Lastensuojelu

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Sivuilla on yhdistyksen esittely, tietoa kansainvälisestä lapsikaappauksesta ja neuvoja ongelmatilanteisiin. Tietopankkiin on koottu linkkejä mm. lapsikaappaukseen, huolto- ja tapaamisasioihin sekä lapsen oikeuksiin liittyvään aineistoon.
Sivuston kieli: 
https://ensijaturvakotienliitto.fi/kaapatutlapset/

Näytä enemmän
Lastensuojelujärjestö tukee perheitä, joissa on monikulttuurisia-, siirtolais- ja pakolaislapsia, ulkomailta adoptoituja-, sijoituskotilapsia tai etnisiin vähemmistöihin kuuluvia lapsia. Sivulla selvitellään järjestön toimintamuotoja.
Sivuston kieli: 
https://www.yhteisetlapsemme.fi/

Näytä enemmän
Lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia edistävän valtakunnallisen lastensuojelujärjestön kotisivuilla on tietoa järjestön historiasta, organisaatiosta ja toiminnasta. Järjestön toimintaan kuuluvat mm. lukuisat leirit sekä laaja vapaaehtoistyö.
Sivuston kieli: 
https://parastalapsille.fi/

Näytä enemmän
Perhehoitoliitto kertoo perhehoitotyön periaatteista sekä sosiaaliturvasta ja oikeuksista. Sivulta löytyvät myös jäsenyhdistysten ja liiton julkaisujen tiedot.
Sivuston kieli: 
https://www.perhehoitoliitto.fi/

Näytä enemmän
Joulumerkkikodit olivat osa tuberkuloosin vastaista työtä vuosina 1936-1973. Sivuilla on tietoa joulumerkkikotien historiasta ja yhdistyksen menneistä ja tulevista tapahtumista. Yhdistyksen tarkoituksena on koota yhteen osa 5335:stä varhaislapsuutensa joulumerkkikodeissa olleista henkilöistä. Yhdistykseen ovat tervetulleita myös muut asiasta kiinnostuneet, esim. joulumerkkikotilasten omaiset ja joulumerkkikodeissa olleet työntekijät.
Sivuston kieli: 
https://www.joulumerkkikotilapset.fi/

Näytä enemmän