52 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Kahvi-instituutin sivustolla on lähinnä terveydenhuoltoalan ammattilaisille, tutkijoille ja tiedotusvälineille tarkoitettua tutkimustietoa kahvista ja sen terveysvaikutuksista. All about coffee -osio on yleistajuinen.
http://www.coffeeandhealth.org/

Näytä enemmän
Valviran sivuilta voi lukea tupakkateollisuuden tupakkatuotteisiin lisäämistä terveydelle vaarallisista aineista, jotka tekevät tupakkatuotteista houkuttelevampia. Samansisältöisen yleistajuisen sivuston on julkaissut viisitoista Euroopan maata.
Sivuston kieli: 
http://www.valvira.fi/ohjaus_ja_valvonta/tupakka/tuotevalvonta/tupakan_lisaainesosat

Näytä enemmän
Panimo- ja virvoitusjuomateollisuusliiton sivuilta löytyy tietoa juomien markkinoinnista, pakkauksista, ympäristövaikutuksista sekä tilastoja. Sivuilla kerrotaan myös juomien historiasta, raaka-aineista ja valmistuksesta.
Sivuston kieli: 
http://www.panimoliitto.fi/panimoliitto

Näytä enemmän
Information om Alko Oy, dess produkter och service, med bl.a. öppettider och prislista. Möjlighet att söka vin- och ölmärken enligt många egenskaper, t.ex. ursprungsland och pris. Allmän information om alkoholprodukter och alkoholkultur. Tdiskriften Etiketten, som innehåller artiklar om bl.a. vinkultur ingår i webbplatsen. Matrecept kan sökas enligt land och varutyp.
Sivuston kieli: 
https://www.alko.fi/sv/

Näytä enemmän
Tietoa Elintarviketeollisuusliitosta ja Suomen elintarviketeollisuudesta. Liiton tietojen lisäksi Elintarviketeollisuuden tutkimus- ja kehitystoimintaa sekä tilastoja.
Sivuston kieli: 
http://www.etl.fi

Näytä enemmän
Valion asiakaslehti, myös valikoituja artikkeleita painetusta lehdestä.
Sivuston kieli: 
http://www.valio.fi/maitojame

Näytä enemmän
Konsernin suomalainen kotisivu. Tuotetietoa, reseptejä, kuluttajaneuvontaa. Gluteenittomia ja laktoosittomia reseptejä ja tuotelista. Kaupallinen sivusto, mutta asiallista tietoa löytyy.
Sivuston kieli: 
http://www.arla.fi

Näytä enemmän
Oppimateriaaliverkosto: hintalaskut, mittayksiköiden muunnokset, prosenttilaskut, ravintoarvolaskut
Sivuston kieli: 
http://www.edu.fi/oppimateriaalit/elintarvikematematiikkaa

Näytä enemmän
Fakta om choklad, chokladtillverkning, kakaoträd och kakaoodling, inkl. utförlig historik. Citat, recept, kunskapstest och tips för \chokladprovning\. Omfattande länksamling. Privat webbplats.
Sivuston kieli: 
http://www.chokladsajten.com

Näytä enemmän
Oppimateriaali sisältää hygieniaosaamistestissä tarvittavat perustiedot elintarvikkeiden puhtaasta käsittelystä.
Sivuston kieli: 
http://www.edu.fi/oppimateriaalit/purtavaapuhtaasti

Näytä enemmän
EUROGLACES edustaa eurooppalaista jäätelöteollisuutta. Sivuilla on paljon sellaista informaatiota, joka on suunnattu lähinnä jäätelöalalle. Tavallista kuluttajaa kiinnostanee eniten jäätelön ominaisuuksista, historiasta ja valmistuksesta kertova osio.
http://www.euroglaces.eu

Näytä enemmän
Sivulta löytyvät elintarvikkeet aakkosjärjestyksessä, raaka-aineluokittain, ruoankäyttöluokittain, erityisruokavaliot sekä suosituimmat elintarvikkeet.
Sivuston kieli: 
http://www.fineli.fi/foodlist.php?lang=fi

Näytä enemmän
Sivuilla on runsaasti erilaista tietoa kalasta, käsittelyohjeita ja reseptejä.
Sivuston kieli: 
http://www.prokala.fi

Näytä enemmän
Elintarviketurvallisuusviraston kuluttajatietoa elintarvikkeiden lisäaineista.
Sivuston kieli: 
http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/tietoa+elintarvikkeista/koostumus/elintarvikeparanteet/...

Näytä enemmän
Kansanterveyslaitoksen ravitsemusosaston ylläpitämä tietopankki sisältää yli 2000 elintarvikkeen koostumustiedot 54 ravintotekijän osalta. Elintarvikkeet on ryhmitelty aakkosjärjestykseen, raaka-aineluokittain, ruoankäyttöluokittain ja erityisruokavalion mukaan. Ravintotekijät ovat aakkosjärjestyksessä, eniten ja vähiten -valinnalla sekä ruoankäyttöluokittain.
http://www.fineli.fi

Näytä enemmän
Ruokatieto kertoo elintarvikkeista, niiden käytöstä sekä elintarvikealan uutisia. Sivulla on myös ruokaohjeita.
Sivuston kieli: 
http://www.ruokatieto.fi

