Lastensuojelu

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
4 osumaa haulle. Näytetään 1 - 4 tulosta.
SOSTE on koonnut sivuilleen jäsenjärjestöjensä joulun aikana toimivia palveluita ja tapahtumia. Tarjolla on kriisi- ja keskusteluapua, turvallisia ja auttavia paikkoja, apua päihdeongelmiin sekä ruoka-apua ja muuta tukea.
Sivuston kieli: 
https://www.soste.fi/uutiset/onneksi-on-joku-myos-jouluna-jarjestojen-joulun-aikana-tajoamia-palvelu...

Näytä enemmän
Nuorten turvatalossa tarjotaan nuorille keskustelua, tukea, läheisneuvonpitoa sekä väliaikaisen yöpymispaikan kriisitilanteessa. Sivulta löytyvät yhteystiedot, kuvaus palveluista ja tapahtumista sekä ohjeet vapaaehtoisille, jotka haluavat tarjoutua työhön turvataloon.
Sivuston kieli: 
https://www.punainenristi.fi/hae-tukea-ja-apua/nuorten-turvatalosta

Näytä enemmän
Omahelpperi kokoaa nuorille tarkoitetun terveyteen, hyvinvointiin ja ihmissuhteisiin liittyvän tiedon, tuen ja palvelut yhteen osoitteeseen. Sieltä löytyvät chatit, auttavat puhelimet ja nettipalvelut. Sisältökokonaisuuksien aiheina ovat mm. mielenterveys, fyysinen terveys, ihmissuhteet, elämän kriisitilanteet, seksuaalisuus, päihteet ja riippuvuudet, opiskelu, työ ja talousasiat, arjen hallinta sekä yhteiskunnallinen vaikuttaminen.
Sivuston kieli: 
https://omahelpperi.fi/

Näytä enemmän
Opetushallitus on koonnut ohjeita kriisitilanteen käsittelyyn oppilaiden ja opiskelijoiden kanssa. Ne on suunnattu erityisesti koulujen henkilökunnalle, mutta hyödyttävät muitakin kriisejä käsitteleviä aikuisia.
Sivuston kieli: 
https://www.oph.fi/fi/uutiset/2024/ohjeita-kriisitilanteen-kasittelyyn-oppilaiden-ja-opiskelijoiden-...

Näytä enemmän