30 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Sivuilla on uusimmat uutiset avaruuslennoista. Lisäksi uutisia astronomiasta sekä arkisto uutisista ja aiemmista avaruuslennoista. Maksua vastaan uutispalvelusta voi tilata mm. videomateriaalia.
Sivuston kieli: 
http://spaceflightnow.com

Näytä enemmän
ESAn Gaia-hankkeen päätarkoitus on selventää tietoja linnunratamme alkuperästä ja historiasta mm. mittaamalla huomattavasti entistä tarkemmin tähtien paikkoja ja nopeuksia. Sivulla seurataan Gaia-hanketta ja selvitetään sen tieteellisiä tavoitteita.
http://www.esa.int/science/gaia

Näytä enemmän
Avaruuslentojen kronologian tarjoaa NASA.
http://nssdc.gsfc.nasa.gov/planetary/chrono.html

Näytä enemmän
Tarjoaa tuoreimmat tiedot NASAn sukkulalennoista.
http://spaceflight.nasa.gov/shuttle/index.html

Näytä enemmän
Kiertomatkalla sivuston huippukohtiin törmäät lähimpiin, kirkkaimpiin ja nopeimpiin tähtiin. Lisäksi mm. animaatioita, koulutusasiaa, uutisia ja tuloksia.
http://www.rssd.esa.int/Hipparcos

Näytä enemmän
ESA:n sivulta selviää mm. miten tullaan eurooppalaiseksi astronautiksi ja mitkä ovat muodolliset vaatimukset. Sisältää myös eurooppalaisten astronauttien elämäkertoja.
http://www.esa.int/export/esaHS/ESA1RMGBCLC_astronauts_0.html

Näytä enemmän
Kansainvälisen ISS-avaruusaseman kokoaminen alkoi, kun Zarya-komentomoduli laukaistiin radalleen. Seuraavaksi kuljettaa Zaryan seuraksi Unityn. Kokoamislentoja on kaikkiaan 45. NASAn sivulta voit seurata hankkeen etenemistä aina vuoteen 2004 asti.
http://spaceflight.nasa.gov/home/index.html

Näytä enemmän
Yksityishenkilön ylläpitämä sivu Kepler-projektista, jossa etsitään maapallomme kaltaisia planeettoja.
http://www.keplermission.com

Näytä enemmän
Avaruuslentojen tekniset perusteet, avaruuskeskukset ja sanasto
http://www.braeunig.us/space

Näytä enemmän
Kansainvälisen avaruusaseman uutiset ja tehtävät. Tietoa itse asemasta sekä interaktiivisia esityksiä.
http://www.nasa.gov/mission_pages/station/main/index.html

Näytä enemmän
Miehitettyjen avaruuslentojen sivustossa on mm. alan uutisia, tietoa avaruussukkulasta ja kansainvälisestä avaruusasemasta. Sivustoa ylläpitää Jari Ahola.
http://www.avaruuslennot.fi

Näytä enemmän
NASA:n laaja sivusto Marsista ja sen tutkimuksesta
http://mars.jpl.nasa.gov

Näytä enemmän
Smithsonian National Air and Space Museum on tuottanut upeat sivut Apollo-lennoista.
http://www.nasm.si.edu/collections/imagery/apollo/apollo.htm

Näytä enemmän
Euroopan avaruusjärjestön sivut päästävät seuraamaan avaruuslennon valvontaa järjestön European Space Operations -keskukseen. Sivuilla kerrotaan maanpäällisten valvonta-asemien toiminnasta, maa-asemista, lentojen suunnittelusta, satelliittien ohjaamisesta ja muusta avaruusalan ammattilaisten työhön liittyvästä.
http://www.esa.int/esaMI/Operations/index.html

Näytä enemmän
Rakenna ohjeiden ja piirustusten avulla yksityiskohtainen malli Galileo-avaruusluotaimesta.
http://www.jpl.nasa.gov/galileo/model.html

Näytä enemmän
Prospector lähetettiin kuuhun tammikuun 1998 alussa. Sen tehtävänä oli ottaa selville kaikki mahdollinen tieto kuusta, etenkin onko kuussa vettä jään muodossa. Perinpohjaisesti laadituilla sivulla on aiheesta tekstiä, kuva- ja äänimateriaalia.
http://lunar.arc.nasa.gov

Näytä enemmän
Howstuffworks-sivuston artikkeli pureutuu tulevaisuudessa lisääntyvään avaruusmatkailuun sekä liiketoiminnan että alusten ja asemien suunnittelun kannalta.
http://science.howstuffworks.com/ref/space-tourism.htm?cid=s28

