11 osumaa haulle. Näytetään 1 - 11 tulosta.
Gardberg Center är ett lokalhistoriskt utvecklingscentrum i Raseborg med uppgift att sammanföra hobbyhistoriker och yrkesforskare. På hemsidan beskrivs föreningens verksamhet och målsättningar.
http://www.gardbergcenter.hembygd.fi/wigwam/

Näytä enemmän
Sivuilla voi tutustua yhdistykseen, joka uudella otteella tarttuu paikallishistoriaan ja sitä kautta osallistuu Karjaan ja lähialueen aatteelliseen toiminnan kehitykseen.
Sivuston kieli: 
http://www.progardberg.karis.fi/index.html

Näytä enemmän
Verkkosivut esittelevät seikkaperäisesti Nummelan paikallishistoriaa.
Sivuston kieli: 
http://www.helsinki.fi/kansalaismuisti/nummela/

Näytä enemmän
Virtuaalimuseossa on mahdollisuus tutustua puukaupungin vanhoihin rakennuksiin. Näyttely esittelee porvaristalon, valokuvaamon ja Snappertunan talomuseon ulkorakennuksineen.
Sivuston kieli: 
http://www.ekenas.fi/virtualmuseum/index.html

Näytä enemmän
Lohjan historiaa, historiallisia karttoja ja kuvia, linkkejä muille lohjalaisten historiaa käsitteleville sivuille. Sivuilla julkaistaan täydentyvästi tekijälle vuosien aikana kertynyttä Lohjan historiaa koskevaa aineistoa sekä muualla julkaisemattomia tai vaikeasti tavoitettavia kirjoituksia.
Sivuston kieli: 
http://www.sci.fi/~torstis/lohja/valikko.htm

Näytä enemmän
I Borgå vykort hittar man en del äldre vykort och fotografier från Borgå. Nästan alla postkort är från tiden före andra världskriget, några nyare finns med som visar sådant som kommit till senare eller som inte längre finns kvar idag. Sidorna uppdateras nästan varje månad, med fler kort och mera information om motiven. För tillfället finns det ungefär 1300 kort med på sidorna.
http://www.helenius.net/vykort/borga/

Näytä enemmän
Arkeologian harrastajien laatima sivusto Kymijokilaakson rautakautisesta asutuksesta.
Sivuston kieli: 
http://rautakymi.fi/Karttasivu.html

Näytä enemmän
Osuusliike Elannon kuvakokoelman lähes 3000 valokuvaa esittelevät eilispäivän Helsinkiä, katunäkymiä, lähiöitä ja kaupungin arkea. Kuvia on myös mm. myymälöistä, leipätehtaasta ja etiketeistä. Kuvia saa ladata ja käyttää vapaasti, mutta kuvaajan nimi ja Helsingin kaupunginmuseo on mainittava.
Sivuston kieli: 
https://hkm.finna.fi/elanto/

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua Pornaisten ensimmäisen yleisen kirjaston, Porneesin lainakirjaston kokoelmasta digitoituun kirjavalikoimaan sekä 1920 – 1950-luvuilla otettuihin valokuviin.
Sivuston kieli: 
http://www.sanapaltti.fi/

Näytä enemmän
Täällä voi tutustua Mäntsälän kirjaston digitoimiin kotiseutuaineistoihin. Mukana on mm. koulujen historiaa, harrastusseurojen historiikkeja, tietoa Mäntsälän kartanoista ja kunnalliskertomuksia.
Sivuston kieli: 
http://digi.kirjastot.fi/collections/show/51

Näytä enemmän