Näytä enemmän
Oppimateriaali tarjoaa tietoa elintarvikehygieniasta, mikrobiologiasta, ruokamyrkytyksistä ja elintarvikelainsäädännöstä. Aineisto on suunniteltu erityisesti peruskoulu- ja lukio-opetukseen ja sen pohjalta oppilas voi suorittaa Eviran hygieniaosaamistodistuksen eli hygieniapassin. Oppimateriaalista on myös tulostettava versio.
http://www.lupakokata.fi

Näytä enemmän
Suomen maitohygienialiitto valvoo maidon laatua. Liiton kotisivuilta löytyy monipuolista tietoa kuluttajamaidon laadusta, erityisesti bakteerimääristä sekä somaattisten solujen määristä maidossa. Palvelusta löytyvät myös maitoon liittyvät säädökset sekä liiton yhteystiedot, jäsenistö ja johtokunnan kokoonpano.
http://www.maitohygienialiitto.fi

Näytä enemmän
Geenitekniikan lautakunta (GTLK) toimi sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä. Sivuilta löytyy ajankohtaista asiaa, lautakunnan tehtävät ja kokoonpano, tietoa alan lainsäädännöstä, valvonnasta ja direktiiveistä sekä materiaalia toiminnanharjoittajille.
http://www.geenitekniikanlautakunta.fi

Näytä enemmän
Tietohaarukka tarjoaa tilastotietoa elintarvikealan koko ruokaketjusta: alkutuotannosta, elintarviketeollisuudesta ja ruoan kulutuksesta.
Sivuston kieli: 
http://www.ruokatieto.fi/ruokafakta/tietohaarukka-kattaa-suomalaisen-ruokaketjun-pellolta-poytaan

Näytä enemmän
Ruokaoppaassa kerrotaan ruoan ympäristövaikutuksista ja annetaan käytännön vinkkejä arjen vastuullisiin valintoihin.
Sivuston kieli: 
http://wwf.fi/ruokaopas/

Näytä enemmän
Palvelun avulla voi verrata erilaisten ruoka-annosten ympäristövaikutuksia sekä sitä, minkä verran aterian syömällä altistuu erilaisille haitta-aineille, kuten raskasmetalleille tai torjunta-aineille.
Sivuston kieli: 
http://foodweb.ut.ee/Tervetuloa_40.htm

Näytä enemmän
Ruoantuotannon ja kuluttamisen vastuullisuudesta kiinnostuneille tarkoitettu verkkopalvelu tarjoaa tietoa vastuullisesta kuluttamisesta ja liiketoiminnasta sekä niitä tukevista toimenpiteistä.
Sivuston kieli: 
http://www.vastuuverkko.fi/

Näytä enemmän
Kotisivuilla on Maito ja Terveys ry.:n esittely ja tiedotteita, maitotietoutta ja kulutuslukuja, tietoa koulumaidosta, aineistoa kouluille ja päiväkodeille, ruokaohjeita sekä kalsiumtesti. Myös Ravitsemustietous-lehti on luettavissa täältä. Mukana on myös hyviä ravitsemuslinkkejä sekä Maitotytön esittely.
Sivuston kieli: 
http://www.maitojaterveys.fi

Näytä enemmän
Laatuketju.fi sivustoon on koottu tietoa suomalaisesta ruoasta ja ruoan turvallisesta laadusta. Sivustossa kuvataan laadun ketjua, kerrotaan laatujärjestelmistä ja annetaan tietopaketteja aiheesta eri kohderyhmille. Palvelusta löytyy kirjallisuuslista.
Sivuston kieli: 
http://www.laatuketju.fi

Näytä enemmän
Oppimateriaalissa tarkastellaan leivän ja kermavaahdon valmistusprosessia kokonaisuutena ja sen yksittäisiä vaiheita erikseen. Tarkoituksena on oppia, missä vaiheissa laatuvirheitä helposti syntyy ja miten niitä vältetään. Teoriaan liittyy oppimistehtäviä. Vinkki: Älä käytä selaimen takaisin-nuolta liikkuessasi sivuston sisällä.
Sivuston kieli: 
http://www.edu.fi/oppimateriaalit/leipomo

Näytä enemmän
Elintarviketurvallisuusviraston sivuilla esitellään viraston toiminta ja tehtävät. Elintarviketurvallisuusviraston sivut jakaantuvat osiin Kasvituotanto ja rehut, Eläimet ja terveys, Elintarvikkeet sekä Eläintauti- ja elintarviketutkimus. Elintarvikkeet-osasta löytyy tietoa elintarvikevalvonnasta kuluttajille ja elinkeinonharjoittajille. Kuluttajasivuilla on tietoa ruokamyrkytyksen välttämisestä ja ruokien säilyttämisestä, pakkausmerkinnöistä ja luomutuotteista.
Sivuston kieli: 
http://www.evira.fi

Näytä enemmän
GMO-vapaa Suomi tutkii geenimanipuloituja elintarvikkeita kriittiseltä kannalta.
Sivuston kieli: 
http://www.gmovapaa.fi

Näytä enemmän
WHO :n vastauksia muuntogeenisiä elintarvikkeita koskeviin kysymyksiin. Niissä käsitellään elintarvikkeiden geenimuuntelun tekniikkaa, riskejä, turvallisuuden kysymyksiä sekä päähuolia ihmisen terveyden kannalta.
Sivuston kieli: 
http://www.who.int/foodsafety/areas_work/food-technology/faq-genetically-modified-food/en/

Näytä enemmän

Sivut