48 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Palvelusta voi etsiä elintarvikealan yrityksiä toimialan, tuoteryhmän ja maakunnan mukaan. Luomutuotteita tuottavat yritykset löytyvät palvelusta erikseen.
Sivuston kieli: 
http://www.aitojamakuja.fi

Näytä enemmän
Konsernin suomalainen kotisivu. Tuotetietoa, reseptejä, kuluttajaneuvontaa. Gluteenittomia ja laktoosittomia reseptejä ja tuotelista. Kaupallinen sivusto, mutta asiallista tietoa löytyy.
Sivuston kieli: 
http://www.arla.fi

Näytä enemmän
Becel-sivuilla kerrotaa tuote-esittelyn lisäksi kolesteroleista, ja sydänystävällisestä ruokavaliosta. Tietopaketista selviävät terveelliset ruokavalinnat.
Sivuston kieli: 
http://www.becel.fi/becel/terveellinen-ruokavalio-on-helppoa/default.aspx

Näytä enemmän
Biotekniikan neuvottelukunta on kolmeksi vuodeksi kerrallaan valittu valtioneuvoston asettama neuvoa-antava asiantuntijaelin, jonka tehtävänä on seurata geenitekniikan kehitystä ja käytön turvallisuutta. Neuvottelukunta osallistuu geenitekniikkaa koskevan lainsäädännön ja ohjeistuksen valmisteluun. Kotisivuilla johdatus bio- ja geenitekniikkaan, näitä koskevaan lainsäädäntöön. Geenitekniikan turvallisuus, riskit ja etiikka, kotimaiset ja kansainväliset alan linkit.
Sivuston kieli: 
http://www.btnk.fi

Näytä enemmän
Kahvi-instituutin sivustolla on lähinnä terveydenhuoltoalan ammattilaisille, tutkijoille ja tiedotusvälineille tarkoitettua tutkimustietoa kahvista ja sen terveysvaikutuksista. All about coffee -osio on yleistajuinen.
http://www.coffeeandhealth.org/

Näytä enemmän
Elintarviketurvallisuusviraston sivuilla esitellään viraston toiminta ja tehtävät. Elintarviketurvallisuusviraston sivut jakaantuvat osiin Kasvituotanto ja rehut, Eläimet ja terveys, Elintarvikkeet sekä Eläintauti- ja elintarviketutkimus. Elintarvikkeet-osasta löytyy tietoa elintarvikevalvonnasta kuluttajille ja elinkeinonharjoittajille. Kuluttajasivuilla on tietoa ruokamyrkytyksen välttämisestä ja ruokien säilyttämisestä, pakkausmerkinnöistä ja luomutuotteista.
Sivuston kieli: 
http://www.evira.fi

Näytä enemmän
Ruokapakkauksia myydään useilla eri kauppanimillä ja brändeillä. Opas auttaa hahmottamaan, miten eläinten hyvinvointi toteutuu eri tavoin tuotetuissa tuotteissa. Esimerkkeinä ovat kananmunat, maito ja jauheliha. Laskurin avulla voi arvioida eri valintojen vaikutusta ruokalaskuun.
Sivuston kieli: 
http://elainruokana.elaintieto.fi/

Näytä enemmän
Tietoa Elintarviketeollisuusliitosta ja Suomen elintarviketeollisuudesta. Liiton tietojen lisäksi Elintarviketeollisuuden tutkimus- ja kehitystoimintaa sekä tilastoja.
Sivuston kieli: 
http://www.etl.fi

Näytä enemmän
EUROGLACES edustaa eurooppalaista jäätelöteollisuutta. Sivuilla on paljon sellaista informaatiota, joka on suunnattu lähinnä jäätelöalalle. Tavallista kuluttajaa kiinnostanee eniten jäätelön ominaisuuksista, historiasta ja valmistuksesta kertova osio.
http://www.euroglaces.eu

Näytä enemmän
Sivuilla on tietoa hygieniaosaamisesta, siihen liittyvästä osaamistestistä ja lainsäädännöstä sekä opiskelumateriaaleja.
Sivuston kieli: 
http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/hygieniaosaaminen

Näytä enemmän
Kansanterveyslaitoksen ravitsemusosaston ylläpitämä tietopankki sisältää yli 2000 elintarvikkeen koostumustiedot 54 ravintotekijän osalta. Elintarvikkeet on ryhmitelty aakkosjärjestykseen, raaka-aineluokittain, ruoankäyttöluokittain ja erityisruokavalion mukaan. Ravintotekijät ovat aakkosjärjestyksessä, eniten ja vähiten -valinnalla sekä ruoankäyttöluokittain.
http://www.fineli.fi

Näytä enemmän
Sivulta löytyvät elintarvikkeet aakkosjärjestyksessä, raaka-aineluokittain, ruoankäyttöluokittain, erityisruokavaliot sekä suosituimmat elintarvikkeet.
Sivuston kieli: 
http://www.fineli.fi/foodlist.php?lang=fi

Näytä enemmän
Palvelun avulla voi verrata erilaisten ruoka-annosten ympäristövaikutuksia sekä sitä, minkä verran aterian syömällä altistuu erilaisille haitta-aineille, kuten raskasmetalleille tai torjunta-aineille.
Sivuston kieli: 
http://foodweb.ut.ee/Tervetuloa_40.htm

