Yleinen kulttuurihistoria

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Ranskan kansalliskirjaston Gallica-kokoelmasta löytää kuvia, äänityksiä, karttoja, kirjoja, kirjoitusta vaikka mistä. Kokonaisuudesta löytää selaamalla musiikkiäänitteitä ja paljon kuvamateriaalia, esimerkiksi karttapalloja, kartastoja, luontopiirroksia, joita voi hyödyntää, vaikkei kielitaito riittäisikään tekstien tutkimiseen.
Sivuston kieli: 
https://gallica.bnf.fr/

Näytä enemmän
Ranskan kansalliskirjaston verkkonäyttelyt tuovat kotiin näyttelyitä laajasti kulttuurin eri aloilta. Englannin kielisessä palvelussa on eri näyttelyitä kuin ranskan kielisessä.
Sivuston kieli: 
http://expositions.bnf.fr/index_eng.php

Näytä enemmän
Täällä on tietoa aineettoman kulttuuriperinnön suojelemisesta, Unescon yleissopimuksesta ja alan järjestöistä. Sivuilla on julkaisuja sekä eri maiden elävän perinnön luetteloita.
Sivuston kieli: 
https://www.aineetonkulttuuriperinto.fi/fi/

Näytä enemmän
British Library'n tietoa ja lähteitä historian merkkihenkilöistä aakkoselliseksi hakuteokseksi järjestettynä.
Sivuston kieli: 
https://www.bl.uk/people

Näytä enemmän
New Delhissä sijaitsevan museon kokoelmissa on käymäläesineistöä useista maista eri aikakausilta; osa näistä on esillä verkkonäyttelyssä. Sivuilta löytyy myös Bindeswar Pathakin artikkeli käymälöiden historiasta.
Sivuston kieli: 
https://www.sulabhtoiletmuseum.org/

Näytä enemmän
Unescon ylläpitämä lista Unescon maailmanperintökohteista, mukana sekä kulttuurihistorialliset kohteet että luonnonkohteet. Lista on maittain aakkosissa. Suojelukohteet valitsee Maailmanperintökomitea.
Sivuston kieli: 
https://whc.unesco.org/en/list

Näytä enemmän