Lastensuojelu

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
4 osumaa haulle. Näytetään 1 - 4 tulosta.
Tutkimuksessa etsitään vastauksia kahteen kysymykseen. Ensimmäinen liittyy siihen, mitä ja miten lastenkodista kerrotaan osana henkilökohtaista elämää. Toinen kysymys liittyy tutkimusmetodeihin ja -etiikkaan: miten erilaisia tarinoita lastenkodista osana henkilökohtaista elämää kerrotaan ja voidaan tutkia.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/urn:isbn:978-951-44-8754-5

Näytä enemmän
Lastensuojelun sosiaalityön historia kuvaa huonoissa olosuhteissa eläneiden lasten suojelemiseksi rakennettua sosiaalityön verkostoa sen alkuvaiheilsta 1990-luvulle. Opinnäytetyössä käsitellään siis elättinä olemista, vaivaishoitoa, lastenhuollon kehittymistä, lastenkoteja, lastentarhoja ja sosiaaliavustuksia.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/urn:nbn:fi:uef-20120620

Näytä enemmän
Joulumerkkikodit olivat osa tuberkuloosin vastaista työtä vuosina 1936-1973. Sivuilla on tietoa joulumerkkikotien historiasta ja yhdistyksen menneistä ja tulevista tapahtumista. Yhdistyksen tarkoituksena on koota yhteen osa 5335:stä varhaislapsuutensa joulumerkkikodeissa olleista henkilöistä. Yhdistykseen ovat tervetulleita myös muut asiasta kiinnostuneet, esim. joulumerkkikotilasten omaiset ja joulumerkkikodeissa olleet työntekijät.
Sivuston kieli: 
https://www.joulumerkkikotilapset.fi/

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy tietoa SOS-Lapsikylän työstä perheiden tukemiseksi ja tarjolla olevista lastensuojelupalveluista. Sivuilla kerrotaan myös, kuinka SOS-lapsikylätyötä on mahdollista tukea mm. kuukausilahjoittajana tai kummilapsitoiminnan kautta. Lisäksi sivuilla on tietoa SOS-lapsikylätoiminnasta Suomessa ja ulkomailla, ajankohtaisia uutisia sekä yhteystiedot toimipisteisiin.
Sivuston kieli: 
https://www.sos-lapsikyla.fi/

Näytä enemmän