Pääkaupunkiseutu

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
32 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Karta över cykelrutterna i huvudstadsregionen med möjlighet att söka och planera rutter enligt angiven start- och målpunkt. Tid för etappen anges också enligt uppgiven medelfart. Motionsplatser ingår.
Sivuston kieli: 
http://kevytliikenne.ytv.fi/sv

Näytä enemmän
Helsinki-aiheisia valokuvia Helsingin kaupunginmuseon kokoelmista. Kuvia on mm. keväisestä kaupungista, raitiovaunuista ja lähiöiden lapsista. Mukana ovat myös Signe Branderin kuvat viime vuosisadan alusta sekä Simo Ristan ja Eeva Ristan kokoelma 1970-luvulta. Palvelussa voi selata museon luomia kuva-albumeita ja luoda omia. Valokuvat on julkaistu painokelpoisina. Kuvat on julkaistu CC BY 4.0 –lisenssillä: niitä voi käyttää vapaasti, mutta kuvan yhteydessä on mainittava kuvaajan nimi ja Helsingin kaupunginmuseo. Henkilökuvien kaupalliseen käyttöön liittyy rajoituksia.
Sivuston kieli: 
https://www.helsinkikuvia.fi/

Näytä enemmän
MyHelsingistä voi selailla kauniita kuvia, etsiä kokemisen ja näkemisen arvoisia paikkoja sekä itse koota oman Helsinkinsä.
https://www.myhelsinki.fi/fi

Näytä enemmän
En karta över huvudstadsregionen där man kan söka sig fram genom att klicka. Inom Helsingfors kan man också söka adresser.
Sivuston kieli: 
https://kartta.hel.fi/?setlanguage=sv

Näytä enemmän
Merimaailma Sealife sijaitsee Linnanmäen huvipuiston yhteydessä Helsingissä.
Sivuston kieli: 
https://www.visitsealife.com/helsinki/

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua kymmeneen luontokohteeseen Helsingissä ja Tallinnassa.
https://citynature.eu/fi/

Näytä enemmän
Helsinki-kanava tarjoaa verkkolähetyksiä ja julkaisee Helsingin kaupungin tuottamia tallenteita konserteista, tapahtumista, kirjastosta, pormestarin infoja sekä kaupunginvaltuuston kokouksia.
Sivuston kieli: 
https://www.helsinkikanava.fi

Näytä enemmän
Virtuaalinen Annantalo antaa vinkkejä perheille, kouluille ja kiinnostuneille kuinka taidetta voi tehdä kotona nykyhetken poikkeuksellisen arjen keskellä. Sivu sisältää ohjelmaa perheen pienimmille, sekä Tehdään taidejuttuja-nimisen lehtisen jossa on ohjeita taiteen tekemiseen kotona ja joka sisältää m.m. materiaalilistan, ohjeet ja kaavoja erilaisten teosten tekemiseen.
Sivuston kieli: 
https://www.annantalo.fi/fi/virtuaalinenannantalo

Näytä enemmän
Vihreät sylit johdattaa lukijan tutustumaan Helsingin puistojen saloihin.
Sivuston kieli: 
https://vihreatsylit.fi/

Näytä enemmän
Helsingissä sijaitsevan Korkeasaaren eläintarhan sivuilla on saaren esittelyn, eläimistön esittelyn ja aukioloaikatietojen lisäksi yleistietoa eläinsuojelusta sekä eläinaiheista opetusmateriaalia kouluikäisille.
Sivuston kieli: 
https://www.korkeasaari.fi

Näytä enemmän
Palvelun avulla voi etsiä ravintolaa Helsingistä. Haun voi rajata ravintolatyypin tai sijainnin mukaan. Palvelusta on myös kännykkäversio.
Sivuston kieli: 
https://eat.fi

Näytä enemmän
Sivuilla tiedotetaan Espoon juhlavuoden ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.
Sivuston kieli: 
https://espoo550.fi/

Näytä enemmän
Espoon kaupungin toimialojen esittely. Luottamusmiesten ja johtavien virkamiesten nimet ja osoitteet. Myös pääkaupunkiseudun joukkoliikenne ja osoitekartat, tapahtumakalenteri ja kaupunkitoimistot palveluineen. Espoolaisten yritysten hakemisto.
Sivuston kieli: 
https://www.espoo.fi

Näytä enemmän
Tietoa yhdistyksen toiminnasta ja uudesta neuvontapisteestä, joka palvelee Hakunilan alueen ja ympäristön ulkomaalaisia ja suomalaisia, jotka haluavat esim. tietoa alueen vieraista kulttuureista.
https://hakunila.org/

