81 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Spotify tarjoaa musiikkia kuunneltavaksi. Maksullinen palvelu.
Sivuston kieli: 
https://www.spotify.com/fi/

Näytä enemmän
Musiikkiaineistojen yhteistietokanta sisältää tiedot kotimaisista nuoteista vuodesta 1977 alkaen, kotimaisista äänitteistä vuodesta 1901 alkaen.
Sivuston kieli: 
https://kansalliskirjasto.finna.fi/kansalliskirjastofikka/Search/Results?limit=0&hiddenFilters%5B%5D...

Näytä enemmän
Fennosta voi hakea tietoja suomalaisista äänitteistä esittäjän, sanoittajan, säveltäjän, sovittajan, salanimen tai vuoden mukaan.
Sivuston kieli: 
https://fenno.musiikkiarkisto.fi/

Näytä enemmän
Täällä voi lukea Musiikkiarkiston julkaisemia kirjoja, jotka käsittelevät suomalaista populaarimusiikkia ja sen tekijöitä. Tarjolla on e-kirjoja äänilevyn historiasta, pophistoriasta, viihdemusiikista, jazzista sekä säveltäjistä ja muusikoista.
Sivuston kieli: 
https://www.musiikkiarkisto.fi/oa/

Näytä enemmän
Suomen musiikintekijöiden etujärjestö antaa tietoa, opastusta ja neuvontaa musiikintekijöille alalla kehittymisessä, taloudellisesti ja ammatillisesti, sekä esim. sopimusneuvontaa, ohjeita työn hinnoitteluun tai osuuksien jakosuhteiden järjetämiseen. Täsmätunti-palvelussa voi varata ajan konkreettiseen opastukseen.
Sivuston kieli: 
https://musiikintekijat.fi/

Näytä enemmän
Yle Areenalle lähetettävät ja taltioidut musiikkiohjelmat sekä -esitykset.
Sivuston kieli: 
https://areena.yle.fi/audio/ohjelmat/30-149

Näytä enemmän
Helmet.fi musiikkivinkit sisältävät musiikkisuosituksia, tapahtumia ja soittovinkkejä.
Sivuston kieli: 
https://www.helmet.fi/fi-FI/Tapahtumat_ja_vinkit/Vinkit?filter=Musiikki

Näytä enemmän
Kirjassa tarkastellaan työväen taidetta ja kulttuuritoimintaa Suomessa 1800-luvulta alkaen. Artikkelikokoelmassa käsitellään muun muassa musiikkia, teatteria, kirjallisuutta ja kuvataidetta. Kulttuuritoiminnan merkitystä työväestölle pohditaan mm. huvin, yhteiskunnallisen keskustelun ja poliittisen liikehdinnän näkökulmista.
Sivuston kieli: 
http://hdl.handle.net/10138/319634

Näytä enemmän
Helsingin yliopiston musiikkitieteen ainejärjestön lehti, jossa julkaistaan juttuja musiikkielämän eri osa-alueilta, opiskelijaelämästä sekä yleisistä kulttuuriaiheista.
Sivuston kieli: 
https://issuu.com/synkooppi

Näytä enemmän
Suomen Musiikkikirjastoyhdistys on julkaissut osan yhtenäistettyjen nimekkeiden ohjeluetteloista verkkoversioina. Luettelot ovat käytettävissä erilaisina tiedostomuotoina (pdf, word).
Sivuston kieli: 
https://www.musiikkikirjastot.fi/tiedonhaunavuksi/saveltajien-teosluetteloita-kirjastojen-tapaan/

Näytä enemmän
Täällä esitellään uusia tapoja kuunnella, esittää, säveltää ja tuottaa musiikkia. Sivustolla on tietoa erilaisten laitteiden toiminnoista, musiikkiohjelmista ja -sovelluksista sekä studio- ja äänitekniikasta.
Sivuston kieli: 
https://emute.edu.fi/

Näytä enemmän
Suomen musiikkielämän ilmiöitä, uutisia ja musiikintekijöitä, musiikin tuottamisen ja viennin edistämistä. Music Finland esittelee in nuotisto välittää suomalaista kustantamatonta nuottimateriaalia kotimaassa ja kansainvälisesti.
Sivuston kieli: 
https://musicfinland.fi/

Näytä enemmän
Aikakauslehti Musiikki on musiikintutkimuksen alan vertaisarvioitu tieteellinen julkaisu. Lehdessä julkaistaan artikkeleita suomalaisen musiikintutkimuksen alalta.
Sivuston kieli: 
https://musiikki.journal.fi/

Näytä enemmän
Musiikkikirjastot.fi esittelee musiikkikirjastojen vinkkejä ja verkkopalveluja. Sieltä löytyy tiedonhaun apuvälineitä, blogeja (Levyhyllyt, Musiikki kuuluu kaikille) ja uutisia. Sivustolla toimivassa Kysy musiikista -palvelussa voi esittää musiikkiaiheisia kysymyksiä, joihin vastaavat asiantuntijat.
Sivuston kieli: 
https://www.musiikkikirjastot.fi/

Näytä enemmän
Suomen virallinen lista on Musiikintuottajat IFPIn viikoittain julkaisema tilasto Suomen myydyimmistä äänitteistä. Listoja julkaistaan albumeista, singleistä ja radiosoittolistoista.
Sivuston kieli: 
https://www.ifpi.fi/lista/

