Sosiaaliturva

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Suomi on kehittynyt sadassa vuodessa köyhästä ja maatalousvaltaisesta maasta pohjoismaiseksi hyvinvointivaltioksi. Sarjakuvatarina Valtasten suvun vaiheista tuo esille elinehdot eri vuosikymmenillä sekä vähittäisen kehityksen kohti parempia elämän edellytyksiä ja turvatumpaa elämää.
Sivuston kieli: 
http://hdl.handle.net/10138/229393

Näytä enemmän
Sanastoon on koottu lähes 500 Kelan etuuksiin liittyvää käsitettä ruotsinkielisine vastineineen. Sanasto on tarkoitettu apuvälineeksi esimerkiksi lainvalmistelijoille, tiedottajille, toimittajille ja kääntäjille.
Sivuston kieli: 
https://www.kela.fi/kelan-termit

Näytä enemmän
Sivuilta löytyy tietoa etuuksista: asumistuesta, eläketurvasta, perhe-etuuksista, sairausvakuutuksesta, sotilasavustuksista, työttömyysturvasta ja vammaisetuuksista. Palvelussa voi asioida sekä seurata ajankohtaistiedotteita ja tilastoja.
Sivuston kieli: 
https://www.kela.fi/

Näytä enemmän
Tietotarjotin kokoaa yhteen Kelan tuottamaa tutkimus- ja tilastotietoa sekä tähän tietoon pohjautuvia analyysejä ja tutkimuksia. Tarjolla on tietoa kokonaisuuksina ja sitä on saatavilla valtakunnallisesta, alueellisesta ja paikallisesta näkökulmasta.
Sivuston kieli: 
https://tietotarjotin.fi/

Näytä enemmän
Kelasto on Kelan tilastotietokanta, josta saa tilastotietoja Kelan etuuksien saajista sekä maksetuista ja keskimääräisistä etuuksista.
Sivuston kieli: 
https://tietotarjotin.fi/tilastodata/2051231/tilastotietokanta-kelasto

Näytä enemmän