Näytä enemmän
Karttapohjalla voi tarkastella Helsingin katuja pituuden mukaan ryhmänä tai yksittäin suomen- tai ruotsinkielisellä nimellä.
Sivuston kieli: 
https://hri.fi/data/showcase/helsingin-katujen-pituudet-kartalla

Näytä enemmän
Tietoa mm. kaupungin organisaatiosta (kukin virasto vastaa omista sivuistaan), hallinnosta päätöksenteosta ja palveluista (mm. viimeisimmät kaupunginhallituksen ja valtuuston esityslistat ja päätökset). Ajankohtaiset asiat, matkailutietoa, tapahtumakalenterit, kartat sekä liikennevälineiden aikataulut.
https://www.hel.fi

Näytä enemmän
Helsingin kaupunki järjestää monen tyyppisiä tapahtumia. Tiedot ja esittelyt niistä kerätään tähän palveluun.
Sivuston kieli: 
https://tapahtumat.hel.fi/

Näytä enemmän
Verkkopalvelu tarjoaa Helsingin seudun virastojen tuottamaa julkista tietoaineistoa avoimena datana. Tarjottava tieto on vapaasti ja maksutta hyödynnettävissä.
Sivuston kieli: 
https://hri.fi/fi/

Näytä enemmän
Kauniaisten kaupungin sivuilla on tietoa kaupungin historiasta ja nykypäivästä, tilastotietoja, tietoja kaupungin palveluista, taloudesta, päätöksenteosta ja alueen yrityksistä.
Sivuston kieli: 
https://www.kauniainen.fi/

Näytä enemmän
Vantaan kartta- ja paikkatietopalvelussa voi tutkia kaupunkikartta, osoitekarttaa, ajantasa-asemakaavaa, ortoilmakuva, yleiskaavayhdistelmä sekä yleiskaavaehdotusta. Palvelussa on lisäksi historiallisia karttoja.
Sivuston kieli: 
https://kartta.vantaa.fi

Näytä enemmän
Vantaan kaupungin kotisivuilta löytyy tietoa kaupungin palveluista, hallinnosta, liikenteestä, taloudesta ja tapahtumista. Sivuilta löytyy myös Vantaata käsitteleviä tilastoja. Asukkaille, vierailijoille ja yrittäjille on koottu omat sivukokonaisuudet.
Sivuston kieli: 
https://www.vantaa.fi

Näytä enemmän
Tarjoaa vinkit vapaa-aikaan ja matkailuun Espoossa. Sisältää informaatiota tapahtumista, majoituksesta, nähtävyyksistä. harrastusmahdollisuuksista, ravintoloista, ohjelmapalveluista, ostospaikoista jne. Kielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.
https://www.visitespoo.fi

Näytä enemmän
Palvelukartalta löytyy Espoon, Helsingin, Kauniaisten, Vantaan ja Kirkkonummen julkiset toimipisteet ja niiden palvelut, kuten koulut, päiväkodit, ja terveysasemat. Kartalta voi nähdä myös luonnonsuojelualueet, kaupunginosajaottelun sekä postinumeroalueet.
Sivuston kieli: 
https://palvelukartta.hel.fi/fi/

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy tietoa Seurasaaren rakennuksista, tapahtumista, pääsymaksuista, julkaisuista ja yhteystiedoista.
Sivuston kieli: 
https://www.kansallismuseo.fi/fi/seurasaarenulkomuseo

Näytä enemmän
Sivuille on koottu koko Suomenlinnan historia aikakausittain, tiedot saaren museoista, ravintoloista ja muista palveluista sekä siellä toimivista organisaatioista. Opaskarttaan on koottu suosituimmat kohteet.
Sivuston kieli: 
https://www.suomenlinna.fi/

Näytä enemmän
Linnanmäen huvipuiston kotisivuilta löytyvät aukioloajat, hinnat ja uutuuslaitteet. Sivuilla on myös tietoa Linnanmäen historiasta, alueen kartta ja huvipuiston ohjelma.
https://www.linnanmaki.fi

Näytä enemmän
Valtion taidemuseoiden (Ateneum, Kiasma ja Sinebrychoff) kokoava kotisivu. Museoiden näyttely- ja tapahtumakalenterit, yhteystiedot ja pääsymaksut. Sivustossa on aakkosellinen lista taiteilijoista.
Sivuston kieli: 
https://www.kansallisgalleria.fi

Näytä enemmän
Sovelluksen avulla voi etsiä Helsingistä kävely- ja pyöräreittejä, joissa liikenteen melua on mahdollisimman vähän.
Sivuston kieli: 
https://green-paths.web.app/

Näytä enemmän
Nuuksion kansallispuiston kupeessa sijaitsevan luontokeskuksen esittely sekä tietoa palveluista, tapahtumista ja näyttelyistä.
Sivuston kieli: 
https://www.haltia.com/

Näytä enemmän

Sivut