Vakuutustoimi

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
Tietopaketti kissan ja koiran vakuuttamisesta tapaturmien, sairauksien ja menettämisen varalta. Oppaassa kerrotaan myös, miten koti- ja vastuuvakuutukset korvaavat kissan ja koiran aiheuttamia vahinkoja. Lisäksi löytyy tietoa eksoottisen lemmikin vakuuttamisesta.
Sivuston kieli: 
https://www.fine.fi/julkaisut/julkaisu/seuraelainten-vakuutusopas-kissan-koiran-ja-muiden-lemmikkiel...

Näytä enemmän
Oppaassa käsitellään erilaisten sääilmiöiden aiheuttamien vahinkojen korvaamista kotivakuutuksista. Myös muita vakuutuksia sivutaan lyhyesti.
Sivuston kieli: 
https://www.fine.fi/julkaisut/julkaisu/myrskyt-ja-muut-luonnonilmiovahingot.html

Näytä enemmän
Opas tarjoaa tietoa taloyhtiöille, vuokralaisille ja asunto-osakkeiden omistajille kiinteistö-, koti-, ja vastuuvakuutuksiin liittyvissä kysymyksissä.
Sivuston kieli: 
https://www.fine.fi/julkaisut/julkaisu/vuokralaisen-osakkaan-ja-taloyhtion-vakuutukset.html

Näytä enemmän
Vakuutuskeskus hoitaa lakisääteistä vakuutus- ja korvaustoimintaa, sen muodostavat Liikennevakuutuskeskus, Potilasvakuutuskeskus, Ympäristövakuutuskeskus ja Lääkevahinkovakuutuspooli, jotka löytyvät sivuilta.
Sivuston kieli: 
https://www.vakuutuskeskus.fi/

Näytä enemmän
Lääkevahinkovakuutus korvaa Suomessa myytävien tai kulutukseen luovutettujen lääkkeiden käyttäjille aiheutuneita yllättäviä haittavaikutuksia. Sivuilla on ohjeet korvauksen hakemiseen, tietoja korvausten maksamisesta sekä korvauskäsittelyistä. Lisäksi on määritelty, mikä on lääkevahinko sekä julkaistu vakuutusehdot.
Sivuston kieli: 
https://www.laakevahinko.fi/

Näytä enemmän
FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonnan vastauksia kysymyksiin, jotka liittyvät vesivahingon korvattavuuteen kotivakuutuksesta.
Sivuston kieli: 
https://www.fine.fi/julkaisut/julkaisu/vesivahinko-ja-kotivakuutus-usein-kysyttya.html

Näytä enemmän