Osuustoiminta

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
5 osumaa haulle. Näytetään 1 - 5 tulosta.
Opas osuuskunnan perustamista harkitsevalle tai sitä jo suunnittelevalle sekä kaikille, joita osuuskunta yritysmuotona kiinnostaa. Oppaassa käsitellään toiminnan onnistumisen edellytyksiä, taloutta, markkinointia, verotusta, vakuutusturvaa, hallintoa jne.
Sivuston kieli: 
https://perustajanopas.pellervo.fi/

Näytä enemmän
Pellervo andelsförbund ger information om hur man går tillväga för att grunda ett andelslag och instruktioner för uppgörande av ett andelslags stadgar.
Sivuston kieli: 
https://pellervo.fi/sv/

Näytä enemmän
Osuustoiminnan talousmedia on taloudellisen yhteistoiminnan ammattilehti, joka on suunnattu pellervolaisten yritysten omistaja- ja liikkeenjohdolle.
Sivuston kieli: 
https://otlehti.pellervo.fi/

Näytä enemmän
Digikirjastossa on julkaistu suomalaisen osuustoiminnan keskeisiä teoksia sekä osuustoimintaan liittyviä tutkimuksia, väitöskirjoja ja opinnäytetöitä.
Sivuston kieli: 
https://pellervo.fi/tietoa-osuustoiminnasta/digikirjasto/

Näytä enemmän
Osuustoimintakeskus Pellervo on osuustoiminnallisten yritysten valtakunnallinen palvelu- ja etujärjestö. Seuran kotisivulta jäsenyritykset voivat käyttää edullisesti Pellervon monipuolisia yrityspalveluja. Sivut sisältävät Pellervon toiminnan esittelyn, yhteyshenkilöt ja yhteystiedot sekä seuran toimintasuunnitelman ja toimintakertomuksen. Sivuilla on myös osuustoimintaan liittyviä uutisia sekä linkit seuran palveluyhteisöihin ja jäsenyrityksiin.
Sivuston kieli: 
https://pellervo.fi/

Näytä enemmän