202 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Sivuilta löytyy yhdeksän erilaista peliä, joiden avulla lapsen motoriikka kehittyy ja hän oppii tunnistamaan muotoja ja värejä. Pelejä voidaan käyttää englannin kielen alkeiden oppimiseen.
Sivuston kieli: 
http://www.bobthebuilder.com

Näytä enemmän
Runsailla sivuilla tarjotaan englanninkielistä viihdettä ja puuhaa lapsille: pelejä, väritystehtäviä, palapelejä, videoita ja muuta.
http://pbskids.org

Näytä enemmän
Tuhansia kuvia, jotka voi tulostaa paperille tai värittää sivuilla.
Sivuston kieli: 
http://www.varityskuvia.org

Näytä enemmän
Tekemistä lapsille, esim. värityskuvia Grimmin veljesten ja Andersenin saduista.
http://www.kidstuffcanada.com

Näytä enemmän
Kaikenlaista puuhailtavaa, värityskirjoja ja pelejä
http://www.pbs.org/caillou

Näytä enemmän
Wallace & Gromitin kotisivut. Esittelyssä Nick Parkin luomien hahmojen synty ja historia. Paljon liikkuvaa kuvaa ja animaatioita.
Sivuston kieli: 
http://www.wallaceandgromit.com

Näytä enemmän
Liituja, väritettävää ja viihdettä lapsille tarjotaan väritehtaan sivuilla.
http://www.crayola.com

Näytä enemmän
Pelejä ja tehtäviä esikoulu- ja ala-asteikäisille: laskutehtäviä, sanaristikoita, tulostettavia värityskuvia, palapelejä jne.
http://www.learningplanet.com

Näytä enemmän
Jos osaat hiukan ruotsia ja haluat tietää jotain vaikkapa dinosauruksista, valtameristä, ihmisen kehityksestä, Kreikan mytologiasta, viikingeistä, ritareista, merenkulusta tai vampyyreista, Unga Fakta on oikea paikka. Sivustolla on myös aiheisiin liittyviä pelejä.
Sivuston kieli: 
http://www.ungafakta.se

Näytä enemmän
Sivuilla yhdistetään lapsen luovuus ja kierrätyksen idea: Piirtämistä, askartelua ja ja muuta puuhaa, jossa ruskeat paperipussit, paperirullien pohjat ja vanhat lehdet saavat uuden muodon. Trash Matcher -otsikon alta löytyy lista kierrätysmateriaaleista ja ehdotuksia niiden käyttämiseksi.
http://www.kid-at-art.com

Näytä enemmän
Valitse kurpitsa ja tee siitä omasi näköinen! Pieni, helppo peli sopii parhaiten alakoulun ensimmäisiä luokkia käyville. Sopii hyvin englanninkielen harjoitteluun.
Sivuston kieli: 
http://www.starfall.com/n/holiday/halloween/load.htm?f&n=main

Näytä enemmän
Visakisa arpoo sinulle 10 kysymystä ja antaa vihjeitä.
http://www.yle.fi/opinportti/visakisa

Näytä enemmän
Pieniä pelejä ja tehtäviä
http://www.kidscom.com

Näytä enemmän
Sivuilta löytyvät ajankohtaiset ohjelmatiedot, Pikku kakkosen historiikki, taustatietoa ohjelmasta, toimituksen yhteystiedot, palautteen lähettämismahdollisuus, katsojien lähettämiä piirustuksia sekä monenlaista puuhaa lapsille.
Sivuston kieli: 
http://www.yle.fi/pikkukakkonen/#!/

Näytä enemmän
Kirjailija Peggy Rathmanin lasten kuvakirjaan perustuva mukava sivu. Katso hamsterien matkakuvia, pelaa huis-hamsterit-pois -peliä tai rakenna hamsterin herkullinen (?) yömyssy Banana-Bus.
http://www.hamstertours.com

Näytä enemmän
Hauskoilla sivuilla sanansaattaja Hermes toimii johdattajana jumalten ja sankareiden maailmaan. Kierroksella selviää, kuka on kukin Kreikan mytologiassa ja miten elettiin antiikin Kreikassa. Lapsille suunnatut sivut sisältävät mm. animoituja tarinoita, tehtäviä ja pelejä. Sivustosta on kaksi versiota: Toinen sopii nopeille yhteyksille ja vaatii Flashin, toinen toimii modeemiyhteydelläkin.
http://www.wingedsandals.com