Näytä enemmän
Taideyliopiston Sibelius-Akatemian verkkosivut sisältävät tiedot yliopiston opetuksesta, organisaatiosta, konserteista ja kansainvälisestä toiminnasta.
Sivuston kieli: 
https://www.uniarts.fi/yksikot/sibelius-akatemia/

Näytä enemmän
Suomen ääni- ja kuvatallennetuottajien tilastot perustuvat jäsenyhtiöiden kuukausittain ilmoittamaan äänitemyyntiin. Niihin sisältyvät kuukausittaiset yhteenvedot äänitemyynnistä ja markkinaosuuksista, listat Suomen kaikkien aikojen myydyimmistä koti- ja ulkomaisista äänitteistä, äänitealan kokonaismarkkina-arvio ja vuosittainen äänitteiden tukkumyynti. Tilastosivut ovat osa laajempaa ÄKT ry:n sivustoa.
Sivuston kieli: 
https://www.ifpi.fi/tutkimukset-ja-tilastot/tilastot/

Näytä enemmän
Täältä voi katsoa, missä ja milloin järjestetään Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuuksia.
Sivuston kieli: 
https://www.kauneimmatjoululaulut.fi/

Näytä enemmän
Riffi on musiikkitekniikan erikoislehti, jonka verkkoversio on ilmestynyt v:sta 1997. Aihealueena ovat soittimet sekä äänentoisto- ja -tallennustekniikka. Lehti julkaisee laite-, soitin- ja musiikkiohjelmistotestejä.
Sivuston kieli: 
https://riffi.fi/

Näytä enemmän
Soittimien nimiluettelo musiikin tiedonhaun ja luetteloinnin apuvälineeksi. Useista, varsinkin harvinaisemmista etnomusiikin soittimista annetaan myös lyhyt luonnehdinta. Ontologia sisältää myös populaarimusiikissa käytetyt soitinnimien lyhenteet.
Sivuston kieli: 
https://finto.fi/seko/fi/

Näytä enemmän
Tekijänoikeusjärjestö Gramex ry:n toiminta ja tehtävät pääpiirteissään. Myös otteita tekijänoikeuslaista ja tietoja äänitteen julkisesta esittämisestä ja kopioinnista. Esittävän säveltaiteen edistämiskeskus ESEK ry:n toiminnan esittely. Gramex-lehden artikkeleita vuoden 1998 alusta.
Sivuston kieli: 
https://www.gramex.fi/

Näytä enemmän
FAME musiikkimuseo tuo esiin suomalaista musiikkia, muusikkoja ja musiikkielämää laidata laitaan.
Sivuston kieli: 
https://musiikkimuseofame.fi/

Näytä enemmän
Täällä voi kuunnella Ylen arkistojen musiikkiesityksiä, konsertteja, studiotuotantoja ja radio-ohjelmia. Edustettuina ovat eri musiikinlajit taidemusiikista viihteeseen. Soiva arkisto kertoo myös tarinoita taiteilijoista. Mukana ovat suomalaisen säveltäjät, sanoittajat, sovittajat, solistit, kuorot ja orkesterit. Äänitteiden valikoimaa täydennetään jatkuvasti, ja palveluun on tulossa myöhemmin myös filmejä ja televisio-ohjelmia.
Sivuston kieli: 
https://areena.yle.fi/audio/ohjelmat/57-52YW4vkOg

Näytä enemmän
Finnassa voi tutustua Åbo Akademin säätiön taidekokoelmiin sekä säätiön hallinnoimien Ett Hem -museon, Sibelius-museon ja taiteilijakoti Casa Haartmanin aineistoihin.
Sivuston kieli: 
https://saa.finna.fi/?lng=fi

Näytä enemmän
Annika Tammela on selvittänyt tutkimuksessaan, miten ikääntyneet suhtautuvat lauluihin, joita he ovat kuulleet ja laulaneet kansakouluvuosinaan. Tutkimukseen osallistuneet henkilöt kävivät kansakoulua vuosien 1945-1959 välisenä aikana.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-39-8993-4

Näytä enemmän
Taideyliopiston videokanava esittää opiskelijoiden ja henkilökunnan konsertteja, esityksiä, luentoja ja muita tapahtumia suorina lähetyksinä ja videotallenteina.
Sivuston kieli: 
https://www.youtube.com/channel/UChhYbbQnycWNe45uKiRPkag

Näytä enemmän
Viulisti Eeva Oksala on tutkinut oman esiintyjyytensä kasvuprosessia ja siihen vaikuttaneita tekijöitä.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-329-101-0

Näytä enemmän
Täällä voi kuunnella Kansalliskirjaston digitoimia tekijänoikeusvapaita kotimaisia äänitteitä.
Sivuston kieli: 
https://www.doria.fi/handle/10024/66373

Näytä enemmän
Helsingin kaupunginorkesteri johdattaa klassisen musiikin pariin. Täällä esitellään taidemusiikin aikakaudet, musiikin eri elementit ja orkesterin soitinryhmät. Sinfoniakonsertin, sinfonisten teosten ja teosten osien rakenteeseen tutustutaan myös. Korvan kunto-ohjelman avulla voi harjoitella kuuntelemista.
Sivuston kieli: 
https://helsinginkaupunginorkesteri.fi/fi/opi-kuuntelemaan-klassista

Näytä enemmän

Sivut