6 osumaa haulle. Näytetään 1 - 6 tulosta.
The Academy of American Poets:in ylläpitämät sivut, joilla tietoa yli 400:sta pääosin amerikkalaisesta runoilijasta. Jokaisen runoilijan sivulla lyhyt elämänkerta, valokuvia, runoja, tuotannonesittely ja lisälinkkejä. Haku mahdollista sekä runoilijan nimen että runon nimen mukaan.
Sivuston kieli: 
https://poets.org/

Näytä enemmän
Walt Whitman- archive sisältää Walt Whitmanin elämäkerran, käsikirjoituksia transkriptioina sekä kuvina, teosluettelon sekä kirjallisuusarvioita Whitmanin teoksista. Sivustossa on myös kirjallisuusluettelo aiheesta, kuvia sekä äänite, jossa Whitman lukee runonsa America.
Sivuston kieli: 
https://whitmanarchive.org/

Näytä enemmän
Nykyrunouden antologia, joka päivittäin tarjoaa uutuuskirjoissa tai aikakauslehdissä ilmestyneen runon. Arkistossa voi hakea runoilijan ja runon nimellä. Mahdollisuus hakea uutuuskirjoja ja kirja-arvosteluja.
Sivuston kieli: 
https://poems.com/

Näytä enemmän
Sivuilla on runoja seitsemältä tunnetulta nykyrunoilijalta sekä viitteitä valikoituihin bibliografisiin lähteisiin sekä tietoja runoilijoista. Sivuilta on myös linkki The Atlantic Monthly lehteen, jossa on julkaistu runoja samoilta runoilijoilta.
Sivuston kieli: 
http://www.ibiblio.org/ipa

Näytä enemmän
Klassisen, englanninkielisen runouden hakemisto. Sisältää noin 6700 runoa noin 780 runoilijalta. Haku kirjailijan tai runon nimen mukaan. Lisäksi aiheenmukainen hakemisto.
Sivuston kieli: 
https://www.theotherpages.org/poems/

Näytä enemmän
Englanninkielisen runouden online-kokoelma varhaiselta keskiajalta nykypäivään. Hakumahdollisuus kirjailijan, ensimmäisen säkeen, aikajanan ja asiansanan avulla.
Sivuston kieli: 
http://rpo.library.utoronto.ca

Näytä enemmän