203 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Pingviiniklubissa ollaan luonnollisesti pingviinejä. Pingviinin hahmossa voit pelata, chattailla ja lähettää sähköisiä postikortteja. Palvelu on tehty 8-14-vuotiaille lapsille. Sivut edellyttävät kirjautumista. Ensimmäistä kertaa rekisteröidyttäessä vaaditaan myös vanhempien varmistus. Käyttö on ilmaista; maksaville jäsenille on varattu erikoispalveluja. Sivuilla on myös vanhempien opas, jossa puhutaan yksityisyydestä ja turvallisuudesta internetissä.
Sivuston kieli: 
http://www.clubpenguin.com

Näytä enemmän

Näytä enemmän
Sanapelissä valitaan englannin kielen sanoille neljästä vaihtoehdosta oikea merkitys. Jokaisesta oikeasta vastauksesta lahjoitetaan 20 riisinjyvää YK:n ruokaohjelmaan. Sanoja on tietokannassa tuhansia. Peli hakee pelaajalle sopivan vaikeustason: Jos saat kolme vastausta peräkkäin oikein, noustaan seuraavalle tasolle. Jos valitset väärin, seuraavat sanat ovat helpompia. Muita kieliä ovat saksa, ranska, italia ja espanja ja muita aiheita esim. taideteokset, kemialliset merkit, maat ja kaupungit.
Sivuston kieli: 
http://www.freerice.com

Näytä enemmän
Black & White, Fable, nokkamiehenä Peter Molyneux
http://www.lionhead.com

Näytä enemmän
Sivuilla verkossa ilmaiseksi pelattavia pelejä.
http://www.1001pelit.com

Näytä enemmän
Paljon erilaisia flash-pelejä, joissa voi esim. lypsää lehmiä, kerätä puusta putoavia omenoita tai vetää köyttä sarvikuono vastustajanaan.
http://www.ferryhalim.com/orisinal/

Näytä enemmän
Runsailla sivuilla tarjotaan englanninkielistä viihdettä ja puuhaa lapsille: pelejä, väritystehtäviä, palapelejä, videoita ja muuta.
http://pbskids.org

Näytä enemmän

Näytä enemmän

Näytä enemmän
Tuhansia kuvia, jotka voi tulostaa paperille tai värittää sivuilla.
Sivuston kieli: 
http://www.varityskuvia.org

Näytä enemmän
Pohjois-Savon pelastuslaitos ja Pohjois-Savon poliisilaitos ovat laatineet lapsille ja nuorille pelin, jonka avulla voi oppia toimimaan hätätilanteissa ja lisätä turvallisuutta.
Sivuston kieli: 
http://arjensankarit.pspelastuslaitos.fi/

Näytä enemmän
Tekemistä lapsille, esim. värityskuvia Grimmin veljesten ja Andersenin saduista.
http://www.kidstuffcanada.com

Näytä enemmän
Kaikenlaista puuhailtavaa, värityskirjoja ja pelejä
http://www.pbs.org/caillou

Näytä enemmän
Ign.com on viihdeportaali jonka kohderyhmänä ovat 12-24 -vuotiaat pojat tai miehet. Sisältönä ovat mm. tietokonepelit eri alalajeineen, elokuvat, elektroniset vimpaimet, tieteissarjakuvat ja -ohjelmat, deittailu, autot, amerikkalainen paini, tytöt ja lelut. Lisäksi löytyy kolmattakymmentä tytärsivustoa samojen aihepiirien ympäriltä.
Sivuston kieli: 
http://www.ign.com

Näytä enemmän
Wallace & Gromitin kotisivut. Esittelyssä Nick Parkin luomien hahmojen synty ja historia. Paljon liikkuvaa kuvaa ja animaatioita.
Sivuston kieli: 
http://www.wallaceandgromit.com

Näytä enemmän
Liituja, väritettävää ja viihdettä lapsille tarjotaan väritehtaan sivuilla.
http://www.crayola.com

