Tietoliikenne. Tietoturva

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
9 osumaa haulle. Näytetään 1 - 9 tulosta.
Suomen kansallisen laajakaistatoimiston sivusto tarjoaa tietoa laajakaistasta ja laajakaistan rakentamisen rahoitusmahdollisuuksista. Sivuilla on tietoa myös laajakaistan tarjonnasta ja digitalisaation etenemisestä Suomessa.
Sivuston kieli: 
https://www.maaseutu.fi/laajakaistainfo

Näytä enemmän
Kyberturvallisuuskeskus kehittää ja valvoo viestintäverkkojen ja -palveluiden toimintavarmuutta ja turvallisuutta. Sivustolla on tietoturvaohjeita sekä tietoa varoituksista ja haavoittuvuuksista.
Sivuston kieli: 
https://www.kyberturvallisuuskeskus.fi/fi

Näytä enemmän
Sinä päätät on 9-17-vuotiaille suunnattu oppimateriaali, joka käsittelee yksityisyyttä ja tietoturvaa netissä. Se sisältää kustakin teemasta lyhyen ajatuksia herättävän videon, kysymyksiä keskustelun pohjaksi ja tehtäviä.
Sivuston kieli: 
https://www.oph.fi/fi/tilastot-ja-julkaisut/julkaisut/sina-paatat

Näytä enemmän
Tietosuojavaltuutetun sivusto kertoo uutisia, tietoa mm. ratkaisuista, lausunnoista, julkaisuista, organisaatiosta, toiminnasta, palveluista, kansainvälisistä palveluista, ratkaisukäytännöistä ja alan lainsäädännöstä. Lisäksi löytyy tietoa tietosuojalautakunnan toiminnasta, kokoonpanosta ja ratkaisuista.
Sivuston kieli: 
https://tietosuoja.fi

Näytä enemmän
Tietopaketti siitä, miten toimia, jos epäilee henkilötietojensa joutuneen vääriin käsiin. Oppaan avulla selviää, mistä tietomurron tai -vuodon huomaa, miten tietoja voidaan käyttää väärin ja mitä tulee tehdä vahinkojen estämiseksi. Oppaan kautta voi hallinnoida tietovuotoihin liittyviä keskeisiä kieltoja Digi- ja väestötietovirastolle.
Sivuston kieli: 
https://www.suomi.fi/oppaat/tietovuoto

Näytä enemmän
Digi- ja väestötietoviraston oppaassa neuvotaan, mitä organisaatiossa tulee tehdä, jos se on joutunut tietomurron kohteeksi tai jos sen hallussa olevia, salassa pidettäviä tietoja on vuotanut julkisuuteen.
Sivuston kieli: 
https://www.suomi.fi/oppaat/tietomurto

Näytä enemmän
Kuluttajaliiton kampanjasivuilla on tietoa nettihuijauksista ja ohjeita niiltä suojautumiseen. Sivuilla käydään läpi yleisimmät huijaukset ja parhaat toimintatavat niiden välttämiseen.
Sivuston kieli: 
https://www.kuluttajaliitto.fi/varo-varmista-varoita/

Näytä enemmän
Monitorista löytyvät tiedot television ja radion alueellisesta saatavuudesta, postipalveluista, laajakaistahankkeista sekä puhelin- ja laajakaistaliittymien tarjonnasta.Palvelussa ilmoitetaan häiriötilanteista.
Sivuston kieli: 
https://eservices.traficom.fi/monitori/panel

Näytä enemmän
Traficomin bittimittarilla voi testata nettiyhteyden nopeuden.
Sivuston kieli: 
https://www.bittimittari.fi/

Näytä enemmän