5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Virtual Collection of Masterpieces esittelee aasialaisten ja eurooppalaisten museoiden aasialaisia esineitä ja kokoelmia. Hakuja voi tehdä museon, esineen tai teoksen, alueen ja aikakauden mukaan.
Sivuston kieli: 
http://masterpieces.asemus.museum

Näytä enemmän
Nordic Institute of Contemporary Art tuki Pohjoismaiden ja Baltian maiden nykytaidetta. Sivuilta löytyy tietoa projektin näyttelyistä ja tapahtumista sekä julkaisuista. Instituutti päätti toimintansa vuonna 2006.
Sivuston kieli: 
http://www.nifca.org

Näytä enemmän
En personlig hemsida med bilder av Ernst Billgrens konstverk och en kort presentation av honom. På webbsidan finns dessutom debattartiklar och andra texter av konstnären.
Sivuston kieli: 
http://www.ernstbillgren.com

Näytä enemmän
Virtuaalimuseo esittelee Japanin perinteisiä taiteita ja niiden historiaa. Kuvataiteista on esillä maalaustaide, kuvanveisto ja japanilainen puupiirrostaide (ukiyoe). Arkkitehtuuria, puutarhataidetta, teatteria, kukkien asettelua, teeseremoniaa, musiikkia ja perinteisiä käsityöaloja esitellään myös. Lisäksi tietoa japanilaisista kamppailulajeista (sumo, kendo, aikido, kyudo, karate ja judo).
Sivuston kieli: 
http://web-japan.org/museum/menu.html

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua 20 venäläiseen taiteilijaan ja heidän pääteoksiinsa, jotka ovat Pietarin Venäläisen museon kokoelmista.
Sivuston kieli: 
http://info.edu.turku.fi/venalaisettaiteilijat/index.html

Näytä enemmän