20 osumaa haulle. Näytetään 1 - 20 tulosta.
British Libraryn verkkogallerian näyttelyssä on lähes seitsemänkymmenen pyhän teoksen kuvitetut esittelyt, Qumranin kääröistä lähtien. Listaa voi tutkia kronologisesti, uskonnoittain ja teemoittain. Kahdeksaa loistavaa teosta voi tutkia tarkemmin Turning the Pages -ohjelman avulla. Kirjoja voi lehteillä ja niihin liittyvät kommentit voi lukea tai kuunnella.
http://www.bl.uk/onlinegallery/sacredtexts/index.html

Näytä enemmän
Järjestön tehtävänä on helpottaa ja edistää elektronisessa muodossa olevan kirjallisuuden julkaisemista ja käyttöä.
http://www.eliterature.org

Näytä enemmän
Kirjan olomuotoja tarkastelee tammikuussa 2006 valmistuneessa pro gradu -tutkielmassaan Jari Paavonheimo. Tutkielma on PDF-tiedostona.
Sivuston kieli: 
http://ethesis.helsinki.fi/julkaisut/val/viest/pg/paavonheimo

Näytä enemmän
European digital library treasures sisältää kuvia ja kuvauksia Euroopan kirjastojen kirja-aarteista.
http://www.theeuropeanlibrary.org/exhibition/treasures/

Näytä enemmän
Elib, grundat år 2000, är Nordens ledande distributör av digitala böcker i olika former, såsom e-böcker, MP3-böcker och strömmande ljudböcker. Tjänsterna finns i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Elib ägs gemensamt av Bonnierförlagen, Natur & Kultur, Norstedts förlagsgrupp och Piratförlaget. Elib fungerar även som ett laboratorium för ny teknik inom bokbranschen, som utforskar och utvärderar nya lösningar inom ljudteknik, tekniska lösningar för att skydda upphovsrätten såsom vattenmärkning av filer, nya affärsmodeller för elektroniska tjänster och nya distributionssätt via internet
http://www.elib.se

Näytä enemmän
Litteraturmagazinet speglar bokbranschen i Sverige med fokus på aktuell bokutgivning. Sidan innehåller redaktionell bevakning av allt som rör litteratur, författare, böcker och läsning.
Sivuston kieli: 
http://www.litteraturmagazinet.se/

Näytä enemmän
Pukstaavin verkkosivuilla on tietoa museon näyttelyistä, tapahtumista ja palveluista. Esillä on myös verkkonäyttelyitä.
http://www.pukstaavi.fi/fi/etusivu.html

Näytä enemmän
Katsaus kirjan historiaan, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Kahdeksantoista kirja-alan ammattilaista ja tutkijaa pohtii kirjan paikkaa muuttuvassa tietoympäristössä.
Sivuston kieli: 
http://www.suomentietokirjailijat.fi/jasenyys/julkaisut/kirja-muuttuvassa-tietoymparisto/

Näytä enemmän
Kirjan vuosi nostaa kirjat esiin ilon ja elämysten lähteenä. Kirjan vuosi kokoaa yhteen Suomen kirja- ja kirjallisuustapahtumat ja hankkeet ja innostaa uusia lukijoita kirjojen pariin.
Sivuston kieli: 
http://www.kirjanvuosi.fi/#1/kaikki/tanaan/kaikki/

Näytä enemmän
Tampereen kaupunginkirjaston lukutaitotyöryhmän raportti kirjaston asemasta ja mahdollisuuksista lukutaidon edistämisessä nykyisessä tietoyhteiskunnassa.
Sivuston kieli: 
http://www.kirjastot.fi/sites/default/files/ancmt/Monilukutaitoa%20kirjastosta.pdf

Näytä enemmän
Tilastoja ja muuta faktaa lukutaidosta ja sen puutteesta.
Sivuston kieli: 
http://www.lukukeskus.fi/10-faktaa-lukutaidosta-maailmalla/

