sivuston kieli: 
http://www.finnwatch.org

Näytä enemmän
Kuluttajat-Konsumenterna yhdistyksen kotisivut. Vinkkejä ja neuvoja hyödyllisestä kuluttamisesta eri aihepiireittäin.
Sivuston kieli: 
http://www.kuluttajat-konsumenterna.fi

Näytä enemmän
Tietoa globaalisti oikeudenmukaisesta kaupasta ja kuluttamisesta, maailmankaupasta, kehitysmaista ja kehitysyhteistyöstä. Luettelo reilun kaupan tuotteista ja niiden saatavuustiedot. - Artikkeleita mm. lapsityövoiman käytöstä, kehitysmaiden työvoiman hyväksikäytösta sekä oikeudenmukaisen kaupankäynnin periaatteista. Runsaasti linkkejä järjestöjen ja julkishallinnon sivuille.
Sivuston kieli: 
http://www.reilukauppa.fi

Näytä enemmän
TV1:n kuluttajatietoutta välittävän ohjelman sivulla on mm. testejä, juttuja ja mielipiteitä.
Sivuston kieli: 
http://www.yle.fi/kuningaskuluttaja

Näytä enemmän
Kuluttaja-asiamiehen ohje alaikäisiin kohdistuvasta markkinoinnista.
http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/yritykselle/markkinointi/lapset

Näytä enemmän
Osioon on koottu vastauksia Kuluttajavirastolle useimmin esitettyihin kysymyksiin.
Sivuston kieli: 
http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/faq

Näytä enemmän
Suomalaisten sekä myös ulkomaisten verkossa toimivien kauppojen tuotteiden hintavertailupalvelu.
Sivuston kieli: 
http://www.vertaa.fi

Näytä enemmän
Kuluttajansuojalaki, kuluttajakaupan perussäännöt, kuluttajan oikeudet aiheittain, linkit kuluttajaa auttavien tahojen kotisivuille
Sivuston kieli: 
http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/kuluttajanoikeudet

Näytä enemmän
Mapel on maksullisten puhelinpalveluiden eettinen lautakunta, joka valvoo kuluttajan etua. Verkkosivuilla neuvotaan valituksen tekemisessä ja annetaan ohjeita vanhemmille millä tavalla ehkäistä lasten ei-toivottua puhelimen käyttöä. Tietoa voi etsiä myös usein kysytyistä kysymyksistä.
Sivuston kieli: 
http://www.mapel.fi

Näytä enemmän
Sivuilla on tietoa ruokapiiritoiminnasta, ruokapiirin perustamisesta sekä eduista ostajille ja tuottajille.
Sivuston kieli: 
http://www.ruokapiiri.fi/clientHome.php

Näytä enemmän
Tutkimustietoasuomalaisten kuluttajien tottumuksista.
Sivuston kieli: 
http://www.toy.fi

Näytä enemmän
Sähköisen kaupan valitustiet. Linkit eri maiden kuluttajavirastojen sivuille.
http://www.econsumer.gov

Näytä enemmän
Lomaketta käytetään, kun yhteydenotto ei tuota tulosta. Se korvaa valituskirjeen, jonka kuluttaja muutoin laatisi itse tai kuluttajayhdistyksen avustuksella. Sivulla tietoa, miten eurooppalaista kuluttajavalituslomaketta käytetään
Sivuston kieli: 
http://www.ecc.fi/fi-FI/apua-euroopan-kuluttajakeskuksesta/

Näytä enemmän
Lehden artikkelit on lueteltu aiheittain vuosilta 2001-2005.
http://www.kuluttajavirasto.fi/Page/6c500502-86ff-4eef-933f-2221b422aab7.aspx

Näytä enemmän
Nuorille suunnatun Kalliit kulissit -kampanjan verkkosivuilla on säästämiseen, maksuvälineisiin, lainanottoon ja takaukseen liittyvää perustietoa sekä oppimateriaalia talouskasvatukseen. Lisäksi on yhteyksiä tahoihin, joista saa apua talouden suunnitteluun, nettipeli ja mahdollisuus kuunnella kampanjan tunnuskappale.
Sivuston kieli: 
http://www.kalliitkulissit.fi

Näytä enemmän
Sivut tarjoavat tietoa internetin ja sähköpostin välityksellä tapahtuvasta huijauksesta, kuten tietojen kalastelusta sekä verkkokauppa- ja sijoitushuijauksista. Sivuilla on huijausesimerkkejä ja ohjeita kuinka niiden kohdalla tulee toimia.
Sivuston kieli: 
http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/huijaukset

Näytä enemmän
Maksu myöhässä -palvelu tarjoaa apua maksuvaikeuksiin joutuneille kuluttajille ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Sivuilta löytyy tietoa perinnän eri vaiheista ja siitä, milloin luottotiedot ovat vaarassa ja miten asiat saa hoidettua.
http://maksumyohassa.fi

Näytä enemmän
Kuluttajatutkimuskeskuksen sivuilla kerrotaan henkilöstön yhteystiedot ja tutkijoiden tutkimusalueet. Keskuksen julkaisuista on luettelo ja niitä voi tilata sivujen kautta. Lisäksi sivuilla on lehdistötiedotteita ja linkki Kultu -tietokantoihin.
http://www.kuluttajatutkimuskeskus.fi

Näytä enemmän
Hyötytietoa rahankäytön alueelta, kotitalouksien näkökulmasta.
Sivuston kieli: 
http://www.rahatieto.fi

Näytä enemmän
Sivusto tarjoaa vanhemmille tukea ja neuvoja siihen, miten he voivat vaikuttaa lapsensa asemaan kuluttajana. Sivuilla käsiteltäviä aiheita ovat mm. lapsi ostoksilla, kännykällä maksaminen sekä lapset ja markkinointi.
Sivuston kieli: 
http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/lapset

Näytä enemmän
Leipää ja Sirkushuveja -sivusto tarjoaa helsinkiläisille vinkkejä vähemmän kuluttavaan elämäntapaan. Sivuilla on tietoa mm. kirpputoreista, vaihtopiireistä ja ruoanjakeluista sekä edullisista tai ilmaisista kulttuuripalveluista.
Sivuston kieli: 
http://www.leipaajasirkushuveja.com/

Näytä enemmän
Uusi Musta on kestävästä elämästä kiinnostuneille kuluttajille suunnattu blogi, jossa käsitellään ruokaa, terveyttä, tiedettä, trendejä, tekniikkaa ja yhteiskuntaa. Blogista löytyy keskusteluja, kuluttajatestejä ja ohjelmasuosituksia.
http://uusimusta.squarespace.com/

Näytä enemmän
Zaldo on nuorille suunnattu oppimisympäristö oman talouden hallinnan opiskeluun. Zaldoa voidaan käyttää esimerkiksi osana peruskoulun taloustiedon opetusta.
http://www.zaldo.fi/

Näytä enemmän
Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuille on koottu tietoa kuluttajaneuvonnasta, kilpailuvalvonnasta ja kilpailunedistämisestä. Sivuilta löytyy myös viraston aloitteet, lausunnot, kannanotot ja ratkaisut.
Sivuston kieli: 
http://www.kkv.fi/

Näytä enemmän

Sivut