Espanja

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
25 osumaa haulle. Näytetään 1 - 25 tulosta.
Wbbplatsen omfattar beskrivningar över vandringsleder i Andalusiens och Valencias bergstrakter i Spanien. Varje led illustreras med dior, karta, GPS-koordinater och höjdprofil. Dessutom ingår bilder på växter i regionen.
http://www.topwalks.net/se

Näytä enemmän
Virtuaalivierailu unohtumattoman Antoni Gaudin suunnittelemassa, vieläkin rakenteilla olevassa Sagrada Familian basilikassa on vaikuttava elämys.
Sivuston kieli: 
https://sagradafamilia.org/en/virtual-tour

Näytä enemmän
Kokoelmassa on kolme yleiskarttaa, joidenkin kaupunkien karttoja sekä historiallisia ja temaattisia karttoja. Kartat esitetään pääosin kuvina (.jpg).
Sivuston kieli: 
https://maps.lib.utexas.edu/maps/spain.html

Näytä enemmän
Oppaassa kerrotaan mm. Barcelonan nähtävyyksistä, ajanviete- ja ostosmahdollisuuksista, tapahtumista ja kulttuurielämästä sekä annetaan vinkkejä liikkumiseen ja majapaikan löytämiseen.
Sivuston kieli: 
https://www.pienimatkaopas.com/barcelona/

Näytä enemmän
Alicanten maakunnan pääkaupungin matkailusivusto tarjoaa kaikki keskeiset asiat, jotka matkailija tarvitsee: tiedon kulttuurista, tapahtumista, ruoasta, rannoista, harrastusmahdollisuuksista ja liikenneyhteyksistä.
Sivuston kieli: 
https://www.alicanteturismo.com

Näytä enemmän
Monipuolinen sisältö on suunnattu paitsi turistille myös muuttoa Espanjaan suunnittelevalle. Informaatiota muun muassa eri alueista ja kaupungeista, matkailupalveluista, lainsäädännöstä, byrokratiasta, kielen opiskelumahdollisuuksista, kulttuurista ja tavoista.
Sivuston kieli: 
https://www.andalucia.com

Näytä enemmän
Barcelonan kaupungin ylläpitämä kaupungin virallinen sivusto esittelee palveluja ja antaa tietoja paikallisia asukkaita varten. Se on myös opas kulttuurin, taiteen, musiikin, arkkitehtuurin tai museoiden ystävälle tai jalkapallofanille.
Sivuston kieli: 
https://www.barcelona.cat/ca/

Näytä enemmän
Cadizin maakunnan matkailutietoa espanjaksi, englanniksi, ranskaksi ja saksaksi. Myös yleistietoa, karttoja ja teemareittiehdotuksia.
https://www.cadizturismo.com/es

Näytä enemmän
Espanjan kuningashuoneen sivu sisältää tietoa kuninkaallisen perheen jäsenistä sekä kuninkaan asemasta hallitsijana. Sivuilta löytyvät Espanjan perustuslain pykälät, joihin kuninkaan hallitsijanvalta perustuu. Lisäksi sivusto sisältää tietoa kuninkaallisista linnoista.
Sivuston kieli: 
https://www.casareal.es

Näytä enemmän
Yleistietoa Espanjasta maahan matkustavalle. Sivuilla esitellään luonto, kulttuuri ja matkakohteet. Sivuilla myös Espanjan valtion matkailutoimniston tiedotuslehti.
http://www.spain.info

Näytä enemmän
Katalonian maakunnan kokonaisuudessaan erinomaisella sivustolla on muun muassa monikielinen opas Kataloniaan muuttaville, katalaanin kielen online-kurssi (maksullinen), ja monipuolinen matkailuosio. Kieleksi voi valita englannin, katalaanin tai espanjan.
Sivuston kieli: 
https://web.gencat.cat/ca/inici/

Näytä enemmän
Gibraltarin hallituksen viralliset sivut kertovat myös turismista, historiasta, maantiedosta, kasvillisuudesta sekä eläimistöstä.
Sivuston kieli: 
https://www.gibraltar.gov.gi

Näytä enemmän
Ibizasta kertovilla matkailusivuilla on tietoa saaren kulttuurista, historiasta, nähtävyyksistä, tapahtumista, majoitusmahdollisuuksista, liikenteestä, ravintoloista, matkailuyrittäjien tarjoamista retkistä ja kiertoajeluista, urheilumahdollisuuksista, yökerhoista ja rannoista.
Sivuston kieli: 
https://www.ibiza-spotlight.com

Näytä enemmän
Lonely Planetin matkaopas esittelee houkuttelevimmat kohteet, tarjoaa yleistietoa Espanjasta sekä antaa käytännön vinkkejä.
Sivuston kieli: 
https://www.lonelyplanet.com/spain

Näytä enemmän
Hyvä yleisesitys, johdatus Espanjan historiaan ja nykypäivään.
Sivuston kieli: 
https://www.loc.gov/item/90006127/?q=spain

Näytä enemmän
Yleiskatsaus Gibraltariin, kartta, tietoa majoituksesta, nähtävyyksistä ja aktiviteeteista sekä alueen historiasta.
Sivuston kieli: 
https://www.visitgibraltar.gi/

Näytä enemmän
Torrevieja-verkkolehti palvelee alueen suomalaisia asukkaita ja myös matkailijoita.
Sivuston kieli: 
https://torrevieja.fi/

Näytä enemmän
Faktat, uutisia ja tärkeimmät tapahtumat aikajanalla.
Sivuston kieli: 
https://www.bbc.com/news/world-europe-17941641

Näytä enemmän
Yksityishenkilön yllpitämä sivusto on hyvä esitys Baskimaasta ja baskeista: heidän kielestään, musiikistaan, historiastaan ja traditioistaan, gastronomiasta, politiikasta jne.
Sivuston kieli: 
http://buber.net/Basque

Näytä enemmän
Baskimaan suurimman kaupungin Bilbaon turisti-informaatiota. Sivuilla kuvaillaan nähtävyyksiä, majoitusmahdollisuuksia sekä ostoskatuja.
https://www.bilbaoturismo.net/BilbaoTurismo/en/tourists

Näytä enemmän
Baskimaan turistille esitellään nähtävyyksiä alueella, suurimpia kaupunkeja, museoita, baskien ruokia ja juhlaperinteitä sekä tietoa kansasta.
https://tourism.euskadi.eus/en/

Näytä enemmän
San Sebastianin, baskinkieliseltä nimeltään Donostian, matkailusivusto esittelee nähtävyyksiä, majoitusmahdollisuuksia sekä tapahtumia kaupungissa.
https://www.sansebastianturismoa.eus/en/

Näytä enemmän
Madridin Pradon taidemuseon kotisivut. Sivuilla esitellään kuvin ja sanoin museon 50 tunnetuinta teosta tekijöinään mm. Rubens, El Grego, Durer, Goya, Velazquez, Bosch, Botticelli. Lisäksi tietoja museon historiasta ja aukioloajoista. Sivuilla on myös teosten hakumahdollisuus eri maittain, aiheittain tai tyylilajeittain (kuvia tosin ei ole kaikista nähtävillä).
https://www.museodelprado.es/

Näytä enemmän
Tietoa matkailijalle Madridin nähtävyyksistä, museoista, ostosmahdollisuuksista sekä tapahtumista.
https://www.esmadrid.com/en

Näytä enemmän