Nykyarkkitehtuuri

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
20 osumaa haulle. Näytetään 1 - 20 tulosta.
Etusivulla näkyvät Fumihiko Makin ja hänen toimistonsa uusimmat projektit, Project-osiossa on täydellinen luettelo heidän töistään, osasta kohteista on valokuva ja lyhyt esittely. Sivulla on myös mm. Fumihiko Maki lyhyet elämäkertatiedot ja julkaisu- ja palkintoluettelot.
http://www.maki-and-associates.co.jp

Näytä enemmän
USAn Kongressin kirjaston näyttely viidestä, aikaansa edellä olleista arkkitehtuuriprojektista (Gordon Strong Automobile Objective, Lake Tahoe Summer Colony, Doheny Ranch Development, A. M. Johnson Desert Compound ja San Marcos in the Desert)
http://lcweb.loc.gov/exhibits/flw

Näytä enemmän
En arkitekturguide om användning av trä i nutida arkitektur. Många olika projekt från hela världen presenteras med rikligt med bilder och text på danska.
Sivuston kieli: 
http://arkitrae.dk

Näytä enemmän
Berliinin juutalainen museo esittelee museon näyttelyjä, kokoelmiaan ja muuta toimintaansa, museon arkkitehtuuria ja lyhyesti myös arkkitehti Daniel Libeskindin.
Sivuston kieli: 
https://www.jmberlin.de/

Näytä enemmän
Le Corbusier'n arkkitehtuuria käsittelevällä sivulla kerrotaan taiteilijan teoksista ja arkkitehtuurin piirteistä. Myös kuvataide ja huonekalutaiteesta on tietoja.
Sivuston kieli: 
https://www.lescouleurs.ch/en/the-colours/le-corbusier/

Näytä enemmän
Kuvia ja kuvausta Bauhausista, taiteilijoista ja taiteesta: arkkitehtuurista, valokuvauksesta, kuvataiteesta, veistostaiteesta, näyttämötaiteesta, huonekalutaiteesta, sekä designista.
Sivuston kieli: 
https://www.bauhauskooperation.com/knowledge/

Näytä enemmän
Suppeahko, mutta selkeä sivusto sopii johdatukseksi Charles ja Ray Eamesin työhön.
Sivuston kieli: 
https://www.eamesoffice.com/

Näytä enemmän
Parhaiten ehkä huonekaluistaan tunnetun pariskunnan laajaa ja monipuolista suunnittelutyötä esittelevä näyttely. Sisältää tietoa elämästä ja uran vaiheista sekä paljon valokuvia, diaesityksiä, piirroksia ym. aineistoa.
Sivuston kieli: 
https://www.loc.gov/exhibits/eames/

Näytä enemmän
Näyttely kertoo arkkitehti Walter Gropiuksen perustaman taideoppilaitoksen historiasta, opetussuunnitelmista, pedagogiikasta, opiskelijoista sekä taiteilijoista. Näyttelyssä tutustuaan mm. värejä, muotoja ja materiaaleja koskeviin näkemyksiin ja periaatteisiin. Sivuilla on interaktiivisia harjoituksia, jotka havainnollistavat Bauhausin taide- ja muotoilupedagogiikkaa.
Sivuston kieli: 
https://www.getty.edu/research/exhibitions_events/exhibitions/bauhaus/new_artist/

Näytä enemmän
Venetsialaissyntyisen arkkitehdin elämäkertatietoja, häntä käsittelevä essee ja kuvia töistä.
Sivuston kieli: 
http://www.studiocleo.com/gallerie/scarpa/works.html

Näytä enemmän
Puolalaissyntyisen arkkitehdin biografia, palkinnot, projektit ja artikkeleita hänen työstään.
Sivuston kieli: 
https://libeskind.com/

Näytä enemmän
Fallingwater on vesiputouksen päälle rakennettu talo, jonka Frank Lloyd Wright suunnitteli pittsburghilaiselle kauppiasperheelle. Upeaa rakennusta ja sitä ympäröivää luontoa hienosti esittelevä sivusto sisältää muun muassa virtuaalikierroksia, historiaa, kuvamateriaalia ja tietoa vierailijalle.
Sivuston kieli: 
https://fallingwater.org/

Näytä enemmän
Arkkitehti Norman Fosterin toimisto on suunnitellut mm. Millaun tiesillan Ranskassa, Lontoon kaupungintalon ja Frankfurtissa sijaitsevan Commerzbankin toimiston, joka on Euroopan korkein rakennus ja maailman ensimmäinen ekologinen toimistotorni. Rakennukset ja muut työt on järjestetty tyypin ja sijainnin mukaan sekä aakkos- ja aikajärjestykseen.
Sivuston kieli: 
http://www.fosterandpartners.com/

Näytä enemmän
Maailmankuulun arkkitehdin henkilöhistoriaa ja töiden esittelyä sekä Wright-arkkitehtuuripolun kuvaus.
Sivuston kieli: 
https://wrightinwisconsin.org/

Näytä enemmän
Tietoa Frank Lloyd Wrightista sekä hänen arkkitehtuuristaan.
Sivuston kieli: 
https://www.flwright.org/

Näytä enemmän
Maailman korkeimmaksi mainittu tiesilta ylittää Tarn-joen eteläranskalaisen Millaun kaupungin kohdalla. Sillan ajotie on 270 metrin korkeudella ja sen korkein kohta yltää yli 300 metriin. Sillan virallisella sivulla valotetaan rakennusprosessia ja käytettyä teknologiaa. Turistille on tarjolla tärkeää tietoa moottoritie A75:n levähdyspaikoista sekä Millaun alueen erityispiirteistä ja käyntikohteista. Sivu on ranskaksi ja englanniksi.
Sivuston kieli: 
https://www.leviaducdemillau.com/fr

Näytä enemmän
Säätiö perustettiin alunperin hoitamaan Mies van der Rohen Barcelonan maailmannäyttelyyn 1929 suunnitteleman Saksan paviljongin uudelleenrakentamista. Valmistumisen jälkeen säätiö on tehnyt paviljongin toimintaa tunnetuksi ja vaalinut nykyarkkitehtuurista käytävää kansainvälistä keskustelua. Sivulla on tietoa paviljongin toiminnasta ja arkkitehtuuripalkinnoista, joiden jakamiseen säätiö osallistuu.
Sivuston kieli: 
https://miesbcn.com/

Näytä enemmän
Arkkitehtuuripalkinnon sivulla on palkittujen elämäkertatietoja, esseitä arkkitehdeistä, kuvia töistä sekä palkintoraadin lausunto.
Sivuston kieli: 
https://www.pritzkerprize.com

Näytä enemmän
Ruotsalaisen arkkitehdin Gert Wingårdhin toimiston sivustolla on kuvia ja informaatiota toimiston projekteista sekä tietoa Wingårdhista itsestään.
Sivuston kieli: 
https://www.wingardhs.se/

Näytä enemmän