Näytä enemmän
Kattava avaruuden tutkintaan keskittynyt sivu, joka sisältää alan uutisia, videoita ja artikkeleita.
http://www.spaceref.com

Näytä enemmän
Ursan satelliittien ja rakettilaukaisujen aiheuttamien valoilmiöiden tarkkailuun erikoistuneen Tekokuut- ja raketti-ilmiöt -jaoston sivu.
http://www.ursa.fi/ursa/jaostot/tekokuut

Näytä enemmän
NASA:n ylläpitämä astronauttibiografia, josta löytyvät niin nykyisten kuin entistenkin astronauttien henkilötiedot. Lisäksi yleistietoa astronautin ammatista, NASA:n avaruuslennoista ja historiasta.
Sivuston kieli: 
http://www.jsc.nasa.gov/Bios

Näytä enemmän
Luettelossa on aikajärjestyksessä Kuuta ja oman aurinkokuntamme planeettoja ja muita kiertolaisia tutkineet miehittämättömät ja miehitetyt avaruuslennot ja luotaimet. Mukana ovat Yhdysvaltojen, Neuvostoliiton, Venäjän, Japanin ja Euroopan tiedossa olevat hankkeet. Listasta linkit tarkempiin tietoihin.
Sivuston kieli: 
http://nssdc.gsfc.nasa.gov/planetary/chronology.html

Näytä enemmän
Euroopan avaruusjärjestön ESA:n kotisivut. Yleistietoa avaruusjärjestön toiminnasta ja tapahtumista. Uutisia myös paikallisesti eri maista maiden omalla kielellä.
Sivuston kieli: 
http://www.esa.int

Näytä enemmän
Sivuilla kerrotaan miehitetyistä avaruuslennoista, avaruussukkuloista ja kansainvälisestä avaruusasemasta (ISS). Sivuilla myös uutispalvelu avaruuslentojen ajankohtaisista asioista sekä linkkejä samanaiheisille sivuille.
Sivuston kieli: 
http://www.avaruuslennot.com

Näytä enemmän
Sivuilla seurataan Cassini-luotaimen matkaa Jupiterin ohi kohti Saturnusta ja sen kuuta Titania, minne se saapuu vuonna 2004. Sivuilla on mm. Cassinin välittämiä kuvia Jupiterista. Tietoa luotaimesta ja sen tekniikasta. Animaatioita luotaimen matkasta. Lapsille omat sivut. Aineistoa löytyy myös muista planeettoja tutkivista luotaimista.
Sivuston kieli: 
http://www.jpl.nasa.gov/cassini

Näytä enemmän
SETI-Instituutti tutkii tieteellisesti maapallon ulkopuolista elämää ja pyrkii vastaamaan kysymykseen: Olemmeko yksin maailmankaikkeudessa?
Sivuston kieli: 
http://www.seti.org

Näytä enemmän
Väisälän avaruustutkimuskeskuksen suurelle yleisölle suunnatut kotisivut. Sivuilla esitellään keskuksen tutkimushankkeita ja Tuorlan observatorion viisikymmenvuotista historiaa.
Sivuston kieli: 
http://www.astro.utu.fi/VISPA/index.fin.shtml

Näytä enemmän
Miehitettyjen avaruuslentojen historian monipuolinen sivusto. Astronauteista ja kosmonauteista lyhyet elämäkerrat. Avaruusraketeista kuvat ja lyhyet tekniset kuvaukset. Tietoja eri maiden esim. Kiinan ja Venäjän avaruusohjelmista. Kuriositeettina mm. selvitys Venäjän ja USAn toteutumattomista avaruudenvalloitussuunnitelmista. Monipuolinen ja laaja linkkihakemisto.
Sivuston kieli: 
http://www.astronautix.com

Näytä enemmän
Rymdturism.se har som mål att sprida kunskap och förståelse kring rymdturism och kommersiell rymdfart för en bredare allmänhet. Webbplatsen presenterar de senaste nyheterna kring rymdturism på svenska och information om rymdturism, allt ifrån dess historia till vilka företag och organisationer som arbetar med rymdturism.
Sivuston kieli: 
http://www.rymdturism.se

Näytä enemmän
Tidskriften Illustrerad vetenskaps sida om rymdresor.
Sivuston kieli: 
http://illvet.se/rymdresor

Näytä enemmän
USA:n ilmailu- ja avaruushallinnon sivut sisältävät tietoa avaruustutkimuksesta ja paljon linkkejä alan tietolähteisiin.
Sivuston kieli: 
http://www.nasa.gov

Näytä enemmän