17 osumaa haulle. Näytetään 1 - 17 tulosta.
National Geographic esittelee kuningaskobran luonnollisessa koossaan.
http://www.nationalgeographic.com/features/97/kingcobra/index-nn.html

Näytä enemmän
Tietokantaan on koottu tietoa matelijoista. Sen tarkoitus on toimia taksonomisen aineiston lähteenä, josta löytyvät kaikki nykyisin elävät matelijalajit. Sivuilta löytyy tietoa ja kuvia matelijalajeista systemaattisesti järjestettynä. Hakea voi myös hakulomakkeella.
Sivuston kieli: 
http://www.reptile-database.org

Näytä enemmän
Maailman luonnonsäätiö WWF esittelee Ecuadorin kilpikonnasaaria.
Sivuston kieli: 
http://www.worldwildlife.org/galapagos

Näytä enemmän
Ankaranassa, Madagascarin pohjoisosassa elää harvinaisia makeja ja luolissa asustavia krokotiilejä. Sivulla tutustutaan Ankaranaan ja kerrotaan Madagascarin asukkaiden uskomuksiin. Interaktiivisissa osiossa selviää missäpäin maailmaa krokotiilieläinten lahkoon kuuluvat 23 lajia asustavat sekä mistä Niilin krokotiili on tehty.
http://www.pbs.org/wgbh/nova/croccaves

Näytä enemmän
Mikä on krokotiilien eloonjäämiskamppailun salaisuus. Kuinka on mahdollista, että nämä matelijat ovat eläneet ainakin 240 miljoonaa vuotta lähes muuttumattomina? Lue Nova Onlinen kiintoisa raportti.
http://www.pbs.org/wgbh/nova/crocs

Näytä enemmän
Monipuolista tietoa luonnonvaraisista ja lemmikkikilpikonnista, niiden suojelusta ja hoidosta, myös kuva-arkisto.
http://www.tortoise.org

Näytä enemmän
Ohjelmasarjan oheissivuston aiheita ovat Komodolla ja sen lahisaarilla elävä jättiläislisko, Komodon varaani, merenalaisista tulivuorenpurkauksista vuonna 1930 syntynyt saari, Anak Krakatau sekä saariryhmän luonnon ainutlaatuinen monimuotoisuus.
http://www.pbs.org/wildindonesia

Näytä enemmän
Linkkihakemiston aiheena ovat matelijat ja sammakkoeläimet. Uusimmat päivitykset ovat vuodelta 2008.
http://www.baskingspot.com

Näytä enemmän
Koululaisille suunnatut sammakkosivut sisältävät sammakkoesittelyjä, tarinoita, verkkonäyttelyitä ja puuhaa.
http://www.exploratorium.edu/frogs

Näytä enemmän
Matelijaharrastajien sivustilla on satoja artikkeleita, tuhansia kuvia ja karttoja
http://www.kingsnake.com

Näytä enemmän
Hämeenlinnassa sijaitsevan Trooppisen eläintalon kotisivulta löytyy esittelyjä ja kuvia mm. erilaisista käärmeistä, liskoista ja hämähäkeistä.
http://www.tropicario.com

Näytä enemmän
Yhdistyksen kotisivulta löytyy tietoa yhdistyksen toiminnasta, yhdistyksen julkaiseman Herpetomania-lehden aikaisempien numeroiden sisällysluetteloita sekä aiheeseen liittyviä linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.herpetomania.fi

Näytä enemmän
Sivuilla esitellään matelijoiden lahko krokotiilit, johon kuuluvat alligaattorien, gaviaalien ja krokotiilien suvut. Tietoa mm. krokotiilien morfologiasta, evoluutiosta, levinneisyydestä ja elintavoista. Uhanalaisista lajeista ja niiden suojelusta kerrotaan myös. Lajilistassa kuvia ja tietoja kaikista nykyisin elävistä lajeista.
http://crocodilian.com

Näytä enemmän
Kreikan merikilpikonnien suojelujärjestön sivulla on toimintatietojen yms. lisäksi myös luku merikilpikonnan biologiasta ja elinympäristön hoidosta.
Sivuston kieli: 
http://www.archelon.gr

Näytä enemmän
Sammakkoeläinten biologiaa, Suomen sammakkoeläimet, sammakkoeläinten suomalaiset nimet, salamantereiden ja sammakoiden lajiesittelyjä ja sammakot lemmikkeinä.
Sivuston kieli: 
http://www.sammakkolampi.net

Näytä enemmän
Förening för intresserade av groddjur och kräldjur. Innehåller fakta om olika arter, bilder och information om aktiviteter.
http://www.smhf-herp.se

Näytä enemmän
På denna webbplatsen finns information om de svenska herptilerna, det vill säga reptiler och groddjur. Tanken webbplatsen är att sprida kunskap om de olika arterna och deras status i Sverige. Webbplatsen innehåller också länkar till nyheter om reptiler och groddjur-
Sivuston kieli: 
http://sverigesherptiler.nu/

Näytä enemmän