9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
Sivuilla on tietoa Pol Potin aikaisen hallituksen tapahtumista ja ihmisistä, jotka olivat vastuussa kansan murhasta, henkilötietokanta kuvineen sekä tapahtumat alueittain.
http://www.yale.edu/cgp

Näytä enemmän
Virtual Collection of Masterpieces esittelee aasialaisten ja eurooppalaisten museoiden aasialaisia esineitä ja kokoelmia. Hakuja voi tehdä museon, esineen tai teoksen, alueen ja aikakauden mukaan.
Sivuston kieli: 
http://masterpieces.asemus.museum

Näytä enemmän
Helsingin kauppakorkeakoulun Helecon-tietopalvelun maksullisessa Asia-tietokannassa on viitteitä Itä-Aasian ja Tyynenmeren alueen talouden englanninkielisiin aikakauslehtiartikkeleihin sekä kirjaston Aasia-tutkimuksen kokoelmaan.
http://lib.hkkk.fi/database/ASIA

Näytä enemmän
Kattava sivusto Silkkitien ja Etu-Aasian historiasta - tietoa matkaajista, tien varrella löytyvistä kulttuureista, tuotteista (silkki, paperi, posliini) jne. Aikajanat ja kartat auttanevat hahmottamisessa.
Sivuston kieli: 
http://www.silk-road.com

Näytä enemmän
Artikkeli kertoo lyhyesti ruudin historiasta: sen keksimisestä Kiinassa ja leviämisestä Silkkitietä länteen sekä muuttumisesta ilotulitteesta asekäyttöön.
Sivuston kieli: 
http://www.silk-road.com/artl/gun.shtml

Näytä enemmän
Viiden vietnamilaisen ja yhden amerikkalaisen tarinat kertovat Vietnamin sodasta ja ajasta sen jälkeen. Sivuilla on myös paljon tietoa Saigonista (Ho Chi Minhin kaupunki) ja nykypäivän Vietnamin liike-elämästä, musiikista ja turismista.
http://www.pbs.org/vietnampassage

Näytä enemmän
Susan Meiselasin perustamalla sivustolla on kurdien historiaan liittyviä valokuvia, muistoja ja tarinoita. Paikka tarjoaa mahdollisuuden rakentaa \a collective memory with a people who have no national archive\.
Sivuston kieli: 
http://www.akakurdistan.com

Näytä enemmän
Iranissa, Irakissa, Turkissa ja Syyriassa asuvien kurdien maantietoa, karttoja, historiaa ja nykypäivää. Kommentoitu linkkihakemisto.
http://www.kurd.org

Näytä enemmän
Sivulla n. 1000 kuvan kokoelma muinaisen Persian arkkitehtuuria, uskontoa, n. 500-luvun lopulla ekr. Dareios I perustaman Persepoliksen kaupungin kaivauksisien löydöksiä ja muuta arkeologista aineistoa.
http://www-oi.uchicago.edu/OI/MUS/PA/IRAN/PAAI/PAAI.html

Näytä enemmän