Sosiaaliturva

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Sosiaali- ja terveysministeriön kokonaisuuteen on koottu tiedot tuista ja tukipalveluista, joita on tarjolla ikääntyneille. Näitä ovat kuntoutus, palvelutarpeiden arviointi, veteraanipalvelut, asumispalvelut, kotipalvelut, laitoshoito, omaishoito sekä tietopaketit muistisairauksista.
Sivuston kieli: 
https://stm.fi/ikaantyneiden-palvelut

Näytä enemmän
Tietoa eri alojen ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään läheisensä menettäneitä. Sivuille on koottu välineitä kohtaamisiin sekä palveluja, joita sureville on tarjolla. Työyhteisöille on osio, jossa käsitellään mm. sitä, miten varautua työntekijöidensä kohtaamiin menetyksiin ja miten tukea surevaa työntekijää.
Sivuston kieli: 
https://www.surevankohtaaminen.fi/

Näytä enemmän
Palveluun on koottu tietoa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden tilasta, tarpeesta, laadusta, vaikuttavuudesta ja kustannuksista hyvinvointialueittain ja kunnittain.
Sivuston kieli: 
https://sotekuva.fi/fi/#/chart?regionCategory=HYVINVOINTIALUE&freeze=false&sortByYear=false&absValue...

Näytä enemmän
Oppaaseen on koottu tietoa pitkäaikaissairaiden ja vammaisten henkilöiden sekä ikääntyneiden henkilöiden sosiaaliturvasta ja palveluista. Tavoitteena on tarjota yhdestä paikasta selkeää ja ajantasaista tietoa sosiaaliturvasta.
Sivuston kieli: 
https://sosiaaliturvaopas.fi

Näytä enemmän
Kirjassa käsitellään sosiaalista kuntoutusta ja sen toteuttamisen toimintatapoja. Sosiaalisella kuntoutuksella tarkoitetaan toimintaa, joka vahvistaa ihmisten sosiaalista toimintakykyä, ehkäisee syrjäytymistä ja lisää osallisuutta yhteiskuntaan ja työelämään.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-493-307-0

Näytä enemmän