Apurahat

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
4 osumaa haulle. Näytetään 1 - 4 tulosta.
Opetushallituksen verkkosivut tarjoavat tietoa koulutuksen kehittämisestä, kansainvälistymisestä, opiskelija-, harjoittelija- ja virkailijavaihdosta, apurahoista sekä EU:n kulttuuri-, koulutus- ja nuoriso-ohjelmista.
Sivuston kieli: 
https://www.oph.fi/fi/kehittaminen-ja-kansainvalisyys

Näytä enemmän
Taiteen edistämiskeskuksen sivuilta löytyvät eri taidetoimikuntien tehtävät, jäsenet ja toimikunnan tuottamaa taide- ja kulttuuripolitiikan alan tutkimusmateriaalia sekä tietoja valtion taidetoimikuntien ja taiteen keskustoimikunnan jakamista apurahoista.
Sivuston kieli: 
https://www.taike.fi/

Näytä enemmän
Tietoja Museoviraston organisaatiosta,toiminnoista ja julkaisuista sekä Kansallismuseosta ja muista viraston alaisista museoista ja linnoista. Kotisivulta pääsee tutustumaan arkeologiseen ja arkkitehtuuriseen kulttuuriperintöön sekä merenkulun historiaan. Tiedot viraston kirjastosta, arkisto- ja tietopalveluista, alaan liittyvistä avustuksista, luvista, laeista, kansainvälisistä järjestöistä, museoiden tietojärjestelmista. Linkkejä tietokantoihin.
Sivuston kieli: 
https://www.museovirasto.fi

Näytä enemmän
Rahasto tukee taidealalla asemansa jo vakiinnuttaneiden toimijoiden työskentelyn ja kasvun edellytyksiä. Tarkoituksena on parantaa taiteen asemaa sekä ylläpitää sen merkityksellisyyttä yhteiskunnassa. Sivuilla on ohjeita tuen hakemiseen.
Sivuston kieli: 
https://www.uudetklassikot.fi/

Näytä enemmän