Näytä enemmän
Interaktiivisella sivulla on kaikenlaista tehtävää: pelattavaa, soitettavaa, piirtäviä leppäkerttuja, hiukan ranskan sanoja, väritystehtäviä... Sopii hyvin pienille lapsille. Vaatii Flash-laajennuksen selaimeen. Tarvittaessa sen voi ladata ilmaiseksi <a href=\http://www.macromedia.com/software/flash/about/\>täältä</a>.
http://www.poissonrouge.com

Näytä enemmän
Kaiva ylös haluamasi esine, tee siihen liittyvä pieni tehtävä ja kuuntele tarina. Etenkin walesilaisille lapsille suunnattu hauska sivusto sisältää myös tietoa rautakauden kelttien kulttuurista.
http://www.bbc.co.uk/wales/celts

Näytä enemmän
Pienet pelit opettavat lapsia ymmärtämään yksinkertaisia matematiikan käsitteitä: enemmän, suurin, pienin, yhtä paljon jne. Sopinevat myös tietokoneen hiiren käytön harjoituksiksi. Pelien pelaaminen vaatii Flash-tuen selaimeesi.
http://www.abc.net.au/countusin

Näytä enemmän
På Spelhyddan.se finns en stor uppsättning av spel som du kan spela gratis.
Sivuston kieli: 
http://www.spelhyddan.se/

Näytä enemmän
Jos pidät Late Lampaasta ja hänen ystävistään, viihdyt varmaan myös ohjelman kotisivulla. Voit katsella videoita, pelata pelejä ja tulostaa itsellesi värityskuvia ja muuta puuhattavaa.
Sivuston kieli: 
http://yle.fi/latelammas

Näytä enemmän
Museosivuilla vieraillaan kahdessa keskiaikaisessa lappilaiskylässä, Ylikylässä ja Sompiossa. Sivuilla voi nähdä kylien rakennuksia, elinkeinoja, kotieläimiä ja esineitä. Tehtävänä on selvittää kylistä löydettyjen arkeologisten esineiden käyttötarkoitus. Lopuksi voi suorittaa huippuarkeologitestin ja tulostaa suorituksesta diplomin. Sivujen tutkiminen vaatii Flash-laajennuksen, diplomi on PDF-muodossa ja sen saa auki Acrobat Reader -ohjelmalla.
http://www.rovaniemi.fi/lastenmuseo

Näytä enemmän
Osuuspankin Hippo-sivulla on perheen pienimmillekin sopivia pelejä, puuha- ja liikuntavinkkejä ja vitsejä, iltasatuja ja eläinjuttuja.
http://www.hippo.fi

Näytä enemmän
Aaro \Frank\ Huhtalan ylläpitämä sivu
http://www.dlc.fi/~frank/kilpailu

Näytä enemmän
Matematiikkapelejä pelataan järjestyksessä: on selvittävä edellisestä, jotta pääsisi ratkaisemaan seuraavaa tehtävää. Omalla nimellä ei tarvitse kirjautua, riittää, kun kerrot, oletko tyttö vai poika ja valitset tason. Tehtävissä on englanninkieliset ohjeet.
http://www.funbrain.com/brain/MathBrain/MathBrain.html

Näytä enemmän
Eläinten nimillä ja äänillä leikkivä hauska kuvakirja sopii vaikka pienimpien englannin opiskeluun. Vanhemmat voivat ihailla kaunista toteutusta.
http://www.bemboszoo.com

Näytä enemmän
Tulostettavia värityskuvia ja muuta puuhaa lapsille ja koko perheelle
Sivuston kieli: 
http://familyfun.go.com/

Näytä enemmän
Opettele tuntemaan eläimiä. Kivat sivut pikkulapsille, joskin joissain kohdissä tarvitaan vanhemman käännösapua. Sivut sisältävät kuvitettuja pikku kysymyksiä, pelejä ja värityssivuja.
http://www.pbs.org/zoboo

Näytä enemmän
Massoittain jenkkikivaa lapsille, mm. parikymmentä interaktiivista tehtävää ja yli 30 Shockwave-videota.
http://www.pbs.org/wgbh/zoom

Näytä enemmän
Legon pelisivuilta löytyy sekä omalle koneelle ladattavia että netissä pelattavia pelejä.
http://www.lego.com/games

Näytä enemmän

Sivut