Espanja

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
Alicanten maakunnan pääkaupungin matkailusivusto tarjoaa kaikki keskeiset asiat, jotka matkailija tarvitsee: tiedon kulttuurista, tapahtumista, ruoasta, rannoista, harrastusmahdollisuuksista ja liikenneyhteyksistä.
Sivuston kieli: 
https://www.alicanteturismo.com

Näytä enemmän
Cadizin maakunnan matkailutietoa espanjaksi, englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Myös yleistietoa, karttoja ja teemareittiehdotuksia.
https://www.cadizturismo.com/es

Näytä enemmän
Ibizasta kertovilla matkailusivuilla on tietoa saaren kulttuurista, historiasta, nähtävyyksistä, tapahtumista, majoitusmahdollisuuksista, liikenteestä, ravintoloista, matkailuyrittäjien tarjoamista retkistä ja kiertoajeluista, urheilumahdollisuuksista, yökerhoista ja rannoista.
Sivuston kieli: 
https://www.ibiza-spotlight.com

Näytä enemmän
Baskimaan turistille esitellään nähtävyyksiä alueella, suurimpia kaupunkeja, museoita, baskien ruokia ja juhlaperinteitä sekä tietoa kansasta.
https://tourism.euskadi.eus/en/

Näytä enemmän
Madridin Pradon taidemuseon kotisivut. Sivuilla esitellään kuvin ja sanoin museon 50 tunnetuinta teosta tekijöinään mm. Rubens, El Grego, Durer, Goya, Velazquez, Bosch, Botticelli. Lisäksi tietoja museon historiasta ja aukioloajoista. Sivuilla on myös teosten hakumahdollisuus eri maittain, aiheittain tai tyylilajeittain (kuvia tosin ei ole kaikista nähtävillä).
https://www.museodelprado.es/

Näytä enemmän
Tietoa matkailijalle Madridin nähtävyyksistä, museoista, ostosmahdollisuuksista sekä tapahtumista.
https://www.esmadrid.com/en

Näytä enemmän