39 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Apua.info on sosiaali- ja terveysalan järjestöjen ammattilaisten ylläpitämä tietopalvelu. Palvelu on suunnattu apua haluaville sekä heidän läheisilleen. Omia kokonaisuuksia on rakennettu perheille, nuorille ja lapsille. Palvelu tarjoaa ohjausta henkilökohtaisen avun saamiseen, luettavaa materiaalia, keskusteluja, testejä oman tilanteen arviointiin ja oman avun työkaluja.
Sivuston kieli: 
http://www.apua.info

Näytä enemmän
Suomen vanhempainliiton sivuilla on tietoa yhdistyksestä, vanhemmuudesta ja sen tukemisesta, yhteistyöstä vanhempien ja koulun sekä päiväkodin kanssa. Tietopankki-osasta löytyy ideoita harrastuksiin ja toimintavinkkejä sekä leikkiohjeita. Sivuilla on myös ideapankki, jonne voi kirjoittaa viestejä.
Sivuston kieli: 
http://www.vanhempainliitto.fi/

Näytä enemmän
TUIKE on oma ryhmä yksin lasta odottaville naisille. Sivuilta löytyy tietoja aiheeseen liittyen, blogi ja tapahtumatietoja sekä linkit eri kaupunkien ryhmiin.
Sivuston kieli: 
http://voimakirja.vuodatus.net/page/TUIKE

Näytä enemmän
Tyttöjen talon verkkosivustossa on tietoa talon toiminnasta. Lisäksi sivustossa on mahdollisuus lähettää kysymys aiheesta kuin aiheesta, lukea nuorten kirjoittamaa runoutta sekä lukea tietoa tyttöjen ja nuorten naisten elämään liittyvistä asioista ja muutoksista.
Sivuston kieli: 
http://www.tyttojentalo.fi

Näytä enemmän
Kaksplus lehden verkkoversiosta löytyy kirpputori, keskustelua ja uusia ystäviä -palstat. Vastaanotto-osassa lukijat voivat esittää kysymyksiä lääketieteen, kasvatuksen ja lakiasioiden asiantuntijoille. Hyödyllisiä linkkejä vauva- ja lapsiperheille. Palvelusta löytyy myös lyhyt kuvaus Kaksplus-lehden viimeisimmän numeron sisällöstä.
Sivuston kieli: 
http://www.kaksplus.fi

Näytä enemmän
Sivuilla esitellään hauskoin piirroskuvin ja tekstein ratkaisukeskeistä lastenkasvatus- ja ongelmanratkontamenetelmää. Muksuoppi kuuluu Lyhytterapiainstituutin Reteaming -sivustoon.
http://www.kidsskills.org

Näytä enemmän
Vanheimpainoppaassa mielenterveysseura kertoo, miten lasta voi tukea koulun aloittamisessa ja koulutyöskentelyssä. Siinä kerrotaan vanhempien vastuusta, yhteistyöstä koulun kanssa, lapsen elämän tilanteista koulussa sekä annetaan ohjeita ongelmatilanteiden hoitoon.
Sivuston kieli: 
http://www.mielenterveysseura.fi/files/73/vanhempainopas.pdf

Näytä enemmän
Sata isää on Opintotoiminnan Keskusliiton tuottama verkkotaideteos isyydestä ja perhe-elämästä. Valokuvia, piirroksia, musiikkia ja elokuvaa sisältävä teos perustuu mm. Riikka Ala-Harjan, Markku Ropposen ja Reko Lundánin teksteihin. Lisäksi sivuilla on perhe-elämää käsitteleviä artikkeleita ja Ihmeperhe-kirjoituskilpailun satoa.
Sivuston kieli: 
http://www.sataisaa.fi

Näytä enemmän
Lasten ja nuorten vanhemmille tukea arjen ongelmiin tarjoava palvelu. Sivusto sisältää tietoa ja tukea ikäkausittain. Vanhempainnetissä toimivat myös kirjepalvelu ja vanhempainpuhelin. Sivulla on tietoa myös tilapäisestä lastenhoitoapuvälityksestä.
Sivuston kieli: 
http://www.mll.fi/vanhempainnetti

Näytä enemmän
Vaihtoehtoista ja luonnonmukaista lasten kasvatusta, ravitsemusta ja terveydenhoitoa kannattavan yhdistyksen sivuilla on yhteystietoja ja tapahtumia sekä Luonnonlapsi-lehden sisällysluettelot ja joitakin artikkeleita kokotekstinä.
Sivuston kieli: 
http://www.luonnonlapsi.fi

Näytä enemmän
Liikenneturvan tuottamaa tietoa lasten turvallisesta kuljettamisesta autossa.
Sivuston kieli: 
http://www.liikenneturva.fi/fi/liikenteessa/lapsi-autossa-turvaistuimessa

Näytä enemmän
1-6 -vuotiaiden naperoiden vanhemmille tarkoitetut sivut. Keskustelua, kirjoituksia, väritystehtäviä, ruokavinkkejä ym.
Sivuston kieli: 
http://www.pirkka.fi/napero

Näytä enemmän
Lapset ja media -sivuilla annetaan vanhemmille ohjeita lasten mediakasvatukseen.
Sivuston kieli: 
http://www.mll.fi/vanhempainnetti/tietokulma/lapset_ja_media/