Näytä enemmän
På Bibliotekskanalen finns video - och radioprogram om litteratur, författare, bibliotek och bibliotekens tjänster. Bibliotekskanalen bidrar genom sina program till att främja läsning samt presentera och marknadsföra bibliotekens tjänster och aktuella teman. Dessutom fungerar Bibliotekskanalen som en utbildningskanal för bl.a. biblioteksanställda, lärare och mediefostrare.
http://www.kirjastokaista.fi/sv/

Näytä enemmän
Kansainvälisen järjestön päämääränä on sähköisen kustannustoiminnan kehittäminen ja edistäminen. Jäseninä on kustantajia, laite- ja ohjelmistovalmistajia, kirjastoja, jälleenmyyjiä ja vastaavia organisaatioita. Sivulla on toimintatietoja ja julkaisuja, mm. eBook Bestsellers -lista.
Sivuston kieli: 
http://www.idpf.org

Näytä enemmän
Kansalliskirjaston luomassa verkkoteoksessa seurataan kirjan historiaa 1400-luvulta 1700-luvulle. Teoksessa kuvataan kirjan historian kulkua erityisesti taideteoksena. Sivustoon on koottu tietoa näiltä vuosisadoilta kirjapainon historiasta, painokirjainten kehityksestä, kuvituksen ja dekoroinnin muutoksista sekä kirjan yhteiskunnallisesta olemuksesta.
Sivuston kieli: 
http://www.kansalliskirjasto.fi/extra/verkkonayttelyt/kiehtovakirja/

Näytä enemmän
Suomalais-venäläiseen sanastoon on koottu noin 11 500 kirja-alan hakusanaa. Pääpaino on bibliografiaan ja kirjastotoimeen liittyvällä termistöllä.
Sivuston kieli: 
http://scripta.kotus.fi/www/verkkojulkaisut/julk9

Näytä enemmän
British Museumin sivulla on valikoima lehteiltäviä kirjoja ja käsikirjoituksia. Kymmenen upean teoksen joukossa on mm. Leonardon muistikirja, Luttrellin Psalttari 1300-luvulta ja Blackwellin kasvio 1700-luvulta. Käytetty ohjelma mahdollistaa teosten lehteilyn virtuaalisesti ja yksityiskohtien tutkimisen suurentamalla.
http://www.bl.uk/onlinegallery/virtualbooks/index.html

Näytä enemmän
Valtakunnallinen Suomen Kirjainstituutti edistää suomalaista kirjakulttuuria. Se järjestää tapahtumia, koulutusta sekä tutkimusta. Sivut sisältävät instituutin toimintamallin ja tapahtumakalenterin lisäksi virtuaalimuseon, jossa julkaistaan verkkoteoksia suomalaisesta kirjasta ja kirjailijoista.
Sivuston kieli: 
http://www.kirjainstituutti.fi/

Näytä enemmän
Bokrecension.se är en recensionstjänst på nätet för svenska och utländska böcker. I tjänsten kan man skriva egna och läsa andras recensioner av böcker.
Sivuston kieli: 
http://www.bokrecension.se

Näytä enemmän
Kansalliskirjaston Fragmenta membranea -kokoelma sisältää osan keskiaikaisen Ruotsin valtakunnan itäosissa, Turun hiippakunnassa, laadittujen ja käytettyjen kirjojen jäänteistä. Fragmenta membranea -tietokanta sisältää yli 9000 digitoitua pergamenttilehteä, 900- ja 1000-lukujen taitteesta 1500-luvun puoliväliin.
Sivuston kieli: 
http://fragmenta.kansalliskirjasto.fi/

Näytä enemmän
Kirja-Suomi edistää lukemista ja kirjallisuuden näkyvyyttä. Hanke kokoaa yhteen kirja-alan tapahtumat ja teemaviikot.
Sivuston kieli: 
http://www.kirja-suomi.fi/

Näytä enemmän