Apurahat

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
Opetushallituksen verkkosivut tarjoavat tietoa koulutuksen kehittämisestä, kansainvälistymisestä, opiskelija-, harjoittelija- ja virkailijavaihdosta, apurahoista sekä EU:n kulttuuri-, koulutus- ja nuoriso-ohjelmista.
Sivuston kieli: 
https://www.oph.fi/fi/kehittaminen-ja-kansainvalisyys

Näytä enemmän
Suomen Lääketieteen Säätiön tarkoituksena on tukea maan lääketieteellistä tutkimustyötä ja koulutusta.
Sivuston kieli: 
https://laaketieteensaatio.fi/

Näytä enemmän
Nobel Foundation kuvaa Nobelin palkinnot, niiden myöntämisperusteet ja saajat sekä rakennettaan ja toimintaansa.
Sivuston kieli: 
https://www.nobelprize.org/

Näytä enemmän
Fulbright Center on akateemiseen kulttuurivaihtoon keskittynyt organisaatio, jonka toimintaa rahoittavat Suomen kulttuuri- ja opetusministeriö, Yhdysvaltain ja Kanadan valtiot sekä Suomen ja Yhdysvaltain hallitusten perustama tukisäätiö. Sivuilta löytyy tietoa Fulbright Centerin stipendiohjelmista ja sijoituspalveluista, kansainvälisestä englanninkielen testistä (TOEFL) sekä muista näiden valtioiden alueelle pyrkiviltä opiskelijoilta usein vaadituista testeistä.
Sivuston kieli: 
https://www.fulbright.fi/

Näytä enemmän
Taiteen edistämiskeskuksen sivuilta löytyvät eri taidetoimikuntien tehtävät, jäsenet ja toimikunnan tuottamaa taide- ja kulttuuripolitiikan alan tutkimusmateriaalia sekä tietoja valtion taidetoimikuntien ja taiteen keskustoimikunnan jakamista apurahoista.
Sivuston kieli: 
https://www.taike.fi/

Näytä enemmän
Skandinaavista kulttuuria- ja opiskelijavaihtoa edistävällä järjestöllä on mm. laaja stipendi- ja apurahaohjelma sekä harjoittelijaohjelma.
Sivuston kieli: 
https://www.amscan.org

Näytä enemmän
Tietoja Museoviraston organisaatiosta,toiminnoista ja julkaisuista sekä Kansallismuseosta ja muista viraston alaisista museoista ja linnoista. Kotisivulta pääsee tutustumaan arkeologiseen ja arkkitehtuuriseen kulttuuriperintöön sekä merenkulun historiaan. Tiedot viraston kirjastosta, arkisto- ja tietopalveluista, alaan liittyvistä avustuksista, luvista, laeista, kansainvälisistä järjestöistä, museoiden tietojärjestelmista. Linkkejä tietokantoihin.
Sivuston kieli: 
https://www.museovirasto.fi

Näytä enemmän
The Pulitzer Prizes -sivusto sisältää listan kuluvana vuonna Pulitzer-palkinnolla palkituista journalisteista ja kirjailijoista. Lista sisältää myös perustelut valinnoille. Aikaisempien vuosien palkinnonsaajia voi hakea hakuohjelmalla tai aikajanan avulla. Sivuilla kerrotaan myös palkinnon perustajasta, Joseph Pulitzerista, sekä palkintojen historiasta.
Sivuston kieli: 
https://www.pulitzer.org/

Näytä enemmän
Euroopan komission kulttuurin ja kulttuuriperinnön suojelun ohjelma ja edistämistoimien esittely.
Sivuston kieli: 
https://ec.europa.eu/culture/

Näytä enemmän
Media-ohjelma on Euroopan unionin tukiohjelma, jonka tavoitteena on vahvistaa ja kehittää audiovisuaalista ohjelmateollisuutta Euroopassa. Sivulla on tietoa ohjelmasta, jaossa olevista tuista ja mm. hakulomakkeita.
Sivuston kieli: 
https://mediadesk.fi/

Näytä enemmän
Jenny ja Antti Wihurin rahasto on riippumaton yleishyödyllinen suomalainen säätiö, joka tukee apurahoin tieteen, taiteen ja yhteiskunnallisen toiminnan hankkeita.
Sivuston kieli: 
https://wihurinrahasto.fi/

Näytä enemmän