Näytä enemmän
Urpot.fi on Väestöliiton palvelu, joka tarjoaa tukea ja keskustelua murrosikäisten vanhemmille. Sivustossa käsitellään nuorten suhdetta vanhempiinsa, päihteitä, ongelmia lain kanssa, mielenterveyttä, nettiä ja mediaa, koulua, seksuaalisuutta, kavereita ja seurustelua.
Sivuston kieli: 
http://www.vaestoliitto.fi/vanhemmuus/tietoa_vanhemmille/murrosikaisten-vanhemmat/

Näytä enemmän
Ryhmä on perustettu niille odottaville äideille, jotka ovat aikaisemmin menettäneet lapsen. Lista on osittain suljettu. Kerro tilanteestasi sähköpostitse, saat vahvistuksen jäsenyydestä parin päivän sisällä.
http://health.groups.yahoo.com/group/pahkina

Näytä enemmän
Odotus, Vauvakuume, Vauvat ja lapset, Isien palsta, Erilaiset elämäntilanteet...
http://www.vauva.fi/keskustelut

Näytä enemmän
Yksityisten Päivähoitajien yhdistyksen kotipaikka on Helsinki, toimialueena koko Suomi. Sivulla mm. tietoa päivähoitajille, hoitomaksusuositukset ja hoitopaikkavälityksen yhteyshenkilöiden tiedot.
Sivuston kieli: 
http://www.kolumbus.fi/yksityiset.paivahoitajat

Näytä enemmän
Huvituttiäitien perustamat kotisivut vauva- ja lapsiperheille. Sivuilla pääsee keskustelemaan lapsiin liityvistä asioista. Niksit, keittokirja, vauvaperhe kuluttajana ja lisälinkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.huvitutti.net

Näytä enemmän
Aktiivisen ja ekohenkisen keskustelupaikan monien aiheiden joukossa on myös odotukseen, synnytykseen, lastenhoitoon ja tarvikkeisiin liittyvää keskustelua. Vaatii kirjautumisen.
Sivuston kieli: 
http://ysv-foorumi.com

Näytä enemmän
Yksityishenkilöiden laatima sivusto palvelee lapsiperheitä turvaistuimen valinnassa. Sivustolla on turvaistuimien hakukone, artikkeleita, vertailuja ja käyttäjien kokemuksia lastenistuimista.
http://www.lapsimatkustaa.fi

Näytä enemmän
Vauva-, lapsi- ja perheaiheinen keskustelufoorumi, kuvagalleria ja blogisivusto.
Sivuston kieli: 
http://www.vauva.info

Näytä enemmän
Vastauksia kysymyksiin imetyksestä ja kasvatuksesta.
http://www.lalecheleague.org

Näytä enemmän
Skidikantin tarkoituksena on opettaa lapsille sosiaalisia taitoja ja selviytymismetodeja sekä arkipäivinä, että erilaisissa riskitilanteissa. Tarjolla on koulutuspaketteja kasvattajille ja myös lapsille. Linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.skidikantti.com

Näytä enemmän
Lapsen Maailma on Lastensuojelun Keskusliiton julkaisema erikoisaikakauslehti, joka käsittelee lasten ja nuorten kasvatusta sekä lastensuojelukysymyksiä. Se on suunnattu lapsiperheille ja lasten kanssa työskenteleville. Lehden verkkoversiossa voi tutustua tuoreimman numeron sisältöön sekä lukea joitakin artikkeleita, mm. Lapset juttusilla -sarjaa. Arkistossa esitellään lehden sisältöä vuodesta 2006 alkaen.
Sivuston kieli: 
http://www.lapsenmaailma-lehti.fi

Näytä enemmän
Säätiön tarkoituksena on tukea koteja ja lasten kasvuedellytyksiä sekä varhaiskasvatuksen tutkimusta. Näin ollen säätiö ylläpitää Lapsuuden Instituuttia, Lastentarhamuseota, lastentarhatyön arkistoa ja kirjastoa.
Sivuston kieli: 
http://www.ebeneser.fi

Näytä enemmän
Tietoa odotuksesta ja synnytyksestä murkkunurkkaan, aiheina myös lapsettomuus ja yksinhuoltajat, otteita elävästä elämästä... Lastenhuonekeskustelut ja linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.nicehouse.fi/lastenhu/index.htm

Näytä enemmän
Sivuilla on tietoa sijaisvanhemmuudesta ja siitä, kuinka sijaisvanhemmaksi voi ryhtyä. Lisäksi kerrotaan sijaisvanhempien ja muiden perheenjäsenten kokemuksista.
Sivuston kieli: 
http://www.sijaisvanhemmaksi.fi

Näytä enemmän
Toimintaterapeuttien sivulla on 4-vuotiaan lapsen normaalikehityksen kuvausta ja tietoa kehityksen havainnointiin soveltuvasta työvälineestä, HAHMO 4-lomakkeesta. Työväline soveltuu erityisesti päiväkotien käyttöön. Lomake ja muut HAHMO 4 -tuotteet ovat maksullisia ja tilattavissa.
Sivuston kieli: 
http://www.kolumbus.fi/hahmo/hahmo4.html

Näytä enemmän
Verkkoklinikan sivuilla on mahdollisuus piirtää lapsen kasvukäyrä.
Sivuston kieli: 
http://www.verkkoklinikka.fi/laskurit/kasvu

Näytä enemmän
Suomen isovanhemmat ry:n sivuilla on tietoa yhdistyksestä ja sen jäsenyydestä sekä sen järjestämistä tapahtumista. Lisäksi tarjotaan mahdollisuutta kysyä neuvoja isovanhemmuudesta ja perheiden tukemisesta.
Sivuston kieli: 
http://www.isovanhemmat.fi

Näytä enemmän

Sivut