Lasitaide. Keramiikka

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
7 osumaa haulle. Näytetään 1 - 7 tulosta.
Tanskassa sijaitseva nykylasitaiteen kansainvälinen museo: taustatietoa, näyttelyt, kokoelmat, lasistudio, tutkimuskeskus. Näyttelyarkisto antaa hyvän kuva nykylasitaiteen trendeistä.
Sivuston kieli: 
https://glasmuseet.dk/?lang=en

Näytä enemmän
Markku Salo on työskennellyt lasin parissa Nuutajärven Lasikylässä vuodesta 1983. Ura alkoi Iittala Oy:n muotoilijana. Sivuilla on nähtävillä laaja kuvasto muotoilijan taidetta, uniikkiesineitä ja sarjatuotantoon suunniteltuja tuotteita.
Sivuston kieli: 
https://www.markkusalo.com/

Näytä enemmän
Ruotsalaista keramiikkaa ja lasitaidetta, asioita ja niiden historiaa.
Sivuston kieli: 
http://www.rorstrand.se/

Näytä enemmän
IIttalan legendaarisia malleja ja uudempiakin. Esineitä kuvataan, samoin niiden syntyhistoriaa ja muotoilijan historiaa.
https://www.iittala.com/

Näytä enemmän
Nuutajärvellä toimivan Lasisirkuksen sivulla on edustava lasitöiden kuvagalleria. Erikseen esitellään Alma Jantunen ja Johannes Rantasalo.
Sivuston kieli: 
https://www.lasisirkus.fi

Näytä enemmän
Pentik Oy:n kotisivuilla kerrotaan Pentik-tarina eli Anu Pentikin sekä hänen yrityksensä historiaa. Sivuilla on myös tuotteidein esittely.
Sivuston kieli: 
https://www.pentik.fi

Näytä enemmän
Riihimäellä sijaitsevan museon sivulla on näyttely- ja aukiolotietojen ohella museokasvatukseen liittyvä tieto- ja tehtäväpaketti, jossa kerrotaan lasin historiasta ja valmistuksesta Suomessa. Sivuilta löytyy myös virtuaalikierros museossa, virtuaalinäyttelyitä sekä -tehtäviä.
Sivuston kieli: 
https://www.suomenlasimuseo.fi

Näytä enemmän