Näytä enemmän
Turun yliopiston erillislaitoksen esittely, tutkimusalueet ja terminologiaa.
Sivuston kieli: 
http://www.utu.fi/fff

Näytä enemmän
Geenitekniikan lautakunta (GTLK) toimi sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä. Sivuilta löytyy ajankohtaista asiaa, lautakunnan tehtävät ja kokoonpano, tietoa alan lainsäädännöstä, valvonnasta ja direktiiveistä sekä materiaalia toiminnanharjoittajille.
http://www.geenitekniikanlautakunta.fi

Näytä enemmän
GMO-vapaa Suomi tutkii geenimanipuloituja elintarvikkeita kriittiseltä kannalta.
Sivuston kieli: 
http://www.gmovapaa.fi

Näytä enemmän
Ilmasto-oppaan ravinto-osassa kerrotaan, millainen elintarviketuotanto ja millaiset kuluttajan valinnat vaikuttavat ilmastonmuutokseen.
Sivuston kieli: 
https://ilmasto-opas.fi/fi/ilmastonmuutos/hillinta/-/artikkeli/ab196e68-c632-4bef-86f3-18b5ce91d655/...

Näytä enemmän
Opas tarjoaa vinkkejä ympäristöystävälliseen kalan ja äyriäisten syöntiin. Oppaasta löytyy lajiesittelyt Suomessa tarjolla olevista ruokakaloista ja tietoa niiden levinneisyydestä, kalastusmenetelmistä ja nykyisestä kalakannasta.
Sivuston kieli: 
http://wwf.fi/kalaopas/

Näytä enemmän
Benecol-sivuilla kerrotaan kolesteroleista, kohonneeseen kolesterolilukemaan liittyvistä riskitekijöistä ja sydänystävällisestä ruokavaliosta. Lisäksi sivuilla on kasvistanolin esitely, tuotetietoja ja ruokaohjeita.
Sivuston kieli: 
http://www.benecol.fi/kolesteroli

Näytä enemmän
Laatuketju.fi sivustoon on koottu tietoa suomalaisesta ruoasta ja ruoan turvallisesta laadusta. Sivustossa kuvataan laadun ketjua, kerrotaan laatujärjestelmistä ja annetaan tietopaketteja aiheesta eri kohderyhmille. Palvelusta löytyy kirjallisuuslista.
Sivuston kieli: 
http://www.laatuketju.fi

Näytä enemmän
Oppimateriaalissa tarkastellaan leivän ja kermavaahdon valmistusprosessia kokonaisuutena ja sen yksittäisiä vaiheita erikseen. Tarkoituksena on oppia, missä vaiheissa laatuvirheitä helposti syntyy ja miten niitä vältetään. Teoriaan liittyy oppimistehtäviä. Vinkki: Älä käytä selaimen takaisin-nuolta liikkuessasi sivuston sisällä.
Sivuston kieli: 
http://www.edu.fi/oppimateriaalit/leipomo

Näytä enemmän
Leipätiedotuksen kotisivu sisältää tietoa viljan ja leivän tuotannosta, viljatuotteiden merkityksestä ravitsemuksessa sekä viljatuotteiden käytöstä erikoisruokavalioissa.
Sivuston kieli: 
http://www.leipatiedotus.fi

Näytä enemmän
Elintarviketurvallisuusviraston kuluttajatietoa elintarvikkeiden lisäaineista.
Sivuston kieli: 
http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/tietoa+elintarvikkeista/koostumus/elintarvikeparanteet/...

Näytä enemmän
Sivuilla on uutisia, tutkimustietoa ja tapahtumatietoja luonnonmukaisesta maa- ja elintarviketaloudesta kotimaasta ja ulkomailta lisäksi luomuaiheisia linkkejä. Kysy luomusta-palsta ja keskustelualue.
Sivuston kieli: 
http://www.luomu.fi

Näytä enemmän
Oppimateriaali tarjoaa tietoa elintarvikehygieniasta, mikrobiologiasta, ruokamyrkytyksistä ja elintarvikelainsäädännöstä. Aineisto on suunniteltu erityisesti peruskoulu- ja lukio-opetukseen ja sen pohjalta oppilas voi suorittaa Eviran hygieniaosaamistodistuksen eli hygieniapassin. Oppimateriaalista on myös tulostettava versio.
http://www.lupakokata.fi

Näytä enemmän
Maa- ja metsätalousministeriön sivuilla esitellään ministeriön organisaatio ja toiminta, hallinnonalan laitokset ja virastot sekä Suomea koskevat tukimuodot, tukien hakuajat ja -ohjeet. Sivuilla on julkaisulista ja ministeriön tiedotteita, hallinnonalaa koskeva kysymyspalsta sekä Euroopan unioniin liittyviä ohjeita ja säädöksiä.
Sivuston kieli: 
http://www.mmm.fi

Näytä enemmän
Tiedotteita alueilta maatalous, metsätalous, maaseudun kehittäminen, metsästys ja kalastus, eläinlääkintä ja elintarvikkeet
Sivuston kieli: 
http://mmm.fi/tiedotteet

Näytä enemmän
Valion asiakaslehti, myös valikoituja artikkeleita painetusta lehdestä.
Sivuston kieli: 
http://www.valio.fi/maitojame

Näytä enemmän

Sivut