Ilmansuojelu

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
10 osumaa haulle. Näytetään 1 - 10 tulosta.
Sivustolla on erilaisia työkaluja ja oppimateriaaleja, jotka auttavat ymmärtämään ilmastonmuutoksen vaikutuksia sekä tietoa siitä, mitä ilmastonmuutoksen estämiseksi voidaan tehdä.
Sivuston kieli: 
https://www.climateinteractive.org

Näytä enemmän
Ilmastovanhemmat on kansanliike, joka vaatii päättäjiä tekemään ilmastomuutoksen hillitsemisestä politiikan ykkösasian. Tavoitteena on saada Suomen ilmastopolitiikka vastaamaan uusinta tutkimustietoa. Sivuilla on tietoa ilmastonmuutoksesta ja Ilmastovanhempien toiminnasta ja tapahtumista.
Sivuston kieli: 
http://ilmastovanhemmat.fi/etusivu/

Näytä enemmän
Muovijätteet tuottavat kasvihuonekaasuja. Artikkelissa kuvataan, miten kasvihuonekaasut syntyvät muovista, miten paljon ja miten pitkään niitä syntyy ja mitkä niiden vaikutukset ympäristöön, ilmaan ja ilmakehään ovat..
Sivuston kieli: 
https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0200574

Näytä enemmän
Kasvihuonekaasujen inventaarioyksikkö toteuttaa ja raportoi YK:n ilmastosopimuksen ja Kioton pöytäkirjan mukaisesta kansallisesta kasvihuonekaasuinventaariosta. Sivustossa kerrotaan, miten inventaariolaskenta suoritetaan ja julkaistut raportit ovat siellä luettavissa.
Sivuston kieli: 
https://www.stat.fi/tup/khkinv/index.html

Näytä enemmän
Ympäristöhallinnon sivuilla on tietoa ilmastonmuutoksesta ja kasvihuoneilmiöstä, otsonista, happamoitumisesta, päästöistä ja ilmansuojelun lainsäädännöstä.
Sivuston kieli: 
https://www.ymparisto.fi/fi-FI/Ilmasto_ja_ilma

Näytä enemmän
Maailman luonnonsäätiön ilmastosivuilla analysoidaan ilmastonmuutosta ja etsitään keinoja sen estämiseksi.
Sivuston kieli: 
https://explore.panda.org/climate

Näytä enemmän
Riippumaton kansainvälinen organisaatio pyrkii sitouttamaan yritysmaailman ja poliittisia päättäjiä ilmastonmuutoksen hidastamiseen. Sivuilla kerrotaan järjestön missiosta ja toimintatavoista. Teemaosioissa on mm. graafeja ilmaston muuttumisesta ja tiukkaa asiaa muutoksen vaikutuksista sekä esimerkkejä yritysten ja valtioiden toiminnasta kasvihuonekaasujen vähentämiseksi.
Sivuston kieli: 
https://www.theclimategroup.org/

Näytä enemmän
Säätiö on perustettu edistämään Euroopan kasvihuonekaasujen vähentämiseen tähtäävää ilmasto- ja energiapolitiikkaa. Sivustolla on informaatiota säätiön ohjelmista ja sen tukemista hankkeista, uutisia ja julkaisuja.
Sivuston kieli: 
https://europeanclimate.org/

Näytä enemmän
Kansainvälinen Ilmastopaneeli IPCC tuottaa tieteellistä, teknistä ja sosio-ekonomista informaatiota ihmisen toiminnan ilmastolle aiheuttamien riskien ymmärtämiseksi. Sivuilla esitellään IPCC:n toimintaa; siellä on myös raportteja, tiedotteita ja puheita.
Sivuston kieli: 
https://www.ipcc.ch

Näytä enemmän
Ilmasto-opas.fi kokoaa tutkimustietoa ilmastonmuutoksesta yhtenäiseen muotoon. Se tuottaa myös työkaluja kunta- ja aluetason suunnitteluun ja päätöksentekoon. Portaalin kautta on mahdollista tarkastella ilmastonmuutosta ja sen vaikutuksia paikallisella tasolla.
Sivuston kieli: 
https://www.ilmasto-opas.fi

Näytä enemmän