Näytä enemmän
Selaimella pelattavia flash- ja java-versioita Miinaharava-pelistä.
http://www.miinaharava.net

Näytä enemmän
Pelejä ja tehtäviä esikoulu- ja ala-asteikäisille: laskutehtäviä, sanaristikoita, tulostettavia värityskuvia, palapelejä jne.
http://www.learningplanet.com

Näytä enemmän
Sivusto sisältää tietokonepelien arvosteluja, tietoja tulevista peleistä, peliuutisia ja pelintekijöiden haastatteluita. Lisäksi sivuilta löytyy runsaasti ohjeita pelien läpipelaamista varten, petkutuskoodeja, strategiaoppaita ja yleisiä peliohjeita. Samoin sivustosta saa ladattua pelien demoja, korjaustiedostoja ja päivitysversioita. Laaja ja laadukus sivusto, ollut toiminnassa jo vuodesta 1996.
Sivuston kieli: 
http://www.gamespot.com

Näytä enemmän
Myy monenlaisia viihde-, elektroniikka- ja ohjelmistotuotteita, mm. tietokonepelejä, kameroita, puhelimia, musiikkilaitteita yms.
Sivuston kieli: 
http://www.verkkokauppa.com

Näytä enemmän
Jos osaat hiukan ruotsia ja haluat tietää jotain vaikkapa dinosauruksista, valtameristä, ihmisen kehityksestä, Kreikan mytologiasta, viikingeistä, ritareista, merenkulusta tai vampyyreista, Unga Fakta on oikea paikka. Sivustolla on myös aiheisiin liittyviä pelejä.
Sivuston kieli: 
http://www.ungafakta.se

Näytä enemmän
Kukakumma Muumaassa on lapsille kehitetty vuorovaikutteinen tietokonepeli. Se on suunnattu 4-9-vuotiaille. Peliä ohjataan liikkumalla ja huutamalla.
Sivuston kieli: 
http://www.cs.uta.fi/kukakumma/htmls/olipa/frset.html

Näytä enemmän
Sivuilla yhdistetään lapsen luovuus ja kierrätyksen idea: Piirtämistä, askartelua ja ja muuta puuhaa, jossa ruskeat paperipussit, paperirullien pohjat ja vanhat lehdet saavat uuden muodon. Trash Matcher -otsikon alta löytyy lista kierrätysmateriaaleista ja ehdotuksia niiden käyttämiseksi.
http://www.kid-at-art.com

Näytä enemmän
Habbo-virtuaaliyhteisö sisältää ajanvietettä nuorille Habbohotellissa, yhteisösivuilla sekä pelien ja viihteen parissa.
Sivuston kieli: 
http://www.habbo.fi

Näytä enemmän
Shockwave-pelejä
http://www.gameland.com

Näytä enemmän
Valitse kurpitsa ja tee siitä omasi näköinen! Pieni, helppo peli sopii parhaiten alakoulun ensimmäisiä luokkia käyville. Sopii hyvin englanninkielen harjoitteluun.
Sivuston kieli: 
http://www.starfall.com/n/holiday/halloween/load.htm?f&n=main

Näytä enemmän
Tarjoaa flash- ja java-versioita yhdeksästä eri pasianssipelistä. Pelaaminen on ilmaista eikä vaadi rekisteröitymistä.
http://www.pasianssit.net

Näytä enemmän
Kemikaaliaiheisessa Riskipelissä rakennetaan korttitaloa. Pelikorttien aiheet liittyvät kaikki ympäristön kemikalisoitumiseen. Pelaajan tehtävä on löytää toisiaan hyvin tukevat parit ja niiden päälle vaakakortti. Tavoitteena on saada talo valmiiksi, mutta helposti se kyllä romahtaa.
Sivuston kieli: 
http://www.finenvi.org/riskipeli/riskipeli.html

Näytä enemmän

Sivut